Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 3

• 145 881
  • 929
  •   1
Отговори
# 435
Какъв ще е края?Както е била понадупена.... smile3521Не ,че не може да се случи,но май е измислено ....

# 436
Не ми се смейте, но наистина ми е важно да разбера краят на историята. Защото при моята "голяма болезнена криза" бях със абсолютно същите симптоми. Направо умирах от болка при всяко движение. Като че ли някой ме е гледал и ме е описал. Само че "ситуацията" при която се получи не е същата - бях сама. Сега и на мен ми е смешно, но и много я съжалявам. Така че, чакам с нетърпение...

# 437
Може ли който е ходил на санаториум във Велинград да даде малко информация...
Тук съм писал и моите впечатления от санаториума във Велинград. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=363785.msg10450198#msg10450198

Там басейн за плуване няма, има нещо малко и плитко, което е отворено сутрин за мъже, след обяд за жени, на другия ден обратното.

# 438
  • Димитровград
Незнам дали е измислена историята,но аз съм чувала за подобен случай лично от една жена на която се е случило,когато бях в Павел баня,историята беше едно към едно.На мен честно казано изобщо не ми е смешно,даже напротив вече никога няма да мога да се отпусна и в тази ситуация,освен във всички останали в които си налагам ограничения и пазене.Голям кошмар е всичко това,незнам какво да кажа освен пази Боже!!!

# 439
Марчони, а можеш ли да ми кажеш във Велинград дали има по-големи басейни със свободен достъп, т.е. да не е само за гости на хорел или в санаториум.

bubolina_80, аз вече каквото и да правя посъзнателно си мисля само дали ще ме заболи. Всяка дейност в живота ми е свързана с тази мисъл.

# 440
Извинявам се, че нахълтвам в темата ви, но имам нужда от помощ, ако можете да ми отговорите. Майка ми има много силни болки в лявото рамо и лявата половина на таза, където е хълбока. Ходи при ортопед, който й постави две инжекции( забравих името им) но не е подействало почти никак. Днес й е казал, че следващия път ще й прави БЛОКАЖ. А тя така се панирала, че забравила да попита какво е това. Сега седи и се притеснява какво точно е блокаж. Извинявам се, ако не знаете и ви занимавам с такива неща!

# 441
На майка ми са й правили на две места блокаж - в гръбнака и в коляното. Вкарва се между ставите с инжекция определен разтвор. На майка ми преди 10-на дни в коляното й сложиха Дипрофос и Лидокаин (общо 3 през седмица). Всъщност това трябва да отблокира засегнати стави или прешлени. Така знам че се вкарват и разтвори, които помагат образуването на костно вещество, хрущяли и тъкани.
Много бързо след поставянето се получава облекчение.

# 442
dididi , майка ти на колко е години ? Има ли поне рентгенова снимка на тазобедрена става , защото може да става въпрос за коксартроза ? А снимка на рамото ? Защото много лекари поставят диагнози , без да правят никакви изледвания . Аз съм типичен пример за това  Joy

Колкото до драматината история във в-к "Лична драма " , много от хората разбират ,че имат проблеми с кръста по време на секс и се получават точно такива оплаквания - схващане , блокаж на движенията в кръста . МОй познат изживя същото с жена си и после му поставиха диагноза "дискова херния Л4 - Л 5 " .

# 443
Марчони, а можеш ли да ми кажеш във Велинград дали има по-големи басейни със свободен достъп, т.е. да не е само за гости на хорел или в санаториум.
Здравейте!
Началото на месец октомври 2008г. майка ми беше на почивка в гр. Велинград. Беше в Спа център http://kamena.bg/index/gallery/. Там може да се ползва и свободен достъп до различни процедури и услуги, вкл. и басейна.

Ето и няколко снимки, направени от нея.

# 444
Нямам представа, аз бях в края на зимата и не видях да има открити басейни, но не може да няма newsm78

Ако мислите за болката когато трябва да ви е най-хубаво, сами си проваляте удоволствието от него.

# 445
  • София
Привет,
Някой има ли впечатления за новата болница "Света София" на бул. България?
По точно рехабилитационния център и специалистите, че ще почна там да плувам и мисля да го съчетая с някакъв курс на лечение на травма в коляното и рамото , както и за дисковата херния.

Благодаря

ПП: Басейн с темепратура на водата 29 градуса - топла ли е ,чувал съм че някъде са по 25 градуса... ?

Последна редакция: ср, 05 авг 2009, 17:04 от hakama

# 446
Много благодаря за разяснението. Успокоихте ме. Поне тя се успокои.
***elpida***, мама е на 55 години. И по принцип има поставена диагноза и снимки няколко пъти. Измерваха й и костната плътност. Но блоката дори не намалява.

# 447
dididi , такава ли й е диагнозата - " коксартроза"  ?

hakama , топличка е водата с такава температура . На Велинград големия басейн беше точно с такава температура . Правех редуване на него и по - малкия , по - топъл басейн с 39 градуса температура .

# 448
  • София
dididi , такава ли й е диагнозата - " коксартроза"  ?

hakama , топличка е водата с такава температура . На Велинград големия басейн беше точно с такава температура . Правех редуване на него и по - малкия , по - топъл басейн с 39 градуса температура .

Значи температурата е добр...ами вече се оборудвах с очила, шапка... бански, а... и в петък ще дебютирам, а и ми се видя супер чисто   help bowuu

# 449
Здравейте!
Началото на месец октомври 2008г. майка ми беше на почивка в гр. Велинград. Беше в Спа център http://kamena.bg/index/gallery/. Там може да се ползва и свободен достъп до различни процедури и услуги, вкл. и басейна.

Ето и няколко снимки, направени от нея.

Много хубаво изглежда thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт