АВГУСТинчето добро учи се да кара колело

• 11 950
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
Здрасти мами Hug

Много ви благодаря за съветите.Лу Heart EyesОказа се,че свеки го има в саксия,но довечера ще капя в ушото,че денем ще ми е по-сложно да не чувам.Добре че,ми го пусна на снимка,та го издирих из джунглата на свеки,тя гледа какви ли не цвекита Laughing
Какво стана с кошарата?Верно може да ги пошантажираш тея несериозници-ааааааамаха,даже и парите не знаят как да си изкарват Crossing Arms

Тук днес е мор.Ужасно е топло-в 12 ч беше 40 градуса CrazyЕдвам се довлякохме с Ивон и я накиснах в басейна,обаче сега нещо се раздриска.Само веднъъж де,ама бая редичко.Дано да е прегряла,да не е някой вирус,че ooooh!

Хайде,бягам да си зяпам Шехерезадата Heart Eyes

# 226
  • София
Здравейте  Hug.
Ади, бързо оздравяване Praynig. Дебелата Мара от чудо си я засадих, засега не ми се е налагало да я ползвам, дано и да не ми се налага Praynig, но много хора твърдят, че сока е бил вълшебен Peace.
Лу, дано да оправите проблема с кошарата. Хубавото обаче е, че са ви казали още преди да тръгнете и можете да се подготвите, а не са ви "изненадали" на място. Наши приятели преди 3 години бяха платили за стая с три легла (те са 4 членно семейство) , а като отидохме се оказа, че от хотела са им запазили двойка ooooh!. Бяха големи разправии, защото хотела беше пълен, но накрая след скандали и заплахи ги настаниха в един от апартаментите на цената на тройна стая.

# 227
Ади, може да е прегряло детето. И моите дрискат като стане жега. Дано да е това.

# 228
  • В светлината на слънцето
Здравейте... Мммм, кафенце, и на мен ми замириса... Coffee Макар и следобедно вече.
Ади, как е ухото? Надявам се, че и Ивонката не е прихванала вируса, а е било нещо временно.
Нашата одисея с кошара се точи и днес.  Mr. Green От туроператора, през който направих резервацията казаха, че няма да има никакъв проблем, защото е дадена заявка и съответно потвърдена. Но да видим дали ще е така като пристигнем на място. Абе веселба ни очаква, усещам аз. Mr. Green

# 229
  • вкъщи
Здравейте!
И тук е жега,ама поне духа,а на мен днес ми е адски кофти ден.
Извика ме шефа,за да ми каже,4е няма 4асове по немски и ще ме съкратят,поне ми го каза,а ще ме съкрати без предупреждения ,з а да взема пове4е пари.В тая криза къд е ще търся работа идея нямам.Кофти ми е определено.Догодина ако има паралелка щял да ме вземе.Ще видим.
Мони пък хвърли кл-4овете в шахтата на асансьора баш по обяд и нямаше как да се приберем,после с е прискипа на коли4ката и баща му от яд я с4упи на 2 #2gunfireА бе все красоти.Добре поне ,4е кра4ето му е добре на детето,4е мн се притесних.

# 230
Лелеее Лелкааааа,голяма къръщина.Найважното е,че сте здрави и добре,пък другото все някак ще се нареди Heart Eyes

Лу,довечера ще пробвам лека,че сега не ми е много възможно.Иначе не ме боли толкова,ама то в следобедните часове се започва купона Tired

# 231
Оле, лелка, защо така няма часове по немски ? Ти в какво училище работиш ? Може би към някоя частна фирма за кусрове да се ориентираш или като преводач някъде  newsm78 Голяма гадост те сполита, няма спор !  Tired

# 232
Оправихме положението с морската почивка. Да са живи и здрави туроператорите, много свястна фирма излязоха. Оказа се, че в хотела, в който трябваше да бъдем наистина кошарите са малко и просто нямат. Така че направо ни смениха резервацията с друг хотел, пак на първа линия, но далеч по-хубав от предишния. Ей, олекна ми.  Grinning
Лелка, уф, дано да е за последно тази каръщина, дето те е подгонила и наесен да си намериш по-добре платена работа.

# 233
  • ГОре на черешата...
Добро утро  bouquet!

Почерпете се за здравето на моята чакана 11 години племенница Heart Eyes:

# 234
Здравейте, сигурно сте ме забравили. Отбивам се, да почерпя за РД на Цвети.

Или както тя казва, че е: Ети и е на дес! hahaha
Вече нямам търпение да отварям подаръците...
Валерия честита ви рожба.
Мариета честита рожба и на вас, да ви е жива и здрава и сестра ти да се успокои вече.
Дивена много съжалявам за загубата ви.

# 235
  • Stavanger,Norway/ Varna
Честит рожден ден на Цвети, да расте щастлива, здрава и обичана.

Честита ти племенница Мариета, да е здраво и доволно бебе, честито на щастливите родители   bouquet

Нас ни започна една черна серия, като свърши ще пропиша, че сега, нищо позитивно не ми идва на акала...  Confused

# 236
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ХУБАВОТО ЦВЕТЕ ЦВЕТИ! ДА Е ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА, ДА РАДВА МНОГО ВСИЧКИ И ДА СЕ РАДВА НА МНОГО ОБИЧ!

МАРИЕТА, ЧЕСТИТА ВИ РАДОСТ! ПОЖЕЛАВАМ НА МАЛКАТА ТИ ПЛЕМЕННИЧКА ДА СТАНЕ ГОЛЯЯЯМА ХУБАВИЦА И ДА НОСИ КЪСМЕТА СЪС СЕБЕ СИ!

# 237
  • София
Elise,да ви е жива и здрава!

Мариета,прекрасна новина  Party да ви е жива и здрава!

# 238
Честита 2-ра годинка на Цвети, много да ви радва и много да ви слушка  Hug

Мариета, честита радост, нека ви е жива и здрава и много щастлива  Hug

# 239
Честит рожден ден на Цвети!Много здраве и много усмивки.
Мариетка ,честита племенница!Да е жива и здрава и много да радва мама и тати.

Общи условия

Активация на акаунт