Ще се радвам много, ако някоя от вас се е сблъсквала с нещо подобно и даде идея в каква насока да вървя и какви други изследвания евентуално могат да се направят. Благодаря ви много предварително.
Последната гинеколожка ми каза, че страдам от слаба имунна система и ми предписа пробиотици и цистон. Пия ги още, болката намаля, но скоро пак започна да се усилва.
и много, много ме тормози. Изпитвам болка ниско долу, един вид върху самата "нея" и по точно там от където пишкам, нещо точно като боцване, както го описвате, но понякога е много дразнещо и ужано неприятно. Ту се появява, ту изчезва, няма определен момент кога ме боли- дали преди уриниране, по време или след- случвали са се и трите варианта... а най- лошото е че тази болка я изпитвам и по време на секс
Просто е нещо ужано, не можеш да се отпуснеш, само мислиш за това дали ще те заболи или не, пречи ми дори и да свършвам
тук искам да вметна нещо към всички момичета и жени- пазете си не само кръстовете, но и краката, те също са много, много важни, гъзарията определено не топли, води само до проблеми, от които после само можете да проклинате лекомислието си !!! Та тогава го излекувах цистита и всичко се оправи....до лятото. Тогава пак се появи, но този път без често уриниране, а само като болка- същатата тази болка, която обясних в начлото, но и малко по- нагоре точно върху пикочния мехур. Ходих при нефроложка, каза че лигавицата на пикочния ми мехур е леко възпалена. Пих антибиотик, разни уростим-и и уро-... още нещо си и от тогава до сега пих отвара от няколко билки. Уж се бях пооправила, но уви болката пак се появи и този път е само ниско долу...за съжаление не мога да определя дали все още я изпитвам по време на полов акт, т.к. приятеля ми е в чужбина и не съм имала контакт от 2 месеца и нещо, но предполагам, че би се усещала. Т.к. аъм атудентка във Варна, а съм от друг град, помолих майка ми да ми вземе направление от личната този път за гинеколог или уролог, но тя пак ми е дала за нефролог...Този път мисля да отида тук във Варна, т.к. в моя град нефроложката, при която ходих- една лелка, да не кажа баба- нищо против възрастта й, но имам чувството, че за нея най- големия лек беше да спра да нося прашки, да не пия газирано и да не ям люто и пикантно. Е! прашки спрях да ги нося, ама пак същото
газирано по принцип го бях отказала по- рано, люто и пикантно не ям много често, но да не говорим тези препоръки (безпрашките) колко са абсурдни и дори смешни- в крайна сметка имам цистит или нещ там на пикочните пътища, а не проблеми с черния дроб!