Време не губи,БАНЯТА си покажи! -11та тема

• 123 176
  • 829
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Здравейте пак.
Искам да ви питам принципно, смятате ли, че правоъгълните плочки стоят по-красиво от квадратните?
Нашата баня е малка, та си мислех, че по-малки плочки ще са по-подходящи. Или пък не?

Виждала съм плочки 50х20см в малка баня и стояха чудесно. Но все пак такива неща са въпрос на вкус и докато не го видиш ти, не знаеш дали на теб ще ти хареса  Grinning

# 92
Здравейте, не съм писала одавна...ама се заредиха проблеми. Искам да споделя, какво се получи от смесителя, който бяхме купили.Всичко беше добре, поставено изглеждаше супер и когато започнахме да ползваме банята стабилно два - три дни, да не ви разправям СТРАШЕН ТЕЧ #Crazy А, то какво било - калпав смесител  #2gunfire!!!Ама то човек се ориентира по цената - дадох 68лв., а нормално в магазина за подобни 100 - 200 лв.И  по-точно резбата крива, и като сме дали по-силно налягане два дена поред се пука между плочката и стената и Ооо наводнение.Добре, че сме в къща, че в блок да ни извиняват съседите Blush Айде пак размонтиране, правене, и пак вода ама от къде била....Силиконовото уплътнение, което купихме от Практикер се оказа само за украса, а под него вода, вода Close А, да не ви казвам, че това ни принуди да размонтираме цялата кабинка  Tired Много чакане много  нещо, чак вчера всичко си бе по местата. Скоро ще покажа снимки! Но дано други не се парят като мене, голяяяяма мъъъка.

# 93
Здравейте пак.
Искам да ви питам принципно, смятате ли, че правоъгълните плочки стоят по-красиво от квадратните?
Нашата баня е малка, та си мислех, че по-малки плочки ще са по-подходящи. Или пък не?
Виждала съм плочки 50х20см в малка баня и стояха чудесно. Но все пак такива неща са въпрос на вкус и докато не го видиш ти, не знаеш дали на теб ще ти хареса  Grinning

Моята баня също не е голяма, 50 х 20 са хоризонтално по дългата страна и не стои лошо, много са симпатични.

Ще викам майстор да слагаме санитарията и кабината този уикенд и ще пусна снимки, много съм доволна как става.

# 94
Препоръчайте ми марка смесители за баня, моля.
От Видима не съм доволна. И смесителя в кухнята, и този в банята се развалиха ок. 3-4 година. Този на чешмата в банята сега тече и не може да се оправи, трябва да се сменя с нов. Когато го купихме, нямаше гаранция.
Душът в банята ни е на Грое, той не се е развалил, но се държи леко неадекватно на моменти с топлата вода. Като завъртиш врътката към по-топло, тръгва по-студена вода и обратно. Не винаги, но често се случва.
Сега правим новата си баня в новия апартамент и искам смесители, с които няма да имаме подобни проблеми. Може би ще се спрем на Грое, но съм отворена и за други идеи.

И още един конкретен въпрос: Къде предлагат Грое в Бургас?

# 95
Момичета, искам да ви предупредя за нещо, което при нас стана голям проблем.
Цветовете на фугиращите смеси на фирма Теразид се разминават с посоченият на кутията цвят - в резултата на които сините ни плочки в моменат се "кипрят" с електрикови фуги УЖАС  Sad

# 96
Сигурна ли си, че просто не им трябва още време да изсъхнат?  Thinking

# 97
  • София
Цветовете на фугиращите смеси на фирма Теразид се разминават с посоченият на кутията цвят - в резултата на които сините ни плочки в моменат се "кипрят" с електрикови фуги УЖАС  Sad
Радостина, по принцип се гледат цветовете на мострите, там е изложена истинската фугираща смес. Цвета, който е на етикета на кутията никога не може да отговаря на действителността. При печат винаги има разминаване, дори ако хванеш две еднакви кутии и им сравниш цветовете може да има разлика. За това винаги гледайте мострите, а не цветовете на кутията.

# 98
Благодаря ви за отговорите Simple Smile
Тази събота се надявам да решим окончателно разположението и да се ориентираме за цветово съчетание. Синьо и зелено са моите цветове, но нали сме двама  Mr. Green

# 99
  • В центъра на Вселената...
Цветовете на фугиращите смеси на фирма Теразид се разминават с посоченият на кутията цвят - в резултата на които сините ни плочки в моменат се "кипрят" с електрикови фуги УЖАС  Sad

И ние имахме проблем с фугиращите на Терезит... newsm78 Ужас...ама какво да се прави...Цветовете не са като на мострите

# 100
  • София
На нас фугата в кухнята и коридора ни е на Терезид и нямаше разминаване с цвета от мострата, но виж, цвета от кутията нямаше нищо общо с действителността. А в самата баня сложихме на Церезид.

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 13:28 от lo80

# 101
И ние фугирахме с Терезид. Цветът се получи както този на мострите. Съответно няма нищо общо с цвета от кутията!

Габи, налепихте ли плочките. Моите за вече готови. Доволна съм от резултата Wink. Тези дни ще пусна снимки.

# 102
сините ни плочки в моменат се "кипрят" с електрикови фуги УЖАС  Sad

Не се коси   bouquet някой ден ще им дойде модата на електриковите бани и всички ще ти завиждат че вече си имаш такава  Laughing Или направо почваш да обясняваш че това е последния моден писък в момента  Joy

# 103
Минавам да се отчета: вижда му се края. Мисля си събота, неделя, преди първият ми продължителен душ да я заснема прословутата баня и да я покажа.

# 104
сините ни плочки в моменат се "кипрят" с електрикови фуги УЖАС  Sad

Не се коси   bouquet някой ден ще им дойде модата на електриковите бани и всички ще ти завиждат че вече си имаш такава  Laughing Или направо почваш да обясняваш че това е последния моден писък в момента  Joy
То вече не ми останаха нерви за да се ядосвам. Съчетението е просто кошмарно, сега остава да се надявам ,че ще избелее, или посивее за да не е така непасващо. Има ли шанс да се промени цвета с времето?
И като са мокри са по-добре отколкото като изсъхнаха - сухи са още по-ярко електрикови. Вече ме избива на смях от нерви  Crazy Най-лошото е не, че са електрикови, а че никак не пасват на плочките  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт