ВАКСИНИ - Дискусия за вредата от тях 4

• 50 634
  • 855
  •   1
Отговори
# 165
  • в матрицата
svetli, ако искаш потърси хомеопат и с негова помощ да се опитате да " чистите" ваксината, за друго не се сещам... успех  Hug

# 166
  • Варна
svetli, ако искаш потърси хомеопат и с негова помощ да се опитате да " чистите" ваксината, за друго не се сещам... успех  Hug
Аха. Ами аз го лекувам с хомеопатия, не че се е разболявал особено (пу-пу), та хомеопатът не ми е споменавал нищо по въпроса.
Не мога да разбера ще ми стигне ли животът да науча всичко, то не беше храни, алтернативно лечение, възпитание... за забременяването и бременността да не говорим.  Rolling Eyes

# 167
svetli, ако нямате проблеми, не се захващайте да си ги намирате.

# 168
........Не мога да разбера ще ми стигне ли животът да науча всичко, то не беше храни, алтернативно лечение, възпитание... за забременяването и бременността да не говорим.  Rolling Eyes

Със сигурност няма да ти стигне, но не е и нужно да знаеш всичко - само това, което има значение за теб!... Пък и има ситуации, при които е по-добре човек да не знае нищо. Wink

# 169
Аз лично бих попитала хомеопата на детето си - най-малкото поне ще научиш мнението му по въпроса за ваксините. А и за малките деца, доколкото зная, е по-лесно да се очистят с хомеопатия от ваксините, в сравнение с възрастните. Това, че няма ясно изразени реакции от ваксините, не означава, че не е възможно да са оказали влияние на други, по-странични неща, ако мога така да ги нарека. Понякога реакцията може да е злоядство - това се коментираше неотдавна в темата. За какви ли не реакции и връзки с ваксините вече съм прочела, някои от които недоказани, но на мен лично ми е достатъчно това, че не е доказано и обратното - безопасността им. Как човек да е сигурен, че всичко е наред, макар и да изглежда така на пръв поглед? Лично моят поглед не е достатъчно компетентен да разпознае дали всичко е наред в действителност.

# 170
  • София - Варна - Бургас
svetli
Цитат

... Мога ли да направя нещо, за да ... да предотвратя такива скрити реакции? Не знам как точно да го опиша. В смисъл дали ситуацията е "ваксинирано и точка по въпроса, нищо не може да се направи" или не?
Благодаря ви за всичко, което се наемете да ми обясните.

Да не изпадаме в другата крайност. В смисъл, че вредни последици не се проявяват във всяко ваксинирано дете. Само при някакъв малък процент е. Но пък са семейството на такова пострадало дете, процента е ... 100%!
 А щом имате хомеопат, той знае какво да предприеме.

# 171
svetli
Цитат

... Мога ли да направя нещо, за да ... да предотвратя такива скрити реакции? Не знам как точно да го опиша. В смисъл дали ситуацията е "ваксинирано и точка по въпроса, нищо не може да се направи" или не?
Благодаря ви за всичко, което се наемете да ми обясните.

Да не изпадаме в другата крайност. В смисъл, че вредни последици не се проявяват във всяко ваксинирано дете. Само при някакъв малък процент е. Но пък са семейството на такова пострадало дете, процента е ... 100%!
 А щом имате хомеопат, той знае какво да предприеме.

Това, че не се проявяват последиците, не значи, че ги няма  Naughty .
За мен вкарана ваксина не може да се "изкара", може да се тушира видимата последица с разни методи, но какво от това  Sad .

# 172
  • София - Варна - Бургас
Пак да уточня, ние хомеопатите, не се бориме директно с-у ваксинациите, а срещу грубото погазване на Неотменимото Право на Информирано съгласие!
Право, което е много ясно дефинирано в Нюрнбергският Закон 1947г

# 173
...За мен вкарана ваксина не може да се "изкара", може да се тушира видимата последица с разни методи, но какво от това  Sad .

А ако се е "капсуловала" под формата на твърдо топче, и това топче се оперира и изреже, пак ли няма шанс да се махне?  Rolling Eyes

# 174
Вижте какво се случва по щатите - педиатри бъркат ваксините и поставят на бебета HPV вместо HIB.
http://www.medalerts.org/vaersdb/findfield.php?EVENTS=on&PAG … mp;VAX=%28HPV4%29

# 175
Вижте какво се случва по щатите - педиатри бъркат ваксините и поставят на бебета HPV вместо HIB.
http://www.medalerts.org/vaersdb/findfield.php?EVENTS=on&PAG … mp;VAX=%28HPV4%29

Няма как да стане случайно. Някой си прави експерименти.

# 176

Няма как да стане случайно. Някой си прави експерименти.

И аз това щях да кажа  Sick...тея са пълни олигофрени  ooooh!

# 177
  • Варна
Благодаря на всички за мненията, честно казано поуспокоих се. Като се замислих, при последната консултация педиатърката спомена, че следващата реимунизация е на 5 или 7 години, та имам доста време дотогава.
Иначе при следващото ни посещение при хомеопат ще попитам за мнение, но няма да ходя сега специално.

# 178
  • София - Варна - Бургас
...За мен вкарана ваксина не може да се "изкара", може да се тушира видимата последица с разни методи, но какво от това  Sad .

А ако се е "капсуловала" под формата на твърдо топче, и това топче се оперира и изреже, пак ли няма шанс да се махне?  Rolling Eyes

Топчето е само опит за местна подкожна защитна реакция.
   Ваксината обаче отдавна е проникнала в тялото, обърквайки и стресирайки имунната система с всичките произтичащи от това последствия.
  Другото вредно човешко действие срещу жизнената сила, срещу нейната полезна защитна  реакция срещу ваксината - високата Т. е "връзването на ръцете и' " чрез тъпото и упорито насилствено сваляне на високата Т. чрез температуропонижаващи.

# 179
Продължавайки мнението на Александър: Повишаване на жизнената сила чрез различни методи няма да даде възможност на ваксината да "удари" ваксинирания.

Общи условия

Активация на акаунт