ВАКСИНИ - Дискусия за вредата от тях 4

• 50 503
  • 855
  •   1
Отговори
# 465
  • София - Варна - Бургас
Последно не разбрах нормално ли е или е ненормално, но няма значение.
То започна да се успокоява, така че явно е било временно явление.
Благодаря отново, че се включихте, макар и без отговор.
   bouquet

За нас самото ваксиниране не е нормално, какво остава за възпаление, високи температуре, увреждания и т.н.  и т.н.

# 466
За нас самото ваксиниране не е нормално, какво остава за възпаление, високи температуре, увреждания и т.н.  и т.н.

Знам, за мен също.
За това вече не ваксинирам децата си.
Мисълта ми беше за конкретния случай.
Нямаше вариант да не го ваксинирам, тъй като не знам от къде онзи нещастен изрод е намерил тази спринцовка, с която е убол детето ми.
  #2gunfire

# 467
Привет, нет имам доста спорадично, но затова пък чета вестници  Sunglasses
Два поредни броя на Стандарт от тази седмица - в първия, на първа страница заглавие "Ваксината срещу свински грип убива" - а в статията се обяснява за предупрежденията на някаква агенция по лекарствата в Лондон изпратени до 600 лекари. В статията се казваше и че Тамифлу води до кошмари и повръщане при децата - този път изследванията са от някъкво училище където всички деца били на препарата. На следващия ден обаче излезе във вътрешната част опревержителна статия - този път наши (!!!) специалисти казваха, че тези в Лондон не били разбрали нещо и твърде преекспонирали нещата, а проф. "незнам си кой" обяснява, че винаги има минимални рискове, ама в сравнение с ползите...  ooooh!
И в Дневник имаше пак статия по повод писмата в Лондон, ама пусто не мога да даме връзки към текстовете, ама само преразказвам....

# 468

Нямаше вариант да не го ваксинирам, тъй като не знам от къде онзи нещастен изрод е намерил тази спринцовка, с която е убол детето ми.[/b]  #2gunfire

Ама какво се е случило с вас??? Да не е тоя, дето го пишат по вестниците??? Ужас!

# 469

Нямаше вариант да не го ваксинирам, тъй като не знам от къде онзи нещастен изрод е намерил тази спринцовка, с която е убол детето ми.[/b]  #2gunfire

Ама какво се е случило с вас??? Да не е тоя, дето го пишат по вестниците??? Ужас!

Ами тоя е.
Пуснах тема за това.
То все на мен ще се случи.
  Sad

# 470
  • София - Варна - Бургас
  Чакай, чакай.... ама защо досега не ни каза че е така?!...

Ти ни говориш за ваксинация...

Това било вода или някаква течност, поне така пишат във вестниците. Възпалило ли се е? Кажи повече.

# 471

Ти ни говориш за ваксинация...

Не е вярно, не си прочел добре:

Знам, че сте "вещи в занаята"  Wink, за това да попитам: нормално ли е 8 дни след инжекция против тетанус (не ваксина ДТК)...... .

Колкото до това какво има в спринцовката, само Господ може да знае.
Тези, дето "казват" какво имало вътре, няма от къде да знаят.
Иначе, самото място на убождането не е възпалено.
Възпалено е мястото, където му биха инжекция против тетанус.

# 472
  • София - Варна - Бургас
Да, сега разбрах! Сложили са му ваксина против тетанус, която слагат след всяко съмнително убождане.
  Не, не се безпокой за тетанус! Просто е някаква странична реакция, причинена от ваксината.

# 473
Да, сега разбрах! Сложили са му ваксина против тетанус, която слагат след всяко съмнително убождане.
  Не, не се безпокой за тетанус! Просто е някаква странична реакция, причинена от ваксината.

Дано да си прав, благодаря ти.   Hug

# 474
  • София - Варна - Бургас
 Джули!

За да тушираш по-нататъшни нежелани реакции от ваксината (а и от убождането на оня - ненормалния) ти препоръчвам да дадеш на детето хомеопатичното л-во Thuja - има го в някои аптеки.
  А в хомеопатичната аптека на ул. Чаталджа - 13  със сигурност, а и там ще намериш най-добрата потенция - Thuja - 200C
 Peace

# 475
Благодаря ти още веднъж, ще вземем лекарството.  Hug

# 476
  • София - Варна - Бургас
Благодаря ти още веднъж, ще вземем лекарството.  Hug

И е добре да го даваш веднага след ваксина, ако му слагат де, защото май е чувствителен към тях, към тетанусната ваксина, със сигурност.
  Колкото за предпазване от тетанус, знайте,  че хомеопатията разполага с две чудесно действащи, хомеопатични л-ва, които не само предотвратяват тетануса, но дори и при започнал такъв, спират действието му.

# 477

Колкото за предпазване от тетанус, знайте,  че хомеопатията разполага с две чудесно действащи, хомеопатични л-ва, които не само предотвратяват тетануса, но дори и при започнал такъв, спират действието му.

До преди известно време им слагахме всичките ваксини, но като си върнах лентата (след случилото се с малкото ми детенце), си мисля, че най- вероятно всички (вкл. и аз) сме чувствителни към ваксините и получаваме странични реакции.
Кой по- тежка, кой не толкова, но със сигурност вече сме приключили с ваксините.

# 478
Джуличка, съчувствам ти. Четох и аз във вестника за тоя изрод.  ooooh!

Понеже така и не са открили досега какво е инжектирал на децата, добре е внимателно да си наблюдаваш твоето за всякакви промени.
Нали имате хомеопат, в случай че нещо.. по-особено.. се появи?

Не се плаши, просто бъди по-осторожна.  Hug

# 479
Ами, то вече мина време, така че явно не са упойващи вещества или дрога (което и от изследването на урината уж отхвърлиха).
Сега ми остава само да се моля да не е СПИН или хепатит.
Направо не знам.
  Confused

Общи условия

Активация на акаунт