Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 3

• 145 498
  • 929
  •   1
Отговори
# 330
  • София
MYDOCALM 150 mg са бели таблети производство на Гедеон Рихтер АА Будапеща Унгария. да не би да става въпрос за някакъв друг подобен медикамент newsm78
В ръцете си държа МИДОКАЛМ от150 мг., производство на Гедеон Рихтер и той е ... кафяв! Rolling Eyes

Бижу, когато за първи път ми се наложи да пия Мидокалм преди 3 години беше точно такъв кафяв.
Когато миналата година пак се наложи да пия и го видях един такъв снежнобеличък, почнах точно като теб
да се чудя аз ли полудявам.  Mr. Green
Но и двата вида миришат по един и същи начин, на мен ми миришат на копър.  Rolling Eyes
Ти как си? Отпусна ли те болката?  Hug

# 331
До вчера пих Мидокалм и беше бял!!!

# 332
Ти как си? Отпусна ли те болката?  Hug
Благодаря, по добре съм, но не мога да кажа съвсем. Има скованост на мястото, без болка.
Мнооого смърди Мидокалма! Close

# 333
Така е Бижу, не споря моят е бял, но не е логично, защото когато дадено лекарство се произвежда за износ, а и не само си има изисквания, приети от регулаторните местни и и европейски органи, които много трудно и бавно се променят, особено цвета, не знам явно има нов вариант на лекарството... newsm78 ще си проличи в бъдеще, ако някой си купи, а и аз ще проверя на аптека - стана ми любопитно - професионално изкривяване Embarassed.

# 334
... моят е бял, но не е логично...
Ами не е логично, не е и правилно! Naughty Има стандарти. Как е възможно едно и също лекарство, произвеждано от една и съща фирма, с едно и също търговско название и милиграми, да е в различни цветове!? Crossing Arms Това ми се случва за първи път и наистина се обърках!

# 335
  • Бургас
Много ме заинтригувахте и погледнах в шкафчето имам мидокалм, купуван миналата година когато имах проблеми и моят е бял. а имам спомени, че преди съм пила кафяв.

Днес слязох във водата няколко пъти беше разкошна, след обяд пак смятаме да ходим на плажа.  smile3501

# 336
Днес слязох във водата няколко пъти беше разкошна, след обяд пак смятаме да ходим на плажа.  smile3501

Да, наистина водата вече е толкова топла, че даже и ние, дискохернияците може да влизаме! И аз уважих плажа и морето, но много мръсна тая вода smile3518  . Не помня от колко години не съм влизала в морето, но и аз се престраших и се натопих, макар и за малко. Но нищо не ми стана. И много добре ми действа напичането на целия крак и кръста. Явно на мен това ще ми е физиотерапията.   grinning039
А съчетанието разходка преди плажа, плаж и отново разходка е супер. Под дърветата в Морската градина на хубава сянка, с един леден сладолед си е направо кеф!

# 337

Роси, че си нощна птица, вече ни е известно. Обаче имаш много странно усещане за времето:
Днес слязох във водата няколко пъти беше разкошна, след обяд пак смятаме да ходим на плажа.

Ако 17.16 за теб е някъде преди обяд, интересно ми е кога вечеряш??? Laughing
Шегичка.Всички ние "вътрешноконтиненталните" здраво ти завиждаме за възможността когато ти се прииска, да се бухнеш в морето. Особено пък в тази жега- при нас сега е близо 40 градуса.

Мидокалм аз съм купувал и бял и кафяв.Мисля, че е аблолютно еднакъв.

# 338
Мидокалм аз съм купувал и бял и кафяв.Мисля, че е аблолютно еднакъв.
Абе еднакъв е, но тук въпросът е, че не бива да е различен на цвят като е еднакъв като лекарство! Peace

# 339
Привет на всички  Hug

ПИла съм МИдокалм , кафяв , но беше от 75 мг . Бижу , твоят от колко мг е ?

Хора как понасяте горещините ? Дори котето ми дреме омаломощено на фотьойла и не му се играе . У нас сме на чай с лед и айрян с лед . Дано утре се захлади . Нещо ме върти крака , би трябвало времето да се поразвали  малко   Praynig

# 340
Хора как понасяте горещините ? Дори котето ми дреме омаломощено на фотьойла и не му се играе . У нас сме на чай с лед и айрян с лед . Дано утре се захлади . Нещо ме върти крака , би трябвало времето да се поразвали  малко   Praynig

При нас на морето днес в 12 ч беше 32 градуса-не е чак 40, но толкова горещо беше, че на бос крак пясъкът пареше. Изтрайте, "вътрешноконтиненталните" до утре-дават разлика над 10 гр- или палете колите и при нас   car003 newsm01. Тази разлика сигурно е убийство за нас. А по този повод изках отдавна да споделя - след втората операция спрях да усещам промяната на времето. Дано да е от добро! Имах леките болки в прасеца, и сега от време на време ме боли, но не е така, както беше.
Е, хайде да си кажем "Наздраве" с биричка - от обяд съм на този елексир!

# 341
Здравейте и от мене. Тази разлика в цветовете на Мидокалма ми мирише на фалшификат, не би ли трябвало, Бижу, да се обадиш някъде и да го съобщиш, не се случва рядко да се откриват менте производства на лекарства.

Днес в София е направо студено, 20 градуса, след вчерашния 37 градусов кошмар. А аз се чудех вчера защо всичко ме боли, явно тялото ми усеща промяната на времето доста по-рано. Днес съм много по-добре.

От няколко дни пия Румалая, някакви индийски билкови таблетки, взимат се при артрити, артрози, оттоци, и други костно-ставни проблеми, като че ли ми помагат. Пробвали ли сте някога ?

Изкарах и 15 дневен курс по иглотерапия, лазер и масажи, май и това помага.

# 342
Аз си мисля,че преди години пих и розов медокалм-от 50мг.Пила съм и бял и кафяв.Може единия да се изнася,затова да е по лъскав.

# 343
  • София
Привет, някой ходил ли е на мин. басейн в Овча Купел?

Колоезденето как се отразява - има ли по запалени?

Сега ще си поръчвам едно колело съобразено с височината ми, доста ще е леко (само 12,5кг), като по-натам още ще му свалям) и така ще го направя че гърбът да е почти изправен при каране Thinking

ПП: Я се похвалете тези от вас които спортуват нещо   bouquet  chef

Смятам в някакъв режим да влезна- на основата на спорт (плуване,колело,йога и упражнения)  hit

# 344
hakama , физиотерапевт ми каза ,че мога да карам колело във фитнеса , но да не е срещу съпротивление .
Аз спортувам ходене на дълги разстояния ( около 6- 7 км ) на равен терен вред природата  . Даже получих мускулна треска на прасците и си викам " Бре , да не получавам пак някоя криза ! " Така ми се бяха схванали .
Иглотерапията я препоръчват , но разбира се това са методи с временен ефект и трябва да се правят периодично , както и физиотерапията .

Още 2003-та г. пих кафяв Мидокалм от 75 мг. Засега съм попадала само на бял .

Лили , ти си го ударила на битов алкохолизъм  Joy

Искам малко дъъъъъжжжд . Ей , така да повали ,да разхлади малко и да измие праха от улиците . От тия температурни разлики хипоталамусите ни сигурно откачат - хипоталамуса отговаря за регулация на температурата на тялото . То и без това като влезеш в някой магазин те лъхва хлад , после излезеш навън - там 30 и кусур градуса . Направо ненормална история .

аha , Мидокалм- а се внася , бе мила , и оригиналния е на ГЕдеон Рихтер .

Общи условия

Активация на акаунт