Отговори
# 75
  • София
Честит имен ден апамче ! Носи си името с много здарве и късмет !   bouquet

цвети, май ме обърка с юцка, но и на мен сутринта песничката на Пурлан ми беше в устата и я пях на Дея, така, че и за мен се отнася  Grinning

# 76
Аз граха и царевицата ги давам от самото начало с люспите - на пара зрънцата и после пасирани, омешани и с други зеленчуци.  Peace Тиквичките също така не ги беля..какво дурго..не се сещам.

# 77
  • София
Apam4e, честит имен ден  bouquet

Ninche, Kalinka Malinka, благодаря за комплиментите Wink Ninche, Вие кога заминавате? Решихте се към Тасос ли и вие? Няма да сбъркате Simple Smile Камъни има по плажа, не е като нашата плажна ивица, но пък много други неща са доста по-добре.  Peace
Подкрепление имахме доста стабилно - баба, дядо, вуйчо, прабаба и едно семейство с две момченца - двама ухажори на Габи  Flutter

# 78
Джули, мерси  Hug Много ме изненада Simple Smile

Калинка Малинка, точно в Пловдив е Simple Smile РД-то обаче ще е в Стара Загора. Може да спретнем среща Simple Smile Май забравих да споделя, че коремчето на кумата ти е станало много сладко. Кога щеше да е Събитието?

Ния днес хапна малко картофено пюре с пилешко от кухнята. Обаче сложих вътре сирене. За люспите на зеленчуците не мога да помогна.

Танита, аз се замислих за тази 'преходна играчка' - към какво е преходна точно  newsm78

# 79
  • Sofia
Джоли от Ози ли? Аз също днес бях поръчала, но като видях картофеното пюре си спомних, че някъде бяха писали, че е от готовите и не го дадох. Изядох го аз, но не ми приличаше на готово, още се чудя newsm78
Дени си хапна доматената супичка иначе. Напоследък лепят етикети със съдържание и се зачудих защо в почти всички супи има овесени ядки? Rolling Eyes

# 80
И аз съм поръчала от Ози за утре, ще ги пробваме. Ако му хареса кухнята (и на мен ако ми хареса как готвят), може и по-често да му вземам.
Честито на малките ни и големи именници!
Честит рожден ден на Калин на Ир!
Май и на Никола му растат нови зъби ли, какво става, но е абсолютно нетърпим тези дни. От сутрин до вечер мрънкане и недоволство, ситуацията с ЕБХ е плачевна, днес дори сложих един памперс, поне за напиканите дрехи да не се ядосвам и да не се занимавам да пера.

# 81
НБМ, Ози да. Днес бях поръчала стандартното меню, но донесаха диетично. Ти от кое взимаш на Дени? Не съм знаела, че правят с готово пюре..но пък и няма вкус на готово честно казано и за мен  newsm78 (аз нали дояждам храната й  Laughing)

# 82
еоо, еоо, еоо имаме си нов зъб, никнат един след друг, вече няма да е като вампир, горните пробиха  newsm68
днес малкия си хапна домашно приготвено....за вас може да е нормално ама за мен си е чудо.... Flutter дано най-накрая прояде...щото държавна кухня не иска...така ви завиждам за частните кухни....нищо  Wink
голям кеф с тия каишки за прохождане не се спира  smile3539
Мати обича да гушка някоя възглавница, така и не се сприятели с мечовците  Wink а големия ми племенник (5 г) не заспива ако на калъфката на възглавницата няма някакъв ръб... Crazy

# 83
Честит Рожден Ден на Калин! Да е жив и здрав и все така чаровен!

Честит празник и на всички именици, специално на Павката на Веси и на Пепи на Дуци!

Много са хубави пак снимките от варненската среща.  пък е голям бонбон  Heart Eyes

Ох, после ще пиша пак, че се събуди малката, пък това от 1 час съм започнала да го пиша  Crazy

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 17:21 от kupa

# 84
НБМ, Швеция е една много добре уредена и красива страна Simple Smile. Причините да се приберем са по-скоро субективни. Оказа се, че аз не мога да живея без социална среда, тук сме в един много малък град, където англоговорящите са голяма рядкост и шанса да се адаптирам е нищожен Rolling Eyes. Трудно ми е сама с децата по цял ден, те няма с кого да си играят и така. Кризата, разбира се също си казва думата. Мъжът ми си намери работа, но за далеч по-малко пари от средната заплата тук. Ако плащаме квартира, парите от заплатата му ще ни стигат точно колкото да живеем. Иначе за Швеция мога само хубави неща да кажа - хората са приветливи и любезни, абсурд е да срещнеш някъде начумерен служител, навсякъде има детски кътчета, социалната им политика е просто страхотна  Simple Smile. Недостатъците - основен недостатък е здравеопазването. Събота и неделя е трудно да намериш работеща поликлиника в радиус 100 км, както и отворена аптека. В големите градове за преглед се чака около 2 седмици. И вторият недостатък е климата, но за него нямам какво да кажа. Радвам се, че няма да видя как зимата слънцето изгрявало за 3 часа Simple Smile.

# 85

Танита, аз се замислих за тази 'преходна играчка' - към какво е преходна точно  newsm78
от мама към гаджето  Joy  Mr. Green . в кръга на майтапа разбира се.......и на мен ми е любопитно

Искам да попитам нещо (нямам спомен да сме го коментирали). Вие какво направихтe с пъпчето на детето??? На Мики съм му го прибрала в една кутийка. Май се хвърляше някъде по прценка на  родителите  newsm78

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 21:08 от iucka

# 86
 НБМ , и аз съм въвела грах отдавна, но го белех. Питах се кога ли да спра защото е голяма хамалогия. ooooh! И понеже съм сигурна, че и Шада го бели ( чела съм в нейни постове) , та за това попитах.....Ами май явно ще се спира като почнем на кухня, не че е кой знае какъв проблем де.... Thinking

# 87
Симпатюхче, граха още го беля, но май ще спирам скоро  Rolling Eyes А царевица съм давала само няколко пъти, защото тя се бели много гадно  Crazy, но мисля да я пасирам с люспата и така да я давам вече.

Честити зъбчета на Матейчо! И аз чакам да пробият, единия даже ми се струва, че до утре ще пробие, има бяла точка днес вече.

Честити християнчета на Джоли и Ир!

Всички болнички да оздравяват!

# 88
  • Sofia
Джоли, не знам дали пюрето е готово, бях чела в някоя от темите някоя мама, че се оплака, че според нея е с готово пюре newsm78
Иначе аз поръчвам диетично, яйца съм въвела, но мляко си пие адапте все още, та за всеки случай.

# 89
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КАЛЬО  Heart Eyes Ир, страхотни снимки, а обстановката е .... искам и аз там  Crazy

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ  Simple Smile

Пух, аватара е трепач  Grinning а джуфката  е очарователна  Heart Eyes Имам вкус, знам си аз ... само Бобо да ме слуша  Mr. Green

simpatiuh4e, беля грах, царевица, чушка, домат  Crazy Хубаво е поне до годинката да не се дават с люспите.

Джоли, като се смесват млечни с месо, не се усвоява пълноценно желязото  Peace

Облаците ме подведоха и си останах в къщи, но сега ще поправя грешката и излизамееееее  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт