ВАКСИНИ - Дискусия за вредата от тях 4

• 50 502
  • 855
  •   1
Отговори
# 450
  • София - Варна - Бургас
Във Варна пращали децата от ясли и детски градини на задължителна имунизация против морбили, иначе не ги приемали. Имало било епидемия...

... а на Запад, когато се разболее някое дете, правят "шарка парти" за да прекарат децата  съответната шарка, докато са малки, когато протича леко.

# 451
Какви са тези извънредни ваксини? Задължителни ли са? Само да не стигне това и до Шумен, че не знам пак какви разправии трябва да има.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=381241&audio_id=35079

Това е само кампания, т.е. по желание.

# 452
# 453
bowuuето го най-после решението на проблема с пушачите !!!  Crazy
Интересно ,като са толкова силни интересите в света на производителите на цигари,дали ще позволят да се изнамери подобен ´´лек ´´  Thinking

# 454
Не съм искала разрешение от майката, но си позволявам на своя глава да пусна една препратка тук, понеже е от този форум.
Надявам се тя да намери начин да попита и тук - темата ни е доста забутана, а друг едва ли ще и обърне внимание. А има нужда в момента..
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=121515.msg12162304;topicseen#new

# 455
А знаете ли до колко време след поставянето на ваксина може да се прояви някакъв проблем/страничен ефект?Смисъл,ако е минал известен период от време и детето е ок можем ли да сме сигурни,че няма  да има сериозни последствия?Детето ми определено не реагира добре на ваксини...ама  като съм ooooh! и късно се усетих,сега вече не смятам да му слагаме,но много ме е страх за тези,които сме слагали до сега.......
А има ли вероятност според вас това,че бебчо се буди и реве,да е в последствие на поставяне на ваксини?

Последна редакция: вт, 18 авг 2009, 15:55 от nor4y

# 456
nor4y
Цитат
...Aleksander знам,че си казвал много пъти,но моля те отново да повториш как се прилагаше конституционното лекарство и Туя...

Конституционалното хо л-во, два дни преди и Thuja непосредствено след ваксинацията.  Peace
Много ти благодаря  bouquet
Ще си позволя да ти задам още един въпрос-ако не сме сигурни,че ще се поставя ваксина(в случея,ако ходим на медицински преглед в София за визи,ще се постарая да имаме всичко'поставено',но ако все пак изникне някоя(дано не се случи Praynig)....от която няма оттърване там на място,как да процедираме.Не ми се  иска да давам нищо предварително,като не се знае дали ще ни поставят или не....).Горе-долу какъв е максималният срок,ако може така да се каже,след поставянето на ваксина,в който може да се реагира,без да е твърде късно

# 457
Знам, че сте "вещи в занаята"  Wink, за това да попитам: нормално ли е 8 дни след инжекция против тетанус (не ваксина ДТК) мястото изведнъж да се възпали, да се образува голям червен кръг (доста по- голям от монета от 1 лев), а в средата да има бяло кръгче, наподобяващо мехурче (с големина около и повече от 1 стотинка)?  Thinking
И това трябва ли да ми говори, че е реакция на организма, защото в тялото наистина има някакъв процес (тетанус) или е просто "нежелана реакция"?  Thinking
Благодаря ви предварително за отговорите.

# 458
Както казва Кристиян: `От ваксини всичко мога да очаквам!`, особено пък на мястото на убождане. И моят мъж след инжекция против тетанус в Пирогов направи алергична реакция.

# 459
Знам, че сте "вещи в занаята"  Wink, за това да попитам: нормално ли е 8 дни след инжекция против тетанус (не ваксина ДТК) мястото изведнъж да се възпали, да се образува голям червен кръг (доста по- голям от монета от 1 лев), а в средата да има бяло кръгче, наподобяващо мехурче (с големина около и повече от 1 стотинка)?  Thinking
И това трябва ли да ми говори, че е реакция на организма, защото в тялото наистина има някакъв процес (тетанус) или е просто "нежелана реакция"?  Thinking
Благодаря ви предварително за отговорите.

Джуличка, от поста ти не става съвсем ясно кое се е възпалило - раната или самото място на поставяне на ваксината.

# 460
  • София - Варна - Бургас
nor4y, колкото по-бързо, толкова по-добре! Най-добре си носете Thuja 200 в джоба.  Grinning

# 461
Джуличка, от поста ти не става съвсем ясно кое се е възпалило - раната или самото място на поставяне на ваксината.

Извинявам се.  Embarassed
Самото място на поставяне на ваксината.

# 462
Джулс, знам защо сте поставили тази ваксина и знам, че си била и все още си адски объркана, но за мен тази реакция на лекарите (поставяне на ваксината) е абсолютно неадекватна и по скоро служи за оправдание, че уж видиш ли правят нещо по вашия случай.... Специално за детенцето и преживяното от него (пък и от теб), мисля че трябва да се насочиш към темата за ГНМ (ако вече не си го сторила)...

# 463
  • София - Варна - Бургас
... или се насочи към хомеопатията.

# 464
Последно не разбрах нормално ли е или е ненормално, но няма значение.
То започна да се успокоява, така че явно е било временно явление.
Благодаря отново, че се включихте, макар и без отговор.
   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт