Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 3

• 145 887
  • 929
  •   1
Отговори
# 420
Според мен карането на колата и отражението върху кръста и краката зависи изключително от колата. Важно е колата да не тръска и все пак да има хидравлика за педалите. А има коли, на които седалките са си измислени с мозък и щадят кръста отвсякъде. Или поне нашите са такива. Общо взето при пътуване трябва да внимаваме и да правиме по-често разходки. А като бич за болестта ни смятам, че е климатикът. Хем не мога без него, хем не ми действа добре. Пак бях със схванат врат цяла седмица от този климатик.

# 421
Аз затова карам на мъжът ми колата. Тя има на 3 нива регулация на седалката и кръста ми е подпрян плътно. Климатикът си е сладка работа, но наистина се отразява зле. В службата ми преди години получих страшна бъбречна криза от климатик и се бях зарекла такова нещо вкъщи да не слагам, но се научих да го пускам без драстични разлики в температурата и се понася.

Mоже ли един въпрос: какво ще кажете за степерите? Видях един в Метро и се замислям да си купя за вкъщи. Преди ходех на фитнес и на кростренажора ми беше добре. Степера  не е с такова натоварване и усукване и мисля да се пробвам на него.

Последна редакция: сб, 01 авг 2009, 20:58 от jocco

# 422
jocco , по принцип всяко упражнение срещу съпротивление не е желателно за дискова херния . Тренирала съм на степер преди да ми поставят диагнозата ( а тогава вече съм била с дискова херния ) и си е натоварващо . ЛИчно аз не бих се качила повече на такъв уред . Колкото до колата - най - добре е да е автоматик . Нашата е такава и наистина шофирането е по -лесно . А тия климатици на колко градуса ги включвате ? Нашия не го пускаме  на по -малко от 23 градуса , оптималната температура е 25 .

# 423
jocco , по принцип всяко упражнение срещу съпротивление не е желателно за дискова херния . Тренирала съм на степер преди да ми поставят диагнозата ( а тогава вече съм била с дискова херния ) и си е натоварващо . ЛИчно аз не бих се качила повече на такъв уред . Колкото до колата - най - добре е да е автоматик . Нашата е такава и наистина шофирането е по -лесно . А тия климатици на колко градуса ги включвате ? Нашия не го пускаме  на по -малко от 23 градуса , оптималната температура е 25 .

Наде, много ти е сладко котето-кефи ме как си мърда ушенцето! А кола с автоматик в нашата къща няма да има никога-мъжът ми не ги харесва, за мое голямо съжаление. Наистина, че автоматикът е най-удобен за нас и когато ще мога да си позволя (в някой друг живот) втора кола само за мен ще е атоматик. а климатикът се включва първоначално на 22 докато ухлади и след това на автоматично си прави сам градусите, които обаче не са чак 25. Ще трябва да опитам аз на 25 гр. Сигурно няма да е зле.
А аз си мислех, че велоергонометърът прави съпротивление. Но пък кой ще е този уред дето няма да прави съпротивление? Може би само кракомобилът   newsm47

# 424
  • София
Мен един невролог ме посъветва при дълго шофиране да си слагам малка възглавничка зад кръста.
По едно време си бях оставила една такава в колата, но после незнайно защо я махнах.
Иначе помага.

# 425

Това с възглавничката го прочетох преди във форума и го пробвах, но ми е страшно неудобно. Седалката ми точно там е издадена напред, сигурно за да имитира възглавничка (?) и като сложа друга- съвсем тънка, става много издуто. Предполагам, зависи и от вида на седалката. Моята кола е дърта Астра, но седалките са особени, нетипични за модела.
    Съгласен съм с Елпи за автоматика. Когато съм зле, най-трудно ми е да натискам съединителя.

# 426
Текс , Лили   , автоматикът е мечта на почти всяка жена . Сега се оказва и че е по -добър за дискоманиаците  Joy Просто нашата е такава - миналата година я взехме и моя мъж умира от кеф , ако  попаднем в задръстване - съединителя не се съпипва . Най - интересното е ,че я харесах в Инет и казахме на наш приятел веднага да отиде да я купи  Joy  А преди мразех комби . Оказа се много здрава за годините си  Joy
Велоергометъра може да се настрои да не е срещу съпротивление , но всичко е индивидуално - така каза моята приятелка , завеждаща физиотерапия и рехабилитация . Всичко е до човека .
Лили , радвам се ,че котанчо ти е харесал ( полът му още не си личи , но аз упорито твърдя , че е момче . Имам скромен опит с маци на по 15 ( починала ) , на 17 ( жива още ) , на три и на пет години . Този мъник беше толкова нещастно - самотен и толкова обречен ,че не можах да устоя и го прибрах . Като го гушнем с мъжа ми , много ни успокоява . А като ми дъвче ухото или се обеси на обецата ми , направо ме побърква   Joy    Сега сме вече големи - предполагам на около два месеца и сме на смесено хранене като бебе - мляко и бебешко пюре . Обезпаразитени сме !

ЛИли   , колкото и да ти е готино , не слагай климатика на по - малко от 23 градуса - това е моят съвет . МИсля ,че ти си шефа и ти ще го настроиш на колкото си искаш   bouquet

# 427
[
Лили , радвам се ,че котанчо ти е харесал

И бялото коте е сладко. От всички животинки най-много обичам котетата. Ние в нас не може да си имаме коте защото и тримата са ми алергични. Но да ги гледам много ме кефят.
А колкото до кола-автоматик-харчели много. Това е заключението на мъжът ми. А наистина щади краката. но какво да се прави-просто не карам на големи разстояния.

# 428
имам резервация от 19.08.2009 в СБР- Велинград, но ще ходя в Павел Баня,
ако някой иска да я използва може да я прехвърлим Wink

# 429
Здравей, бандата! Друго си е да имаш Интернет. Събратята роми ни спестиха малко от кабелите за телефон вчера. В нашия отдалечен квартал няма друг добър доставчик на Интернет освен БТК, а те не си дават зор да ремонтират в неделя.

Карах 7 години автоматик - Форд Скорпио 2,9. Беше американска - Соня Васи си я докарала в България от САЩ, но после я зарязала и ни е доста се чудихме дали да купим такава ламя на гориво!! Обаче беше със страхотна возия, много удобна, а автоматика направо те размазва в задръстванията. Но нямаме петролен кладенец в двора и тя си замина... Сега с дизела VW Passat Variant няма спиране.

Въпрос: От скоро чувствам нова болка в кръста вдясно малко по-нагоре, като при бъбречна криза, но е по-тъпа, постоянна и малко дърпа. При допир и натиск боли. Възможно ли е да е някоя от дх-тата ми? Доскоро все още бях с обща болка на целият кръст (бях получила по-остра реакция на санаториума), но сега само тази болка остана.

# 430
  • Димитровград
Здравейте на всички,вижте какво прочетох случайно докато се ровех в нета,направо ми настръхна косата!                                                                 
Здравейте, "Лична драма". От 2 седмици съм в болнични, но вече се чувствам по-добре. Адските болки отшумяха, затова реших да ви разкажа как се докарах до това дередже. Случката отстрани наистина изглежда трагикомична и на който му е смешно, нека се посмее за моя сметка. Ако обаче е в моето положение – да няма терен и удобства за редовен и нормален секс, нека има едно наум.
38-годишна жена съм, уж с акъла си, но нещата тогава просто излязха извън контрол. С мъжа ми отдавна сме разведени и дъщеря ми знае, че си имам любовник. Разбира ме момичето, не мога да се оплача. Никога обаче не съм допускала да правя секс вкъщи, когато и тя си е там. Иначе се познават с чичо си Гошо и си допадат. Той често идва у нас на вечеря, слушаме музика, гледаме телевизия, а после си тръгва. Наясно е, че той ми е най-добрият приятел и много държа на него.
Преди 2 седмици обаче Таня се обади, че ще закъснее - поканили я на купон - и понеже Гошо беше у нас, ни се прииска да се любим. Не го бяхме правили 20-ина дни и бяхме закопнели един за друг. Пък и когато теренът /както казва дъщеря ми/ е свободен, се отпускаш още повече и нямаш никакви задръжки. Същата тази вечер Гошо предложи да опитаме една нова поза. Чел някъде, че седнали един срещу друг, но един в друг, тръпката била неописуема. Е, направихме го и така, макар че не усетих кой знае какво, освен лека болка в гърба. Може би се напрегнах повече, отколкото трябва. После стигнахме и до нашата си поза - аз на колене, той зад мен. Не знам обаче какво стана, но в момента, в който реших да се отпусна и да легна, яко ме сви кръстът. И замръзнах на място - ни можех да стана, ни да мръдна. Виех от болка, чак очите ми се насълзиха. Той се изплаши и се опита да ме обърне по гръб, но тогава още повече ме заболя. Изправи ме, стъпих си аз на краката, ала не можех и крачка да направя. Стоях приведена като за поклон на папапа. Знаех си, че е от дисковата херния, имам я от 6 години, но защо точно сега, когато можехме да се любим поне още час. След такава криза започвам да пия хапчета, поне две седмици, да се мажа с мехлеми и да ходя на масажи. Е да, ама този път беше кошмарно, защото въобще не можех да се движа. И точно когато Гошо се канеше да викне "Бърза помощ",
...

Пълния текст четете в печатното издание...
водещи заглавия

# 431
Кажете какъв е краят на историята....

# 432
Не можахме да спим от напрежение. Laughing

# 433
За да разберем края - Брой 30 (791) 28.VII.-3.VIII. 2009 на в.Лична драма. Статиятя е Дискова херния заради новата поза

# 434
  • Димитровград
Здравейте,днес цял ден обикалям по реповете и търся именно този брой на Лична драма,за да прочета края на историята,но навсякъде е свършил,ще умра от яд...и аз много исках да науча края!

Общи условия

Активация на акаунт