Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 3

• 146 124
  • 929
  •   1
Отговори
# 735
  • Димитровград
Добро утро!Радвам че си добре!Страхотна доза ободряващо настроение като за начало на деня,много е хубаво кафенцето,откъде ги намираш? Hug
По въпроса за сколиозата и аз си я имам тази "придобивка",не си сам,както казват "едно зло никога не идва само" Mr. Green

# 736
Бу..,много искам да видя снимки от ямр на вече оперирана дх.Можеш ли да качиш във фейсбука някоя след операцията! baby_neutral

# 737
Бу..,много искам да видя снимки от ямр на вече оперирана дх.Можеш ли да качиш във фейсбука някоя след операцията! baby_neutral

Моите две ЯМР са след двете операции. Можете да ги разбиличе като видите долу вляво Tomovision Varna

# 738
  • Димитровград
С най-голямо удоволствие Аха,но още не съм се усъвършенствала в качването на тези снимки,ще ги кача при първа възможност.

# 739
Aha първите 3 при,които ходих ми казаха мноооооооооого малка дх....и затова я почнах...имаше подобрение....и после като отидох отново за разчитане ме объркаха....а последния ортопед...ми каза,че за моята възраст не ми тр ямр....тр само яко гимнастика и тези паскалдин да пия поне 2 месеца и към края на 1 мес щяло да почне подобрението и вече ми писна от лекари тотално...всичкките само за пари мислят....

# 740
А бе хора тотално ме изплашихте за Павел баня, освен да си отменя резервацията и да питам за другаде. А ако остане алтернатива или Павел баня или никъде какво да правя.Т ук освен на Хасковските бани да отида имате ли отзиви за тях.От нашия раион никой не ходи там и нямам информация-знам само ,че водата е много силна и дълго време не бива да се стои-проблем е за сърцето,а имам и разширени вени и за тях е противопоказно.Охх обърках се.

# 741
Здравейте!
IMJ,няма нищо страшно в Павел баня. Просто откажи екстензиите. Хапвай си в бистро "Асо" - цените са тънки и храната е добре приготвена. Водата е чудо. Има отлично поддържан  голям парк. Аз ходих на частно със семейството месец май и сме много доволни -те от почивката, аз от процедурите в Маркони. В санаториума не знам как е, но в хотела всичко беше ОК - и обслужването, и условията. Тишина, спокойствие и пълен релакс. Доколкото разбрах от форума в санаториума ходят и за нещо друго, но аз нямам наблюдения дали наистина е така.

п.п.
Не забравяй, че мнението на всеки е субективно, базирано на личните му критерии, очаквания и нужди.

# 742
IMJ,не се плаши от мъжките набези.Млада си ще се справиш.|шега|Това с горещата вода  и вените е проблем.Екстензиите ,ако можеш ще ги откажеш.
Ивон не каза кой ти прави озона и защо ходиш на ортопед заради дх?Те невролозите и неврохирурзите не знаят какво да ни правят,ти ортопед.Разбира се разните сколиози са ортопедични,но операцията е на гръбначния стълб ,не на коляното.Ако имаш някакви изкривявания на гръбнака те и на рентген се виждат.
Ето защо е трябвало всички да станем доктори Naughty

# 743
А бе хора тотално ме изплашихте за Павел баня, освен да си отменя резервацията и да питам за другаде. А ако остане алтернатива или Павел баня или никъде какво да правя.Т ук освен на Хасковските бани да отида имате ли отзиви за тях.От нашия раион никой не ходи там и нямам информация-знам само ,че водата е много силна и дълго време не бива да се стои-проблем е за сърцето,а имам и разширени вени и за тях е противопоказно.Охх обърках се.

Няма от какво да се плашиш Stop, просто ако прецениш, откажи екстензиите за да не се върнеш по зле и от сега (на много хора помагат, почти всички там си правят екстевнзии и всички с който говориш ще се опитват да те убедят колко са хубави).
Внимавай с водата, или ти сваля кръвното или ти го покачва, зависи с какво си, искаи процедурите да са с хладка вода, в никакъв случай с гореща.
За мъжете не знам какво да ти кажа, за някои са нахални като мухи, на  други пък им харесва, зависи за какво отиваш.(общо взето е смешна картинка възрастни хора се държът като тинейджъри УЖАС  Sick)
Ако си в СБР не се съгласявай да си доплащаш за ядене, пак е гадно и е малко, по хубаво яж навън Naughty
За бистро АСО покрепям чана с двете ръце, един пример: Обедно меню- Картофена супа, Пилешко бутче с ориз, десерт Диня, 2 филиики хляб и чаша безалкохолно само за 3,29лв. и всичко това много вкусно Wink
Павле Баня е помогнала на много хора, при всеки е индивидуално, но трябва да опиташ, може при теб да има голям положителен ефект.
Ако си отмениш резервацията ще направиш голяма грешка Naughty, иди виж, опитай има реален шанс да си много по-добре след това Praynig

Добро утро!Радвам че си добре!Страхотна доза ободряващо настроение като за начало на деня,много е хубаво кафенцето,откъде ги намираш? Hug
По въпроса за сколиозата и аз си я имам тази "придобивка",не си сам,както казват "едно зло никога не идва само" Mr. Green

Здравей, с малко закъснение  Simple Smile, бях добре сутринта в момента не съм особено добре, но от 08:00 д о16:00 не съм седнал, обикаляне стоене на едно място, дори и покопах малко за да търся един скъсън кабел  Crossing Arms
Ако ти кажа, че се радвам, че не съм сам, ще звучи малко гадно спрямо теб, но е хубаво да не си сам Hug.
На мен всички лекари при които съм ходил до сега са ми казвали, че имам ДХ само, благодарение на Сколиозата. И операция не се прпоръчва при тази комбинация защото после става по-зле Sad
Ако имаш проблем със снимките пиши, ще помагам с каквото мога Wink
А кафенцата ги правя всяка сутрин различни и ги снимаам Wink, пиши в google coffee  и си ти thumbsup
п.с. утре в 08:00 те чакам на кафе   food010

Aha първите 3 при,които ходих ми казаха мноооооооооого малка дх....и затова я почнах...имаше подобрение....и после като отидох отново за разчитане ме объркаха....а последния ортопед...ми каза,че за моята възраст не ми тр ямр....тр само яко гимнастика и тези паскалдин да пия поне 2 месеца и към края на 1 мес щяло да почне подобрението и вече ми писна от лекари тотално...всичкките само за пари мислят....
Според мен само ако си на 100+г. няма смисъл от ЯМР, ама аз к'во ли разбирам Banghead
Смени всички лекари, с един нов невролог, ако трябва смени града и си намери някой свестен лекар  Peace

Последна редакция: пт, 04 сеп 2009, 19:15 от tishoo

# 744
Добро утро!

Как сте тази сутрин? Аз съм ОК Simple Smile

# 745
Добро утро!
Как сте тази сутрин? Аз съм ОК Simple Smile

Добро утро, Тишо! Отново си подранил бе човек! Не спите ли?
Радвам се , че си добре. Явно си направил доста сериозна реакция. Колко инжекции ти остават?

Днес  ще бъде последния летен ден  Cry  за съжаление започва най-гадния за нас период и дано го преминем леко!

# 746
  • София
Добро утро.Добро ще е както и целия ден.Сега гледам,,Вавилон,,после,,Астероид после си свалих един убав филм от нета.После,,Зех тъ Радке,,по канал1 и довечера,,Пътеводителя.....,, макар че не е толкова хубав като книгата WhistlingАко ми остане време ще пресадя палмите/ако мога легнала Simple Smile/А малката ще я гледа батко и,да видя и аз колко е хубаво да гледаш филми цял ден. bowuu

# 747
Добро утро.Добро ще е както и целия ден.Сега гледам,,Вавилон,,после,,Астероид после си свалих един убав филм от нета.После,,Зех тъ Радке,,по канал1 и довечера,,Пътеводителя.....,, макар че не е толкова хубав като книгата WhistlingАко ми остане време ще пресадя палмите/ако мога легнала Simple Smile/А малката ще я гледа батко и,да видя и аз колко е хубаво да гледаш филми цял ден. bowuu

Само така! Лошото е, че омръзва много бързо. И като огладнеят пък става страшно!

# 748
Добро утро, Тишо! Отново си подранил бе човек! Не спите ли?
Радвам се , че си добре. Явно си направил доста сериозна реакция. Колко инжекции ти остават?

Днес  ще бъде последния летен ден  Cry  за съжаление започва най-гадния за нас период и дано го преминем леко!

Аз по принцип си ставам рано, но от както се появи малкия, няма спане братче  Crazy

Нема се  плашите  Laughing, всичко ще бъде на 6+,  тази есен Hug

Кажи, че има пуканки и бира, и да идвам  Joy

# 749
Привет "колеги "smile3525,
Нямам време да пиша , но се старая да ви чета, искам да уточня, че невролог ми каза, че при готова дх озонотерпията не помага, трябва на по-ранен етап да се деиства... newsm78.
Не се плаши от приказките за санаториума IMJ, а заминаваи без да му мислиш от тая страна Laughing...по принцип навсякъде ги има "тия неща", които си го може - може си го, аз сефте ходих на санаториум тази година и ... видях, но всичко си опира до човека ... скарах се с една "дама", с която се запознах там на 54г., която непрекъснато ми даваше акъл как да "Живея" и как тя на моите години вече била напред с материала...От др. страна пък персоналът беше изцяло женски - 25-32г., т.е. мъжете бяха с предимство ... а по-младите пациентки бях  ignore2 за част от персонала...но повярваи ми резултатът от процедурите си заслужаваше....бях много добре два месеца, но след една необмислена настинка от моя страна пак се "втасах Banghead".
Сега след три инжекции ултрадемопласт болката се попритъпи, но пак имам парене и безчувственост на пръстите на крака #Crazy.

Общи условия

Активация на акаунт