Време не губи,БАНЯТА си покажи! -11та тема

• 123 188
  • 829
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Препоръчайте ми марка смесители за баня, моля.

Разгледай тези на Тека. Немски са, с 6 години гаранция.

# 106

То вече не ми останаха нерви за да се ядосвам. Съчетението е просто кошмарно, сега остава да се надявам ,че ще избелее, или посивее за да не е така непасващо. Има ли шанс да се промени цвета с времето?
И като са мокри са по-добре отколкото като изсъхнаха - сухи са още по-ярко електрикови. Вече ме избива на смях от нерви  Crazy Най-лошото е не, че са електрикови, а че никак не пасват на плочките  ooooh!
[/quote]

Ако толкова много те дразни цвета, можете да ги префугирате. Знам, че е гадно, но е поправимо. Махате тази фуга, купувате нова и мацате.

# 107
Никой нищо не казва за баня с гипскартон вместо замазка, значи явно не е практика
така си и знаех де, че е глупост

# 108
  • Шумен
Момичета, КАИ са пуснали нови модели плочки. Доста добри са. Направо да им се ненадяваш. Днес ги видях в едно магазинче. На 10 дни са общо взето и ги няма още по сайтовете. Имайте ги в превид за евтин вариант плочки. 25/40 см. са, имат и декорни плочки. Аз докато направя банята, ще сменя 101 варианта на плочки.  Mr. Green

# 109
  • Където е сърцето
Никой нищо не казва за баня с гипскартон вместо замазка, значи явно не е практика

И ние много се чудихме след като майстора ни уверяваше,че сега се слага гипсокартон.Поразпитах на няколко места и след като свекърва ми казаче в хотелите при тях всичко се прави с гипсокартон и след 3-4 години плочките падат с картона заедно се отказахме и направихме замазка.Малко по-скъпо дойде,но дано поне да е качествено .

# 110
И ние фугирахме с Терезид. Цветът се получи както този на мострите. Съответно няма нищо общо с цвета от кутията!

Габи, налепихте ли плочките. Моите за вече готови. Доволна съм от резултата Wink. Тези дни ще пусна снимки.

Още не  Laughing. Има 4 бани за оправяне и аз предпочетох нашата да е последна, за да видя майсторите как работят, че са едни млади момчета...Сигурно сега се учат  Crazy. Чакам снимки на твоята баня  Wink Вие на тези плочки бели фуги ли правихте?

# 111
gabby, белите плочки са с бяла фуга, а зелените със зелена. Зеленото пасна много добре- взехме на Терезид - номера му  е 189. На другите марки се разминаваше доста цвета. Ходих да обикалям с плочката, докато си немеря нещо подходящо.

# 112

не, не е глупост.моята баня е направена преди повече от пет години именно с гипскартон и няма никакви проблеми

# 113
  • София
И ние имаме една баня цялата от гипсокартон - не е мръднала вече 5 години Peace

А сега имаме определени фрагменти - зад тоалетната, която е вгредена, около тръбите. Нямаме проблеми

# 114
Да, и ние ще правим кутии, но все пак цялата баня на гиспкартон ми се струва рисковано.Сега сваляме всичко до тухла, и така и така е мръсно и разбутано поне да се направи като хората, да се направи добра замазка.

# 115
  • София
Ами зависи - колко време имате, дали е преградна стена. Ако не изграждате цели стени, а само ги обличате няма да е проблем. При нас приятелят ми ги прави сам и ни излиза и по-бързо и по-евтино. Т.е. това не е по-добър или по-лош вариянт, просто друг.

Я да използвам да се похваля - последни плочки по пода ще слага днес нашият майстор и скоро ще кача снимки Peace

# 116
Да, и ние ще правим кутии, но все пак цялата баня на гиспкартон ми се струва рисковано.Сега сваляме всичко до тухла, и така и така е мръсно и разбутано поне да се направи като хората, да се направи добра замазка.

Стига да имаш необходимото място, гипсокартонът е добро решение. Също така да се има предвид, че се прави с конструкция, а не както някои "майстори" го лепят с някво смотано лепило по метода с топките и после да се чудят хората защо пада стената. Ползвайте качествени материали и добри майстори, за да не ви излезе всичко много по-скъпо, както на момичето с евтиния смесител по-горе. Заради 40-50лв сега какво й е на главата само тя си знае.

# 117
  • близо до Кресненското дефиле
Нашата баня също е с гипсокартон, от зеления,за мокри помещения.5 години не е мръднала.

# 118
Ако някой иска да види: http://www.youtube.com/watch?v=CmkebEJQZQI&feature=channel така изглежда банята ми в момента.

Я да питам ... ако има баня с душ кабина и окачен таван, кое се прави първо?

Защото ми се струва по-лесно да се сложи окачения таван ако не е направена кабината.

newsm78

# 119
Рони Бо, видях филмчето. Някак очаквах снимки да гледам  Grinning Добре се получава. Не можах да преценя цвета на плочките. Светлите бели ли са?

Общи условия

Активация на акаунт