АВГУСТинчето добро учи се да кара колело

• 11 951
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
Дивена, моите искрени съболезнования !

# 211
  • Видин
Всичко свърши--отиде си човека сутринта в 7:30 Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry
Защо живота е такъв?????????????????????????? Cry Cry Cry Cry Cry Cry
Дивена, Hug Hug Hug, за съжаление е такъв живота. Но наистина по-добре че не се е мъчил.
Абе какво става с тази болест? Това е сигурно 10тия случай за последните 2год и всички се развиват ужасно бързо, за 2-3месеца и човека си отива Tired

# 212
Оххххх,Дивена-гадна новина TiredМного съжалявам.Поне успя да види и двете си внучки и си отиде бързо-без да се мъчи много Cry

Френско Тони,радвам се,че вече сте добре. Hug

Ние бяхме малко на вън,ама туе адска жега.Екстра си ми беше последните дни-хладничко,хубавичко ..........,ама свърши.Дойде мора ooooh!

# 213
  • София
ДивенаHug. Мойте съболезнования, мила.

# 214
Здравейте и от нас!

Дивена-моите съболезнования също!
Френско Тони-дано наистина оттук нататък положението при вас да е наистина стабилно! Доста глупости ви се насъбраха на главата.

Ние сме добре. Чистият въздух тук ни се отразява добре и времето лети доста бързичко, което малко ме натъжава....................
За самостоятелността-Перси също е много самостоятелен, почти не ме закача за нищо, освен, ако пожелае да ходи навън, а това е по цял ден, особено в Елена.

# 215
При нас днес е празнично настроението. Национален празник  Grinning Гледахме дефилето тази сутрин по Champs Elysées а довечера ще има и заря, най-хубавата от години. Празнува се 120 годишнината на Айфеловата кула и зарята ще бъде изстрелвана от нейните два етажа. Като заспят децата, ще излезем малко, да погледаме и тукашната (лоши родители, а ? Laughing).

# 216
  • София
Дивена  Hug Rolling Eyes

# 217
Дивена,приеми и моите съболезнования!Една силна прегръдка Hug

# 218
Благодаря ВИ Момичета!Днеска цял ден незнам къде се намирам!

# 219
  • В светлината на слънцето
Дивена, моите съболезнования.  Sad Flowers Rose Поне не се е мъчил, че мъките при тази болест са направо нечовешки. Прегръщам те силно.  Hug
Тони, честит ви национален празник.
Уф, аз пък пак ядове имам на главата. Гадовете от Албена - по-точно от хотела, в който трябва да сме, твърдят че не знаят за изискването ни за бебешка кошара. Не сме били казали, а аз го имам в договора черно на бяло. Били им кът кошарите, нямало да има и такива ми ти работи. А Сашундера от бебе си спи сам в креватче и трябва да е много, ама много зле, за да прекара някой и друг час при нас в леглото. Ще видим какво ще каже утре управителя на хотела, ама хич не съм голяма оптимист. Ние не че нямаме кошара, ама да го бяха казали по-рано. Нашата кошара е в селската ни къща, щяхме да си я вземем. Когато ги попитах още в началото, изрично казаха, че изобщо няма проблем, защото кошари има и то достатъчно. Усещам как утре ще се карам с някого. Twisted Evil

# 220
Лу,то това си е традиционна българска работа-все ще се намери кой и с какво да ти скапе почивката.Ейййййййй,не се научихме да си ценим клиентите и това е Crossing ArmsА дано открият още една кошара,макар че едва ли ще им отънее джоба със 100 лв,ако вземат нова Naughty

Аз  да се оплача-както си и предполагах моето помъдряване(визирам Мъдреца) не мина без последстивя.Сега си имам огромна издута сливица и ужасно болящо ухо.Кажете някакви природни лекове ,ако знаете такива,че май съм се запътила към Ангина ooooh!

Дивена Hug Hug HugЗа съжаление такъв е живота-ражда се нов живот и си отива такъв,който е извървял пътя си на тази Земя Cry

# 221
  • В светлината на слънцето
Ади, аз гърлото доста бързо го оправям с едни бонбонки на д-р Тайс. Звучи несериозно, но наистина помагат. Казват се Пастили Салвия. Това е някакъв екстракт от салвия. За уши най-бързо става с капките Отипак, но те са си химия все пак. Иначе има едно растение, което много помага, но незнам дали в Сандански вирее. Май се среща повече в северна България и изобщо местата с някаква надморска височина. На юг мисля, че не е така разпространено. От него се взема едно листенце, изтисква се сока и се накапва в болното ухо преди лягане. Идеята е така да преспиш. Малко е гадничко, защото ухото ти се запушва временно. Но на сутринта си
като нов. Е, при тежки инфекции и проблеми не помага, но за по-леки и средни болки е идеално. Растението е Echeveria или Дебела Мара. Ето го:

http://www.soquelnursery.com/images/echeveria_secunda_glauca.JPG

# 222
Ади, .......Иначе има едно растение, което много помага, но незнам дали в Сандански вирее. Май се среща повече в северна България и изобщо местата с някаква надморска височина. На юг мисля, че не е така разпространено. От него се взема едно листенце, изтисква се сока и се накапва в болното ухо преди лягане. Идеята е така да преспиш. Малко е гадничко, защото ухото ти се запушва временно. Но на сутринта си
като нов. Е, при тежки инфекции и проблеми не помага, но за по-леки и средни болки е идеално. Растението е Echeveria или Дебела Мара. Ето го:
http://www.soquelnursery.com/images/echeveria_secunda_glauca.JPG
Ади, аз съм чувала същото за Дебелата Мара, не съм пробвала. Между другото това чудо се отглежда и в саксии. Поогледай се. Скорошно оздравяване  Hug

ДОБРО УТРО!
кафе? а чай?

# 223
Добро утро!

Лайънс-благодаря за кафенцето, все още не съм пила, за това се възползвам от твоето предложение!
Ади-дано бързо се оправиш! Дебелата мара много оправя, изпитан лек е.

Хубав ден на всички!

# 224
Добро утро.

Внушението е страшно нещо - като видях кафетата и ми замириса  Laughing
Ади, горкичката, дано ти помогне това растенийце. Не съм запозната с природните лекове и не мога да ти дам съвет.
Лулу, наистина голяма неоправия с тази кошара. Освен да прибегнеш до шантаж, че ще смениш хотела, за друго не се сещам (но дали ще подейства е друг въпрос).

Ние няма да ходим никъде тази година. Има един апартамент на брега на морето, но са страшни истории за него и който е най-нахален, той ходи, тоест все едни и същи.
Отивам да чистя че е станало кочина у дома  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт