АВГУСТинчето добро учи се да кара колело

• 11 959
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
И аз казвам: Добро утро!

Лайънс к.-благодаря за кафенцето!
Димяни, Марти, Ади-снимките са великолепни!  Оф и на мен вече ми се ходи на море, но ще изчакам още 2 седмици.
Фр.Тони-хайде стига с тези болести във вашата къща, не че и нашата са я подминали и все за нещо се нервирам......
Хари-губиш сееееееееееее!

Ние сме добре. На Балкан, на въздух, на спокойствие, това се казва истински живот и почивка. Перси е по цял ден навън и умира от кефче. Всеки ден му правим баня в басейн на терасата. Най-лошото, е че кихафицата продължава и то с пълна пара особено като е вкъщи. Моля се бързо да отмине, че с тези алергии е много неприятно.

# 181
Добро утро!!!

Пива,щом киха предимно у вас,да не е алергия към домашният прах?Дано да не е ,де PraynigХубаво изкарване на балкана.

Тони,страхотни са снимките.Хубаво сте си изкарали Hug

Ние май Септември ще отскочим до Доспат и на няколко пъти до Гръцкото море и това ще е за тази година.За повече пари-НАМА Tired

Френско Тони,нещо може да му се е раздразнизнило стомахчето или да се е претоплил.Кога сте на преглед с Баткото,скоро най беше newsm78

Аз да се оплача-избива ми мъдрец и положението е много зле.Венеца е жестоко издут с една огромна яма на мястото на мъдреца ooooh!Възпалил ми е сливицата и май тръгва и към ухото,защото ме боли ужасно ooooh!Абе гадна работа ви казвам,то това да поумнееш не е лесно Joy

Хайде,отиваме на вън.Хубав ден на всички Hug

# 182
  • София
Здравейте  Hug.
Днес на обяд и Аничка вдигна висока Т, така изведнъж както и Дани, но нали вече минах по този път и бързо, бързо предприех мерки за сваляне на Т. Дано и на нея така бързо й мине Praynig. Аз честно да си кажа го очаквах, защото в сряда я изпуснах за малко и тя пи от чашата на Дани.

Тони, стискам палци бързо да се оправи детенцето Praynig.
Димяни, снимките са страхотни Peace, а местенцето ми се струва познато Mr. Green.
Пиванова, дано наистина бързо отмине кихането Praynig.
Ади, страхотна помощничка си имаш Heart Eyes.
Хари, Hug.

Приятен ден от мен   bouquet.

# 183
  • В светлината на слънцето
Хари, къде се загуби бе жена? Hug
Тони, пак ли неприятности?  Sad Ей, ама не ви оставят на мира болежките. Дано да е било нещо дребно хранително и утре вече на Тотончо нищо да му няма. Praynig
Димяни, много хубави снимки, но най-вече обектите на тях.  Heart Eyes Наистина сте си изкарали чудесно, вижда се. А къде бяхте, че аз забравих вече какво казваше?
Ади, малката помощничка е страхотна.  Peace А за мъдреца ти съчувствам най-искрено. Confused
Айде в тази връзка да се оплача и аз. Тази седмица имах кофти срещи от трети вид със зъболекарката си. Тя не че е виновна жената, напротив страхотно работи. Peace Ама ми се разклати единствената коронка в устата ми. Оказа се че нещо се счупило отвътре, защото по принцип основата е градеж върху силно счупен зъб. И като я свали, за да види какво се случва... стана тя каквато стана.  ooooh! Работата се оказа за нова коронка. Но отвътре нещо се захапал венеца, та се наложи да го посреже. По-лошото - съседният зъб направил зловещо скрито възпаление откъм основата си, което естествено няма как да се види отгоре. И като взе да го работи, като се отвори една яма с едни оголени и супер възпалени нерви... направо стана ад. Та добре, че коронката направи номер и се строши, за да се види проблемът в съседния зъб. Втора седмица го лекува, вади нерви и т.н. Още малко и е щяло да стане гранулом.  ooooh! Ама пак навреме го хвана де. Та имам и тази седмица, която идва пак да ходя по зъболекари и направо вече съм ей така.  #Silly
Уф, оплаках се и аз. ooooh!

# 184
Малииииии,Лу тя моята драма с мъдреца,направо бледнее пред твоята ooooh!Ужас.Добре че,е било на време,че това не е шега........

Хайде,лека от мен Hug

# 185
  • София
Лу,кофти  Confused
В Китен бяхме!  Flutter

# 186
Лулу, съчувствам ти за зъбните перипетии. Дано поне зъболекарят ти да работи безболезнено и да се приключи по-скоро.
Пива, ти каква рекламка му направи на Балкана, чак и на мен ми се приходи  Wink

За нас.
Антон вече не повръща, и разстройството спря. Но снощи беше пак с темперетура (7-ми ден)  Thinking Давам лекарство за нея, изчезва и пак се появява. Много дълго вече трае тази работа и ако и до понеделник не сме се отървали от нея, ще му се направи снимка на дробовете и кръвен анализ. Иначе е във форма, освен че е много отслабнал и се клатушка като недохранено африканче.

Друго ново няма. Приятен уикенд на всички и мнооого весели разходки с дечицата. Heart Eyes

# 187
  • Пловдив
Добро утро.
Димяни,Ади чудесни снимки.
Марти дано се оправите бързо.
Лулу много неприятно това със зъбчето.А Ади вече знае как ги боли малките,като им избива зъбче (разбира се мъдреца повече боли).
На мен не ми се смейте,но през живота си, съм била три пъти на зъболекар и си имам три пломби.Да чукна на дърво и за напред да нямам проблеми със зъбите.
Тони и Тото защо снимка?Не е ли много крайно.Дано му се размине и да не вдига вече температура.
И ние си имаме притеснения.Миналия ден на Стилиян му потека кръв от носа.Това се случва за трети път това лято.Вечерта пак.Вчера го водих при педи,каза,че е от жегата и сухият въздух(както обясни и първият път) да му давам Вит.Ц , да мажа с Нисита мас в носа и да не го ядосваме.Като се ядосвал и се напъвал,се пукали капилярите в носа.А той по принцип си е нервен,защото всички му угаждат.Наши познати пък ми казаха да му давам сладолед,като му текне кръв,по този начин капилярите се свивали.Викам си на шега,че искам и аз такава диагноза,само сладолед да ям..Другият проблем при малкия е,че стъпва много на криво.Дясното краче го извива много навътре.Педи каза,че това е от сандалите.Днес ще ходим до един ортопедичен магазин,но гледах в Интернет,че сандалките при тях започват от 23-ти номер,а Стилиян носи 22-ри и май няма да му станат.Все пак ще пробваме и ако не му станат ще търся други на Капчица или Колев и Колев.Аз съм много против скъпите обувки,защото детското краче расте  бързо и едва ли не, му взимам обувки на два месеца,но сега като имаме проблем,трябва да се вземат мерки от рано.
При нас днес е хладничко,може и да завали.Стилиян може би за това още спи.
Приятен ден на всички.

# 188
Охх,юфренско Тони,молоти то HugАма и вашето пък край няма.Ходи някъде вярно на гледачка,на баячка,вече взех да си мисля,че някой яко ви е завидял и ви е проклел,тотова не е нормално.Айде,много сили на теб и бързо оправяне на дечковци Heart Eyes

Ди,за обувките,аз пък съм точно на противоположното мнение.Взимам скъпи(около 70 лв),един номер по-големи.Слагам памуче отпред и изкарваме целяит сезон.Но със сигурност знам,че до 3 год възраст обувката трябва да е задължително с твърда подметка и висока до глезена.
Това с капилярите е много гадно.Брат ми и баща ми и до сега са така.Пекне ли повече слънце,изнервят ли се и веднага кървавият фонтан е на лице.Единственият начин ,освен ако не го израстне е изгаряне с лазер на капилярите,ама това в доста по-голяма възраст.

За зъби,не ми се говори-мразя Мъдреците ooooh!и кучешките на Ивон Mr. Green
И аз съм със здрави зъби,ама по принцип и нямам страх от зъболекар.Видя ли нещо нередно,тичам веднага и на 6 м задължително съм на контрола Naughty

Хайде,отиваме на вън.Днес е хлад,ама мен ме е налегнал яко мързела,та ще се мотаем из квартала Heart Eyes

# 189
Здравейте  Hug
Ох, Тони, ама защо все така се случва... Sad Ей, много мъчно ми стана за Тотончо. Намъчи се милото, пък и ти също. Иначе щом трябва да се направят изследвания, направете ги непременно. По-добре да се открие точната причина, отколкото само да се гадае или да се дават ненужни лекарства. Дано не е нещо сериозно. Praynig Стискам палци и ви пращам една мноооого топла прегръдка на всички. Hug Hug Hug
Ди, много е неприятно това с нослето. И моят братовчед е със същия проблем - мине не мине и му потича кръв от носа. Мисля, че не е опасно, но пък е досадно и неприятно. За обувките аз съм някъде по средата. Харесвам и скъпи, и по-евтини обувки. При избора се водя най-вече от материала, от който са направени, дали са удобни на детето и да отговарят на някои конкретни изисквания.
За зъби направо в момента не ми се говори. Аз никога не съм имала страх от зъболекар и слава Богу от доста години си имаме супер добра зъболекарка, която работи отлично и много леко и внимателно. Обаче такова чудо не ми се беше случвало. Аз също ходя много редовно на прегледи, но проблемът се е оказал скрит и невъзможен да се види освен на рентгенова снимка. А такава не съм правила отдавна, защото не е имало причина. Добре, че ми падна коронката, та да се види. ooooh! Ето един добър пример за поговорката "Всяко зло за добро". Grinning

# 190
  • София
Здравейте  Hug.
Аз на бързо, че децата живнаха и искат да им рисувам с водни боички Crazy. Ама като си нямах друга работа и им купих , сега ще рисувам Mr. Green.
Аничка както и предполагах се оправи Grinning. Вярно, че цяла нощ с нея не сме спали за да сваляме Т, но от сутринта е като нова. Другото хубаво покрай тези болести е, че се задържахме повечко време вкъщи и Дани я научи да брои до 10  Grinning. Имаме едни магнитчета от Данонино и от два дни се броят и преброяват по 20 пъти на ден  Laughing.
Ди, никак не е приятно да тече кръв от носа, особено на малко детенце. Няма ли някакво лечение? За обувките, на хлапетата им купувам на "Капчица" и на "КК", но сега за лятото не ми се даваха 100 лв. за сандали и на Дани му взех от "Булдозер", за 22 лв. а на Ани и взех за 15 лв. И мога да кажа, че по нищо не отстъпват на марковите.
Лу, бързо да се оправяш. Знам какво е да те боли зъб ooooh!. Преди известно време ми пробиваше мъдрец (все още не е успял да излезе) и ходех и буквално виех от болка Tired.
'айде изтече ми времето на компютъра. Много се забавих и вече ме дърпат да рисувам Mr. Green.
Приятна вечер   bouquet.

# 191
http://www.julskimami.snimka.bg/album.php?album_id=390550&pid=13480871
Бебе Здравко 3360,49см. роден на 07.07 в 9,05ч. Баткото е много щастлив! Grinning

# 192
Валерия голям сладкиш е Здравко,много да Ви радва малкият бебешор....
Ние сме добре,тези дни обаче е ужасно времето,изобщо тази година още няма нормално лято,какви са тия дъждове и влаги юни и юли незнам,имам чувството,че е късна есен Sick Sick Sick
Лулу бързо да ти оправят зъбчетата и да не ти се налага повече такива проблеми....
И аз искам да оправя някой неща по-моите,но есента и ще ги избеля....
Марти и Димяни,страхотни снимки от морето и на мен ми се приходино август ще го посетим нашето черноморие,октомври пък на Анталия в Турция ще ходим само двамата с моя,детето ще се наложи да остане с майка.
Фетица и твоите снимки много ми харесаха от св.Константин и Елена,а ти направо си се стопила,какви диети прилагаш,я кажи,че смъкнах тази седмица до 54 кила пак,бях 57 станала и дотам,а искам да ги докарам тези пусти 50 кила,ама с тоя стрес моя мъкааааа е Twisted Evil
Другото хубаво при нас,че ще ползваме преференции при влизане в ясла и градина от есента,нали сме с проблем в говора(СИД) и това ни дава предимство пред другите деца,поне едно хубаво нещо от цялата работа Wink
Айде лек ден и успешна седмица...   bouquet

# 193
Привет и от нас!

Мога да кажа, че щом и тук времето се развали и стана студено, и дъждовно, нещата не отиват на добре. Но все пак е лято, след всеки дъжд, идва слънце!
Валерия-бебе Здравко е страхотен! Да ти е здрав и много послушен!
За зъбите-не коментирам, просто нямам думи. Откакто Перси се роди, през два месеца съм на зъболекар с по два нови кариеса. Вече незная какво да правя, тотално ми рухват зъбите, но при много жени така се получавало. Що се отнася до мъдреците: още на 20 години ми направиха три операции, от които едната беше много тежка, но не искам и да си спомням.
За килцата-твърдо 62 кг., но с мойта височина -1.80см., е напълно нормално.
Марти-хубаво, е че Аничка се е оправила бързо!

# 194
Валерия, голям сладкиш е Здравко! Да ти е жив и здрав още веднъж.  Hug Hug Hug
Анаморф, ех Анталия.... Обожавам го това място. И околностите също.  Blush Сигурна съм, че ще си изкарате много хубаво. А за адаша какво да кажа - вярно, че всяко зло за добро. Ама той да не избърза сега и да проговори точно преди есента. Да го натискаш да си трае поне, докато го вземат в яслата. После да отваря устата колкото иска. Майтапа настрана, наистина поне едно облекчение да има в цялата работа. Че като знам как се притесняваше за яслата. Confused
Марти, брато на Аничка! Геройче е тя. Peace
Аааа, килата отказвам да ги коментирам. Щом и Ирка смята, че има какво да сваля, аз хич и няма да се обаждам, че каквото съм тежкотоварно... Mr. Green
Искам слънцеееее.... Писна ми от гадния дъжд. Crossing Arms Вярно, че навън е като късна есен. Tired

Общи условия

Активация на акаунт