!Ния, добре сме. Андриан расте, говори, лудува - съвсем нормално почти 2-годишно дете
... 

. Веднага скастрих баща и, да не и говори така, че те са като попивателни сега.
Бобче,тази агресия може да е от зъбите,да знаеш.Нали помните как ви се оплаквах преди 2 седмици,че Ивон е нетърпима.Правеше същото като Йована.Избиха кучешките зъби и сега си имам друго дете
Дано и при вас да е от това и да се поуспокой малко,че е ужасно изнервящо 
.С големите и е по-добре-пеят песни,танцуват........За думичките-голямооооооооо Бравооооооо
Иначе доколкото знам,не е нужно на 2 годинки да съставя изречения.Това май беше за след 2,5 год. възраст.До къде стигнахте със Сватбата?Нищо не казваш,а то си дойде.Нямам търпение да те видя булка 

щще видиш как всичко ще се оправи бързо 
ще видим как ще е с баш кътниците
и той по принцип предпочита по големите и разбираемо!
Нали ти казах, че като дойде време за ясла и той вече ще е много напред с материала. 

А Йована от аватара е направо прелест с тези големи сини очи. 
Надявам се да е за добро, а не заради проблеми.
Правят ги сборни групи с големите, което не е хич добър вариант за нея, тъй като е още с памперс(въобще не виждам шанс за махане). Сега ще правим гимнастики през лятото и ще си ги подаваме и двете със сестра й. 

.
.
.
. Дано следващите снимки, които ни покажеш да не са от Коледа
.
. Девойката точно след месец става на 2, а зъбите са й само 11
.

Какви чудни големи сини очи има само
Не знам и аз в какви затруднения сте, но понеже и ние сме в труден период, те окуражавам, че когато двамата с мъжа ти сте сплотени и на един акъл, от всякаква трудност може да излезете. Дано бързо мине този напечен период и се успокоите 
Ако няма, значи окончателно сме на опашката и няма скоро да ви хванем
Когато се качва по стълбите на пързалката пък и ако някой напира нетърпеливо след него, се извръща и с "на-на" го тупа по главата. Господина не трябва да се побутва, ей ! В къщи е послушен общо взето, драчат се само с брат му за играчки или кой де да седне. Но тази нощ ни разгони фамилията-като се събуди в 1 и 30 и не иска да си легне, а врещи глезено и иска да излиза от леглото. Един час така рева, докато заспа и сутринта не посмя да заплаче както обикновеное-дано му е било за урок !
затова.