Време не губи,БАНЯТА си покажи! -11та тема

• 123 180
  • 829
  •   1
Отговори
# 150
Една моя приятелка си сложи обикновенно продълговато огледало и около него като рамка са налепили от фриза, който им е към плочките. За съжаление нямам снимка да ви покажа, но изглежда много добре.

# 151
  • Абсурдистан
Една моя приятелка си сложи обикновенно продълговато огледало и около него като рамка са налепили от фриза, който им е към плочките. За съжаление нямам снимка да ви покажа, но изглежда много добре.
Да, и аз съм виждала такива бани.
Седи много добре огледалото.

# 152
Момичета, четох ви до към 5 тата тема и след това, банята отпадна и остана за догодина и не съм чела последните теми, а сега и време нямам. Искам да питам, дали някой от вас е сложил плочки на каи и дали сте доволни. Оказа се, че това можем да си позволим, а и моделите от тази година са хубави.
Предварително благодаря.
Самод а направим банята и ще се хваля и аз тук.

Hug Hug Hug на всички.

# 153
Нашата баня е в незавършен вид - има още какво да се прави по нея - но много искам да похваля човека, който ни нареди плочките. Толкова чисто и прецизно работи, така перфектно залепи всяка плочка и доколкото можа поправи поразии, оставени от предишните "майстори". И всичко това стана в рамките на 3 (три) дни, с което направо ни скри шапките! Въпреки че банята е малка, все пак не очаквахме, че толкова бързо ще се случи всичко!

Ето и няколко снимки, на които се вижда какво е свършено http://www.snimka.bg/album.php?album_id=389149&pid=13686241

С удоволствие бих дала координати на майстора на ЛС на всеки, който се интересува. Между другото ние го открихме именно чрез форума! newsm10

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 15:19 от antena

# 154
Ухаааааа, тия сини цветчета са супер нежни, антенке
Браво!!! Много ми харесва  bouquet

# 155
antena , бижу е ! И си пресдставям като се натъкми, видях че имате място за линеен сифон, което е супеер ! Браво, със здраве да си я ползвате като стане newsm10

# 156
Благодаря ви, Eva_Beva, mecherali!  bouquet
Много се радвам, че ви харесва. Няма да си признавам колко време избирахме плочките...  Blush

# 157
Антена, много, ама много хубави плочки  Peace
Ние три седмици ходим по магазини и още нищо не сме купили... Дано и при нас се получи красиво  Simple Smile

# 158
antena , бижу е ! И си пресдставям като се натъкми, видях че имате място за линеен сифон, което е супеер ! Браво, със здраве да си я ползвате като стане newsm10

Като стана думуа за линеен сифон, искам да ви попитам какви са предимствата/недостатъците на линейния и на обикновения кръгъл или правоъгълен сифон (не знам как му се казва по-точно) newsm78?

Чувала съм че с големи подови плочки не може да се направи достатъчен наклон за обикновения сифон и затова се слага линеен, но не разбирам каква е разликата между двата. От моята непрофесионална гледна точка линейният изглежда по-красиво, защото около него няма изрязани изпочупени плочки, но дотам...Моля ви, споделете какво мислите  Praynig

# 159
Не знам за функционалността на линейния сифон, но като му видях цената в магазина и се ококорих  Shocked

# 160
hayasy, и аз чух, че имало на Каи нови и доста хубави модели.Ако сте си харесали нещо купувайте, не се притеснявайте, били доста качествени.Между другото на приятелката ми са някакви испански плочките, на 4 години са и след повреда на батерията доста плочки са напукани, а бяха много скъпи.
antena, поздравления за свежата баня и от мен.

# 161
  • Абсурдистан
Антена, много ми харесва цвета на банята ти.
Със здраве да си я ползвате.

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 18:08 от Гери

# 162
Veniz, благодаря за инфото. Няма ги в сайта им новите модели иначе бих ги показала като модел да чуя и за това мнението ви. Колебая се м/у 3 цвята и то от гледна точка на поддръжката. Тъй като апартамента ни е стара панелка и си е по БДС, но за нас е нов и гледам като правим нещо да съобразявам и с това да не му слугувам безкрайно. Та идеята е, че има в кафяво черно и бордо. На бордото декоративните плочки не ги произвеждали вече, черното ми най-харесва, обаче имам опасения, че ще се налага много често почистване, а кафявото също е много хубаво, но и за него имам съмнения, че ще се налага да се търка всяка седмица. Аз поне пари за майстор няма да давам. Някой ако има опит с цветовете може да сподели.

# 163

Какво е линеен сифон? newsm78

# 164
Ние от два дни къртим, всичко до тухла  Rolling Eyes, почти е готово, както и тръбите са почти сменени
Следва замазката  ooooh!, и едва тогава плочките
Иначе всичко си купих, от тоалетната през мивката,плочките, душ кабината, лепило, та до дреболиите....обаче не му виждам края просто...

Скъпа ,до къде стигнахте?Колко дни е вече така,че и мен това ме чака?

Общи условия

Активация на акаунт