Време не губи,БАНЯТА си покажи! -11та тема

• 123 188
  • 829
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте момичета, и аз с въпросче към миналите по пътя на обзавеждане на баня:
 1. Слагали ли сте този смесител за душ на Grohe http://www.grohe.bg/t/11_13264.html и можете ли дадете някакви отзиви за него?

# 691
Запис  Simple Smile

# 692
iwa_,
аз си го взех същия миналата  седмица, но още не е монтиран:) За всички момичета от София, на ул."Солунска" има магазин на Grohe и там всичко е на разпродажба.Simple Smile

Последна редакция: нд, 15 ное 2009, 21:48 от leaaa

# 693
  • софия
може ли повече инфо, на кой номер на солунска?

# 694
може ли повече инфо, на кой номер на солунска?

Магазина на Топливо АД - ул.Солунска 2 Simple Smile

# 695
  • Варна
Отново качвам снимки на нашата баня , която завършихме през лятото, но имаме още довършителна работа. Не сме купили още горния ред към шкафчето за баня. На последната снимка се вижда , сниман в магазина.Как ви се струва? Има вариант да го вземем или да сложим просто огледало с етажерки. Кое според вас е по-добре?
Другото , което остава да вземем са аксесоари като поставка за тоалетна хартия , четка и закачалки за хавлии.Иска ми се да не са много , защото всичко е свързано с пробиване на дупки в плочките.
Така се изхарчихме , че още не сме купили тези неща.
http://varnenec.snimka.bg/daily/banya.420486.14764975

# 696
  • There I was on a July morning
jijo2233, на мен ми харесва шкафчето и бих го предпочела пред огледало с етажерки. 
 Peace

# 697
  • софия
мерси леа, знам го  bouquet. ще отскоча утре да разгледам какви батерии има, нещо по-изгодно Simple Smile

# 698
  • Варна
Скубиду, благодаря ти за мнението! И аз предпочитам с щкафчето , но исках да видя мнения

# 699
  • Шумен
jijo2233 можеш ли да ми кажеш на коя фирма ви е шкафчето и дават ли ви някаква гаранция? Въпроса ми е и към другите момичета. Че на нас никакъв документ не са ни дали.  ooooh!

# 700
iwa_,
аз си го взех същия миналата  седмица, но още не е монтиранSimple Smile За всички момичета от София, на ул."Солунска" има магазин на Grohe и там всичко е на разпродажба.Simple Smile

Преди около седмица купих всичко за баня - фаянс, смесители мивки и т. н.
 В магазина, който бях избрала да взема всичко  необходимо за банята имаше много хубав и изгоден промо- пакет на Grohe,  включващ смесители за мивка и душ + стойка, и го поръчах, но се оказа в последствие,че са се изчерпали количествата.   Така ми предложиха пак промоционален пакет със всичко на Hansa, които са също немски и много ми допаднаха като дизайн, надявам се да са добри...
Трябва да се следят промоциите на на този тип немски фирми, който са изключително изгодни, на Grohe тогава беше с около 190 лв надолу а бяха хубави комплекти...

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 09:47 от MARANI

# 701
MARANI, би ли споделила от кой магазин си пазарувала Simple Smile
На мен ми остана смесител за кухнята и за банята да си взема, но нещо не успях да си харесам от тези намалените на Grohe.

# 702
Декор- Керамик Център на бул.Сливница...

# 703
Другото , което остава да вземем са аксесоари като поставка за тоалетна хартия , четка и закачалки за хавлии.Иска ми се да не са много , защото всичко е свързано с пробиване на дупки в плочките.

Моя колежка преди известно време си е купила аксесоари, като всички се захващат с вакуум за плочките, съответно не се налага дупчене. Каза ми обаче, че цената не е ниска  Confused Ако искаш мога да разпитам за координати, става въпрос за София /не прочетох от къде си/

Ние още сме далеч от почването на направата на банята, много яко ни бавят с акт 16  Thinking

Надявам се скоро да се похваля.
Приятен и усмихнат ден на всички!

# 704
Декор- Керамик Център на бул.Сливница...
мерси Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт