Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 3

• 145 498
  • 929
  •   1
Отговори
# 315
Честит рожден ден и от мен, Аха!
Да си жива и много, много здрава! И да забравиш болежките завинаги!

# 316
  • Бургас
Честит рожден ден и от мен Аха   bigdance2

Аз съм си правила 2 пъти йонофореза с нивалин но не си спомням дали са се увеличавали болките,  тогава още ми бяха полуизтръпнали краката и особено първата серия ми се отрази много добре, много чуствителна беше разликата от преди да започна процедурите. При втората серия след 3 месеца вече бях много по добре и вече не беше толкова чуствителна разликата. Нивалина се отразява много добре на нервните коренчета и когато е подкожно или с йонофореза, не се проявявят страничните му ефекти.

# 317
Благодаря ви за пожелаянията Hug.Надявам се скоро наистина да забравя за операцията и всичко което преживях.Никак не е лесно човек да се справи,но нали затова сме силни.Особенно жените.
Маги не си купих розово,купих черно.Но и днеска е ден!

# 318

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , АHA ! На патерица  Blush Да си жива и здрава !

Една свещичка повече гори,
една сълза в очите ти блести.
Не си с година остаряла,
ти просто повече си помъдряла!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

# 319
Честит рожден ден и от мен, да си жива и най вече здрава!   bouquet newsm59  party023

п.с. с малко  закъснение Wink

# 320
  • София
  bouquetЧестито и от мен.Здраве желаем. Hug
Булка де си в София да покажа нагледно,така да се каже да дам звук и картина на словесния си тиририрам.Мож да гледаш,мож и не само smile3508
Бе тия хора от Поморие не отговарят на тел.искам да ходя септември ама само ме прехвърлят от тел.на тел. и нищо.Един от тел. само дава заето newsm78
Гледахте ли вчера по TV7 предаването,,ТВ диагноза,, говориха точно за ДХ.Включих се с въпрос за крампите,че не ми дават мира вече. Д-р Стайков завеждащ неврологията в ,,Токуда,,отговаряше.Каза ми да изследвам нивото на калция и магнезия,а ако са в норма да проверим за ДХ вратна. #CrazyЩе искам второ мнение ,че тая моя невроложка направо е за  Sick
Докато я чакам да ми помогне да не ме изпусне,че кой ще ми гледа бебчето.

# 321
  • София
Честит рожден ден, Aha! на патерица, че вчера бях на малка екскурзия
Много здраве, много късмет, много щастие!

Вчера ходихме с мъжа ми да се разходим по маршрут, препоръчан ми от Текс, за което много му благодаря.  Hug
Разгледахме Трънското ждрело, невероятно преживяване, прекрасна гледка.
Заснела съм малко клипче, което сега качвам в youtube и после ще дам линк.
Щом успях да се изкача и да сляза невредима, обнадеждена съм!  Grinning

Добавям линк за клипчето от Трънското ждрело:
http://www.youtube.com/watch?v=OagX5pqJVb4
И линк към снимки от ждрелото, обработени от мъжа ми:
http://www.youtube.com/watch?v=KZqGggjVrN4

Последна редакция: пт, 24 юли 2009, 12:01 от sophsan

# 322
  • София
Aha, честит рожден ден, пожелавам ти съвсем скоро да забравиш, че някога си имала ДХ. smile3525

# 323
аhа, честит рожден ден с извинение за закъснението! Желая ти много здраве и достатъчно късмет! Всичко друго ще постигнеш лесно и сама!   bouquet
sophsan, разкошно е клипчето! Представям си каква красота е там!
Сън в лятна  нощ, подвизавам се близо до Герена. Ако има нещо за кириз свиркай Wink
Мен цяла нощ и цял ден до сега ме боли главата чак ми се повръща от болка.  Tired

# 324
Привет от мен дискоманиаци! smile3525
Аз вече съм в болничен стационар, правя десета процедура, надуших се с една готина рехабилитаторка и ми обръща внимание, правят ми масаж, вана - редуват ги, йонофореза и електростимулация.Не знам какво да кажа, но си почустнах пръстите на левия крак от много време насам. Аз и след санаториума бях добре, но уви..
Пишете, че ДХ ми е голяма, а е и медианна и тук рехабилитаторките ме предупреждават, че може и да не се размина с операцията... Shocked
А аз не искам, но то кой ли я иска...ако се налага ...
Кажете моля ви нещо за добри неврохирурзи из Бг  Rolling Eyes
Нямам много време да пиша и чета, прибирам се от болницата и започвам да се занимавам с малката, няма кой да я гледа...
Колкото до секса, решава проблема с наместването, ако не си "втасал" съвсем, и на мен на времето ми помагаше Embarassed
 nbirthday честит рожден ден Aha, на патерица  бъди жива здрава и много усмихната!

Последна редакция: пт, 24 юли 2009, 13:43 от eli ivanova

# 325
Здравейте!
Чудя се само на мен ли ми и много горещо? newsm78
За всички, които си чувстват като мен и са далеч от маретоооооооооо...............
http://yooyoo.info/play.php?vid=d6497f955

# 326
AHA,честит рожден ден и от мен.Желая ти много здраве иневероятен късмет.Много отдавна не съм ви чела,но просто много се изморявам от работа и гледам веднага да легна.Добре,че мъжът ми готви и сервира и отсервира ,а детето ми го гледа майка,че градината не работи този месец.От време на време си имам болки в кръста и сега уреждам нов ЯМР.Много е трудно,сега един познат онколог обеща другия месец да ми даде.Предполагам,че няма проблем да ми гледат кръста ,а на направлението да пише друго.Някои беше питал за Оберон диагностиката-дори не отрази,че имам херния-не се харчете. И аз имам проблем с килограмите ,от 2-3 дни започнах разделно хранене да видим какъв ще е ефекта,но аз не се движа и не правя упражнения.Знам,че умората е глупаво извинение но го приемам.Желая ви приятен уикенд и повече приятни моменти,и естествено липса на болки.                                                                                                                   Мидокалма винаги е бил кафяв на цвят.

# 327

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АХА !!!

Макар вече не на патерица, а почти на инвалида количка  Grinning но от сърце.   smile3525

# 328
MYDOCALM 150 mg са бели таблети производство на Гедеон Рихтер АА Будапеща Унгария. да не би да става въпрос за някакъв друг подобен медикамент newsm78

# 329
MYDOCALM 150 mg са бели таблети производство на Гедеон Рихтер АА Будапеща Унгария. да не би да става въпрос за някакъв друг подобен медикамент newsm78
В ръцете си държа МИДОКАЛМ от150 мг., производство на Гедеон Рихтер и той е ... кафяв! Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт