Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 3

• 146 053
  • 929
  •   1
Отговори
# 885
Добро утро!
Софи, ти ме утрепа - на компютъра си в 6.00 часа? И аз от днес вече ще ставам в 6, и сутринта си помислих дали да не надникна тук.
Лек ден на всички!

# 886
Добро утро!  Hug

Как сте тая сутрин? Аз съм Ок, но днес се очертава да имам много работа та по късно може и да не съм ОК  Crossing Arms
Лек ден и от мен  Wink

Последна редакция: ср, 16 сеп 2009, 07:59 от tishoo

# 887
Добро утро и от мен!
Софи е в 6 ч на компа защото е тръгнала на работа. А такива като мен дето и в 9 сутринта не могат да си отворят очите не знам как ще тръгват един ден на работа! ooooh!
Аз да ви се оплача, от три дни вечер като си лягам имам някаква пареща болка в ляво и снощи вече беше върхът. Сега отивам да ми видят бъбрека на видеозон,, че имам усещане, че болката не е от нашите. Никога не съм изпитвала нещо такова. Малко ми е притеснено, но дано е малкия дявол!

# 888
Добро утро и от мен!
Софи е в 6 ч на компа защото е тръгнала на работа. А такива като мен дето и в 9 сутринта не могат да си отворят очите не знам как ще тръгват един ден на работа! ooooh!
Аз да ви се оплача, от три дни вечер като си лягам имам някаква пареща болка в ляво и снощи вече беше върхът. Сега отивам да ми видят бъбрека на видеозон,, че имам усещане, че болката не е от нашите. Никога не съм изпитвала нещо такова. Малко ми е притеснено, но дано е малкия дявол!

Не с е притиснявай, много е вероятно да изкарваш някоя песъчинка  Wink

# 889
  • София
ОК и аз така.Да си стояла на течение?Че друго неможах да измисля,снощи бая ме боля и аз мисленно изброявах и отхвърлях диагнози.А моят мъж ми каза,че гледам много д-р Хаус.

# 890
ОК и аз така.Да си стояла на течение?Че друго неможах да измисля,снощи бая ме боля и аз мисленно изброявах и отхвърлях диагнози.А моят мъж ми каза,че гледам много д-р Хаус.

Да, и аз като теб-като първи доктор си преобръщам в главата варианти. А то какво излезе-докладвам:
Преди десет дни "си се разхождах" (като лудите-да не си се кача на колата) под големия дъжд и простинах подобаващо. Вечерта си залепих пластир на кръста-това съм го правила много пъти последните 8 години и ми действаше много добре. Да, обаче като го махнах получих един обрив, който не можа да мине и се задълбочи. Тези дни обривът стана болезнен и се оказа, че е алергична реакция, която е повлияла на някакви нерви по уретера и бъбрека. Та това се оказа. Няма възпаление, няма камъни и подобни такива. Та казах едно голямо "Ура" и сега чакам довечера да видя дали пак ще ме мъчи. Странното е, че отново някакви нерви са проблемът и не разбирам какво още трябва да направя, та тая нервна система да влезе в релси  newsm78

# 891
. Странното е, че отново някакви нерви са проблемът и не разбирам какво още трябва да направя, та тая нервна система да влезе в релси  newsm78

Това са добри новини Hug
А за нервите-всеки ден по една лъжица "майната му" Wink

# 892
и ракия, и ракия  Drunk

# 893
  • София
Софи е в 6 ч на компа защото е тръгнала на работа.

Лили, много си права!  Mr. Green
Реших обаче да не отнемам на Тишо удоволствието да ви свари той кафенцето.  Wink

Лили, радвам се, че всичко е наред, така да се каже, че са малките нервчета.  Hug

# 894
Зравейте и от мен!За първи път пиша във форум и не съм много на ясно дали ще излезе поста ми.Аз съм нова,но със стари болки.Имам спондилолистеза на ниво L5-S1 -10мм.,спондилоза и спондилоартроза,протрузии на L3-L4 и  L4-L5.Предно задния размер на спиналния канал е 5.5мм.- абсолютна стеноза.Предлагат ми операция със стабилизация с титаниеви импланти.Моля ви ако има тук с такива операции да ми пишат,как се чувстват след операцията.Ивярно ли е че веднъж увреден нерв,не се възстановявал.Болките ми в кръста бяха преди 5г.,сега повече ме болят краката,походката ми е нарушена.В най скоро време смятам да се оперирам.Надявам се някой да ми пише нещо повече за този вид операции.

# 895

Лили, радвам се, че всичко е наред, така да се каже, че са малките нервчета.  Hug

Здрасти, Софи! Нямаше да откажа и от теб кафенце! И ти ги засукваш едни хубавички  тортички и пастички Hug
А колкото до моите болежки наистина не е наред работата, колкото и да са малки нервчетата, много боли вечер и се налага да пия кокстрал. Надали само алергията е причината, настинката е по-вероятната причина, но нали все трябва да се оплакваме с нещо   ooooh!

roni147, с операции има бол при нас, кой с една, кой без, аз пък съм с две, но всички сме с най-различни видове та точно с твоята диагноза надали има. Не звучи много добре описанието на диагнозата ти, но сигурно и ти си го знаеш (то и нашите диагнози са си стряскащи  Laughing ). Увредени нерви се лекуват, отделен въпрос е, че винаги ще напомнят за себе си. Виж, напълно увреден нерв не се възтановява, но да не дава Господ на никого да стига до там. От мен ъсвет-не се оставяй само на един доктор, направи консулт при няколко. И ако пожелаеш напиши при кои доктори си ходила и в кои болници.

MTV , имахме тук във форума и едно хубаво лекарство, но през лятото нещо го позабравихме  Joy но него довечера ще ти го пиша

# 896
Наистина е стряскаща диагнозата,преди два месеца за пръв път ми казаха за операция,а сега ми казват че ако съм я била направила преди три години,можело да се възстановя напълно,а сега било късно и да се надявам само на частично подобрение и да не се влошават повече нещата.Ходила съм в"Света Ана"в София ,в Горна Баня и в Токуда.Намсякъде са категорични-операция.

# 897
Здравей Рони  Hug
Как успя да се подредиш така? Rolling Eyes
То е повече от ясно, че си за операция, изместване 10мм е много  Sad
Аз нямам за сега операция, но мога само да ти пожелая да попаднеш на кадърни лекари  Praynig, бързо възстановяване и много късмет  Hug

п.с. трябва да ходиш много по санаториуми  Wink

# 898
Момичета и момчета, не е ли време за нова тема?

# 899
  • София
По принцип най-вероятно е време - гледам по другите подфоруми мамма е писала, че определени теми ще се заключват на 50-та страница.
Освен да пускам? Без това съм набелязала някои неща, които ще добавя към първия пост.
Молбата ми е, ако и вие сте набелязали такива, да ми ги метнете на лични.

Общи условия

Активация на акаунт