Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 86

• 32 014
  • 364
  •   1
Отговори
# 210
Кари_ , blueeye® Благодаря ви момичета за бързите отговори! Аз три блата изпекох, че почна да ми спада белтъка.

stefibgg- Шаранът  е като истински, много ми хареса!!!  bouquet
Clairette - слочето е много сладко и изпънато о май доста голяяяяямо!!!  bouquet
Ванче - корабът е станал невероятен!  bouquet

blueeye® Честит рожден ден мила! Да си жива и здрава и много обичана!!!  bouquet  bouquet  bouquet

ето и една торта и от мен

# 211
Аууууууууууууу нямам думи....
Ченето ми увисна...

Стефииии, шарана е У-Н-И-К-А-Л-Е-Н. Незна какво да кажа, освен голямо БРАВО!
Тарльо, много хубава тортичка за кръщене. Добр си го измислила и се радвам че и гостите са я харесали.
Искра бодито е супер, а това че мъжа се е зарадвал е най-важното...

Ванче ей, радвам се че накрая ти "увря" акъла да ни посрушаш...хихихи. Еми тъй де, видя ли къв хубав кораб си му спретнала на Ради. Супер е, не се коси, детето е щастливо, а важното е че и ние сме Laughing
Да ти е жив и здрав малкия и много да ви радва. На много хубава дата се е родил и моят брат днес има РД. Хорта, родени днес имат много късмет в живота.  party023

Креър, тоя слон верно е огромен...незнам колко парчета излизат от него, ама доста ми се виждат. Много е интересна тортата.

И аз съм ЗА семинарна тема с 3Д торти.

ЧРД
и на Блуто и на Рая на Ласкова. Много здраве и късмет!  Party Time

Относно морската торта, и въпросите на Мари:
- eлементите залепих отстрани  вода, доста лесно беше а и те не са тежки
- коралчетата направих така - взимаш малко топче, разточваш леко, за да стане като тръбичка и в горния край правиш дупчица и въртиш за да стане по-голяма с нещо осро

# 212
ееее много торти,много красоти не знам откъде да запо4на и дано не изпусна някой
tarlio,много и се притеснява на тая торта,но резултата е страхотен
stefibgg,какво да кажа за твойте торти-много изпипано сърце,а за шарана да не ни будалкаш нещо,това торта ли е наистина Heart Eyes  bouquet  bouquet
Ван4е,сигурна бях,4е 6те ни изтряскаш нещо подобно и нямах търпение да видя 4удесния резултат newsm20.както винаги стъпка по стъпка,за което благодаря от сърце,златна си  bouquet
Искра,много ми хареса бодито ,браво
Clairette,4удесно слон4е,не слон,завиждам за цвета,а Шапката е един път  bouquetмного ще се радвам ако споделиш подробности и снимки
laskova,да ти е жива и здрава принцесата!  bouquet
antoan,суперрр,мога само да ти се възхищавам и да ме4тая да направя някога нещо подобно

# 213
Благодаря ви момичета!Наистина не стана лоша тортата (въпреки че на снимката не личи нито хубавия лилав цвят , нито перличките които бях сложила , ама и откъм снимането трябва да тренирам май  Embarassed).
Ванче   , ЧРД на твоя син!Да ти е жив и здрав!Титаника е много як! PeaceИ не се тревожи че не успях да оправя положението с тестото.Имам още 2 кила кувертюр. Twisted Evil Докато не го направя както трябва няма да мирясам. Wink
blueeye® ЧРД и на теб!Да си жива и здрава!
laskova и твоята торта е много симпатична!
А слона на Clairette е разкошен!
Panadila много добре ти е станала рисунката Peace
Tarlio  и твоята бяла торта е много нежна!

# 214
Привет и от мен!

Поздравявам Ванчето за смелостта.Наистина отстрани изглежда безобидно,но само който не се е захващал с таквоз чудо не знае какви са мъки.Мога да кажа,че на мен тортите ми също ми отнемат дни и то ако не слагам в него рисуването.Поздрави на рожденика и да е много щастлив и естествено жив и здрав!!!
Clairette -Никакви забележки няма слончето.Просто е перфектно.Искам да питам как му закрепи шапчицата!?!
laskova -Много лятно настроение лъха от тортата ти.Пъстра е и хваща окото.

Ето от мен една още по-трудна от мед.сестра,май всички мои познати са се наговорили да ме тормозят.Имат все по-големи изисквания и е трудно да им се угоди.Заръката този път беше да направя малчуган-футболист.От "Манчестър Юнайтед",естествено с №9,нали Бербатов е на мода.Това ни най-малко НЕ Е той обаче.Просто момченце,което си мечтае да е като него.Много се измъчих,вече и аз сдавам фронта.Дано да Ви хареса!!!

# 215
Ласкова много е хубава тортата разгледах я и в албума ти там се вижда по ясно понитата са много хубави с формичка ли са направени , борда е страхотен

antoan2006 страхотна е тортата ставаш все по добра

Ванче честит рожден ден на момчето ти   bouquet много е хубава тортата и благодаря за снимките стъпка по стъпка, а тази пластмасова джаджа от къде си я закупи

Clairette много хубаво слонче  Hug

blueeye® честит рожден ден   bouquet

# 216
  • София
Момичета, бързам, докато пак не ми се е разпаднала връзката (толкова съжалявам, че нямам добра връзка и не мога да разглеждам бързо и всичко, а има толкова торти за споменаване....Клер, Ванче, Антоан, Стефи - заслужавате детайлен коментар, но няма да мога...)

Та, срам-не-срам, спам-не-спам - поздравявам тук рожденниците днес -
Рая - бъди щастлива и дано животът ти връща цялата доброта и отзивчивост, които даваш на другите!
Блу, много здраве и доволни усмивки!
На Ради - да е борбен и умен като мама, да расте здраво, свободно и щастливо момче!

# 217
 Ох, момичета може ли малко помощ  Blush

За пръв път ще правя торта и реших да правя розички по съвет оттук с марципан Варна. Взех рецептата от библиотеката, направих го, замесих го с около 300 г. пудра захар ( в рецептата пише с около 500 г.) и стана лепкаво и ронливо, сложих го да стегне в хладилника....за нищо не става....

Може ли да го поравя по някакъв начин или да отлита към кофата и аз да правя втори опит ? ooooh!

# 218
На мен слончето на Клеърет страшно много ми хареса! Не само е сладуресто, ами е и много стилно-нито натруфено, нито постно откъм чар и елементи. Много ми допадна като стил!

Бялата торта с дъгата на Ласкова също е прекрасна, много нежно-момичешка! Страхотна идея!

Антоан 2006, и футболистът е много добър! Ти почивен ден от тортите нямаш ли?   chef

# 219
  • Canada
Радвам се,че харесахте "рисуваната" ми торта момичета.Много се чудех дали ще се приеме,нали е по-различна Mr. Green
Албенка,с боички на прах е Wink
Clairette,страшен сладур си направила  bouquet

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 22:13 от Panadila

# 220
  • У дома
ЧъРъДъ на всички рожденници - голям мъж Ради, Блюто и Рая нa Ласкова и tarlio  nbirthday

Аз още се мъча с Медовика... 9 платки станаха, многоооо. Мога ли да запазя половината за друг път? Замразяване?

# 221
simpatiuh4e щом в рецептата е дадено около 500 г, значи трябва да сложиш около 500 г, а не около 300 г и да се чудиш що ти лепне... Има нужда от още пудра захар! А термините лепкаво и ронливо за захарно тесто, за мене се самоизключват. В единият случай "лепкаво" означава, че трябва да се добави още пудра, а в другия "ронливо" означава, че е сложено повече пудра от необходимото.... Поне при мен така се получава, ако при други е по-различно да казват.
Когато правя някое покритие за първи път, винаги започвам с 50 до 80 г по-малко количество пудра от дадената в рецептата, точно, за да не преситя тестото. Но когато го виждам, че си иска още, я добавям и измесвам лъжица по лъжица, а не наведнъж!  Пробвай и ти така, ако ти се занимава  Peace

# 222
# 223
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на съкровището на Ванчето, принцесата на Ласкова, на Блуто и Рая и на моя най-голям син Денис! Много здраве, радост и късмет!!!
Тортата за нашия празник ще ви покажа по-нататък, а сега бърз коментар на вашите:
Ванче - явно и двете сме се потрудили бая, за да зарадваме дзверовете, а каква по-голяма награда за една майка?!?!? Корабчето ти се е получило много добре. Е да, Леонардо липсва, ама и без него ще минем. Много ми харесва и водата как ти се е получила.
Ласкова - за жалост не знам къде да видя тортата ти, а нямам търпение.
Антоан - не знам кога намираш време да спиш!!! Направо си уникална! От старшата тръпки ме побиха - барнала си я супер - съвсем като истинска.
Панадила - тортата ти е произведение на изкуството! Картината е прекрасна - много стилна и ефирна! Браво!
Стефи - по-готин и перфектно изпипан шаран не съм виждала!!! Справила си се фантастично! Сигурна съм, че си зарадвала баща си невероятно много.
Clairette - слончето е супер сладко и с прекрасни цветове! Композицията като цяло страшно ми допада - много стилно, изчистено и красиво! Браво и на теб!
Поздравления и за Дарилка - много свежа и весела торта и за Тарльо - нежна и стилна, но на Тандури ми харесва повече.

# 224
Ч.Р.Д и на Рая.Здраве щастие късмет да са винаги с теб  bouquet
Клайрете слончето е страхотно Hug Hug Hug
Антоан Hug Hug Hug
И аз имам повод за празнуване днес само дето не можах да се възползвам.Преди 21г.дойдох в гр.Септември и започнах трудовата си кариера и на този ден срещнах най добрата си приятелка с която нито веднъж не сме се скарали и продължаваме да сме все още такива.Тя се казва Иванка .Сега да ви покажа две торти от днес.

Лека нощ   bouquet
Буболинка ,честит рожден ден и на твоето момче.Пожелавам му много късмет в живота и да те радва винаги  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт