АВГУСТинчето добро учи се да кара колело

• 11 955
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Здравейте  Hug.
Валерия, Здрако е прекрасен. Да ви е жив и здрав и много да ви радва.
Ира, хубаво е, че ще успеете да запишете малкия сладур на ясла Grinning.
За зъбите, за щастие имам здрави зъби по наследство и на зъболекър ходя само на профилактични прегледи Grinning.
За килацата, 48 кг съм, но аз съм и дребничка - 166 см.
За времето, не ми се говори... Навън в момента е 16 °С  cold, а аз имам уговорка с две приятелки да ходим на кафе сега ooooh!.

Приятен ден, въпреки дъжда и студа   bouquet.

# 196
Валерия,найстина е голям бонбон Здравко.Да ви е жив и здрав Heart Eyes

Ирка,ама за какво ти е да сваляш до 50,ще изглеждаш като подвижен скелет.Ти си висока,добре са ти 54,според мен.Браво за яслата,поне това да не мислиш Hug

Пива,не ме плаши с тея мъдреци.Май и аз вървя към някаква дофторска намеса.Много ме боли тоя мъдрец и като го гледам е толкова в края на венеца,че имам чувството,че расте в гърлото.Ужасно е,вече цяла седмица съм на супи и таратор,нищо не мога да хапна TiredИ постоянно ми тече кръв в устата.......абе гадост ooooh!

За килата-моите са 53.Добре са ми,по-малко не ща Grinning

Какво ли става с Тони и Тотончо.Дано са добре Heart Eyes

# 197
Здравейте  Hug
Ама какво време а  Shocked Аз си бях поръчала хладно лято, но това бие всички рекорди.......... Rolling Eyes
Валерия, страхотен е мъничкия  Hug Hug Hug
Анаморф, 54 килца съм, 170см - лунувам основно  Flutter Crazy Браво за яслата  Hug

Бягам за сега поздрави   bouquet

# 198
Пак здрасти Hug

Аз да ви се оплача-Ивон е станала нетърпима или аз много изнервена,незнам кое от двете,ама тази вечер и се накарах едно хубаво,оставих я да реве 1 час,нищо,че ми се сви всичко отвътре Tired
Нищо не мога да свърша от нея-нито да сготвя,нито да изчистя,нито да си кажа нещо с някой.Постоянно говори или иска да се занимавам с нея.
Тръшка се,инати се,повтаря едно и също до безкрай......изнервя ме.
Не знам аз ли искам прекалено много,като я карам да си играе САМА с играчките поне 15 мин за да отдъхна или тя е свикнала постоянно да съм с нея.Нейната игра е да донесе играчката,аз да си играя,а тя да ме гледа.Вече не издържам на това темпо всеки ден,хем се чувствам ужасно като и се карам,хем ми е дошло до гуша........Включвам я във всичко,обръщам готвенето и чистенето в игра,но започнем ли да готвим или чистим се започва и едно постоянно "да ме гушнеш",да пишкаме и какво ли още не........Да имах повече от 2 ръце,добре щеше да е Tired
За капак,аз и се карам,тя отива при баба си или дядо си,те започват да я гушкат,защото им е жал,че плаче и така резултата от всичко е една голяма 0.
Изтърка ми се устата да повтарям,че така е по-лошо за детето,защото така се обърква,дали забраненото найстина е забранено или просто аз искам да се оттърва от нея.........

Айде оплаках се TiredАко някой е  или бил в подобно полжение,моля да сподели изхода от тунела Tired

# 199
  • Пловдив
Здравейте.
Валерия чудесен е Здравко.Да ви е жив и здравичък и баткото,разбира се,много да им се радвате с татито.
Анаморф и аз като Ади съм на мнение,че добре си изглеждаш,не пази диети.Аз последно време отслабнах без причина и сега залитам като пияна по улиците.Изведнъж ми се завива свят и нямам сили за нищо,по принцип съм си и анемична,де.Важното е човек да се чувства добре.
Обаче съм с един тен,всички ме питат на море ли сме били,или на плаж.За съжаление май ще ни се размине морето и ще си ходя с тена от парка Grinning,но нищо,здраве да е.
Стилиян за сега е добре с носа,не му е текло кръв.
Ходихме миналия ден да му търсим ортопедичните сандали,намерихме ги-80лв.струват.
За парите както и да е,но 23-ти номер му бяха почти малки,а 24-ти-големи.За сега се отказахме да ги купуваме,решихме да вземем някакви други,а на есен ортопедични обувки,поне да ги носи по-дълго.И разбрах,че с протокол от ортопед можело да ми ги дадат безплатно.Но,дали ще решат,че имаме нужда е друг въпрос.
Направихме на малкия страхотни снимки във фотото за двете годинки,с торта.Обаче какъв зор беше докато го хванат в кадър,мъжа ми целия се изпоти.Не стоеше изобщо за снимка,само тичаше напред-назад.Накрая го прелъгахме да седне на една топка,а тортата е с футболисти и фона е много хубав,изобщо добре се получи.
Ади и ние имаме същия проблем.Като се скарам на Стилиян,той тича при баба си или дядо си и те с една дума развалят дисциплината.Аз също не мога да свърша нищо от него.Ходя до тоалетна на отворена врата,защо пищи пред вратата и не ми дава да влизам,като говоря с някого,той нарочно вика,за да му обърна внимание на него.Може би,това е от възрастта.Страх ги е да не ги оставим без внимание.Не е лесно,но пък си мисля,че като поотрасне изобщо няма да ми дава да го гушкам,мачкам и целувам и сега ни е времето да играем заедно и да се занимаваме с тях по цял ден.

# 200
Хелоу:)
Ади и ние така открай време или от както се е родил,все иска внимание да му се обръща,рядкос е заиграва сам много време,освен ако не прави някоя беля разбира се ,тогава не търси никой а се скрива дори и си затваря стаята JoyИзнервена съм от как се е родил с него,все нещо не му е както трябва,все мрънка и е недоволен,все на неговата да става и на момента,няма търпение за нищо..Просто с такова трудно първо дете,изобщо не смея и не искам да си помислям за второ,нямам нерви дотам Mr. Green Twisted EvilНай мразя да ми ъъъъъ-ка като не може да каже нещо или пук знае няколко думи на кръст и ги повтаря безброй като там,няма,не-не,да и някакви други и така докато главата те заболи,барем свърже някое изречение най накрая...такива ми ти работи,нямам търпение д атръгне на ясла,да си почина малко от него и да се научи на дисциплина и търпение.
За килограмите,аз съм висока,но са ми сложени предимно на дупето и около корема,затова 54 за мен с амного,трябва даса 50 за да изглеждам слаба,както аз се харесвам.Просто колкото и да свалям и да ставам скелет по-другите места дупарата и  бедрата все не са клечави:(Загубена фигура имам Tired
Александър като стан еотиваме на логопед,дано да слуша днес,че псоледният път реши,че няма да разботи с каката и искаше да си тръгва,тръшка се,почти изгубихме целия час,да го увещаваме да стои и работи.Този път аз няма да стоя  с него,самичък да е,че тези номера може да ги прави заради мен...
Тази седмица го дават жега и ще ходим на плаж малко да хванем тен и ние като ДИ Simple Smile
Айде допис:)

# 201
Оххх,благодаря ви момичета.Мислех си,че само ние сме такива ваденки.Аз нямам против да си играя с нея,но от време на време трябва и по нещо друго да свършвам.Иначе и тя вика нарочно,когато говоря с някого или пък ми повтаря едно и също изречение до безкрай,нищо ,че за съм отговорила още първият път(Ирка,радвай се,че не ти повтаря изречения,а само срички,че вервай ми,още по даосадно е ooooh!)
За тоалетната и тя прави същото-седи пред вратата и реве TiredЗа това пикам ли аз,пика и тя Crossing ArmsПоне някаква полза да има от цялата работа Laughing

И със заспиването е станала ужасна-върти се,бута се,иска да става постоянно.Поне залъгалката махнахме.Приключихме вече тотално с бебешките навици Whistling

# 202
  • София
Здравейте  Hug.
Ади, у нас положението е същото. Точно в най - неподходящия момент ще иска да си играя с нея или да я гушкам, като кажа "не" ела да видиш какво става - рев, тръшкане по 20 - 30 мин...  ooooh!. Майка ми преди два дни се върна от Чехия и сега, докато Ники е в Германия е вкъщи и като не мине номера при мен, Ани тича при баба си и тя естествено я гушка и й угажда Close. Няма да ти обяснявам колко съм говорила на майка ми, че не може децата още преди да са си отворили устата и тя да прави това което искат, но тя си знае нейното и им угажда за всяка тяхна прищявка, а аз излизам лошата Tired.
Браво за махането на биберона Peace. При нас това за сега е мисия невъзможна Rolling Eyes.
Ди, ще чакаме снимки на Стилян Party.
Ира, и аз искам по - бързо да идва септември за да изпратя Дани на градина и да си отпочина поне от едното хлапе Mr. Green, защото на моменти така се изнервям и само викам по тях.

# 203
  • Пловдив
Марти снимките са на хартия и няма как да ви ги покажа.
Анаморф и аз съм така,пълнея на дупе и корем.Но сега не знам,какво ми стана доста отслабнах.Преди носих М размер,а сега съм S и в XS се побирам  Rolling Eyes
Забравих да ви се похваля,че и ние отказахме залъгалката преди една седмица.Отрязах я и казах на Стилиян,че мацето(нали си имаме котки на къщата)я е изяло.Той си порева малко,но му обещах,че по-късно ще му купя друга.Още си я пазим и от време на време ми я показва и казва ''Маци,Маци.''-че мацето я е изяло.

# 204
Ади и при нас положението е подобно, само дето сме с екстра новородено вкъщи. Joy

# 205
Ади-- и при нас е подобно положението!Наталия е станала ужасна ако не й се обръща внимание!Започва да вие или да ръмжи! ooooh! ooooh! ooooh!Докато не стане нейното!За ходенетодо тоалетната и аз от дооооооооста време така ходя--на отворена врата!Само дето при нас полза няма още си щъка с памперса! Whistling Whistling
Мисля си че това състояние се засилва още по-вече с това че обръщам доста внимание и на бебчо!
Сега откакто сме при майка ми Наталия се е залепила за нея и в повечето време когато сме в къщи тя се занимава с нея!На вън когато сме само трите/Аз-бебето и Нати/определено ме слуша!
Е вярно е че в някой моменти изтрещявам и си мисля че трабва да съм"Шесторъкия Шива"!
Личната каза че това е период и ще мине! Praynig PraynigДано скоро всички малчовци да се кротнат! Peace Peace

П.П.--Нещо кофти --свекър ми си отива..... Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry CryМного ми е мъчно!Днес сутринта бях при него в болницата!Много е тежко......

# 206
П.П.--Нещо кофти --свекър ми си отива..... Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry CryМного ми е мъчно!Днес сутринта бях при него в болницата!Много е тежко......
Hug Sad Hug

# 207
Хайде, добър вечер  Hug

Дивена, мислено съм с вас. Ако много страда човечеца, по-добре е да се освободи от тази мъка. Имаме близка позната, преди месец и поставиха диагноза рак на панкреас и черен дроб. Отказаха и химиотерапията, просто няма смисъл, а тя вече не може и да се храни-нещата се развиват много много бързо...

Ади, мило, оправи се Тотончо и пак прояде. Не нзам и аз откъде ни се насаждат все такива странни неща, но поне всичко завършва с добро.
За детенцето не знам какво да те посъветвам, но те поддържам, че бабите и дядовците трябва да се въздържат да се намесват във възпитанието на родителите, ако не могат да следват същата политика. По този повод много се карам с родата, когато се прибера. Свикнали са, че дете трябва да се глези, нищо да не му се отказва и в никой случай да не се оставя да плаче. В такъв случай мъжът ми като се развика и разпали, и те се изплашат, нали нищо не разбират и спрат да се месят (страх ги е от него) LaughingС Антон, колкото и да е досаден нямам точно този проблем. Затварям вратата на тоалетната под носа му и понякога реве, понякога -не, но не ме интересува. Когато правя нещо се случва да се заиграе самичък, случва се също като му кажа че си имам работа, да си отиде в стаята и да не ме закача. Но той е досаден по друг начин - като не говори постоянно пищи, за всичко - за кучето, за бибата, за ядене, абе ужас ! Не мога да търпя вече и аз крещя, за да го изплаша и да спре  Sick Такива ми ти работи при нас, това лято е много тежко и няма кой да помага.

За килограмчета кой питаше  newsm78 Аз не си възвърнах старото тегло и съм 52 кила за 162 см. Добре ми е така, само коремът ми се отпусна от две бремености и не ще да отслабне  Outta Joint Само това бих поправила, ако можех.

# 208
  • В светлината на слънцето
Добър вечер. Днес никаква ме няма, ама бягам цял ден по задачи. Тия дни ще е така, че преди да заминем имам доста неща да свърша.  Tired
Дивена, вного съжалявам, че така се получава.  Sad Мислено съм с вас. Кураж!  Hug Praynig
По повод синдрома лепка не мога да се оплача от Теди и Сашко. И двамата са доста самостоятелни. Само отвреме-навреме Сашундера го прихващат едни такива и започва да реве, когато някой от нас рече да излезе. Но тези моменти са много редки - да се е случило досега два-три пъти, не повече. Но пък откъм бели и други "приятни" изненади компенсират здраво. Така че празно няма.  Mr. Green

# 209
Всичко свърши--отиде си човека сутринта в 7:30 Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry
Защо живота е такъв?????????????????????????? Cry Cry Cry Cry Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт