АВГУСТинчето добро учи се да кара колело

• 11 956
  • 295
  •   1
Отговори
# 270
  • В светлината на слънцето
Тони, ох разсмя ме този твой сладък син.  Joy Просто си го представих как въдворява ред... Heart Eyes А иначе за проговарянето не се притеснявай. Аз пак да са кажа - проговорила съм чааак на 4 години, ама сега трудно можеш да ми затвориш устата.  Mr. Green
Ей, аз пък забравих да се похваля - от седмица Сашко пишка във ваната. Стиска се момчето здраво, дори и нощният памперс е сух. Но не признава гърнето, а си иска ваната или каналчето на банята.  Grinning Засега другата работа все още я върши в пампата, но и това ще научи да прави където трябва.
Понеже няма да си нося компа на морето, а утре незнам дали ще имам възможност да вляза в нета, искам отсега да пожелая на всички бъдещи рожденици щастлив празник и много хубави емоции!
Много красиви мигове, сбъднати мечти и незабравими преживявания на Самуил на Марсиди, Яворчето на Тиги, Ния на Ментина и Емма на Гита!
Щастливи рождени дни и да напълните сърцата с усмивки, подаръци и добро настроение!

# 271
А на теб Лулу , Приятна почивка и без нерви
и ние утре пътуваме
На всички бивши и бъдещи рожденици-ЧЕСТИТО
днес си взех резутата от БХС,да ви се оплача но риска е 1:200, та сега съм в чуденка какво да правя. В никакъв случай не искам амнио.
 А чак за септември успях да си запазя час при Томова  и при Марков за ФМ
 дано не ми се помрачи почивката,че с такова нетърпения я чаках, макар че ще ми се съкрати  -ще трябва да се приберем към 17.08, а така се надявах поне до 30.08 Sad Cry

# 272
Покахонтас,ако това ще ти е някакво успокоение и моят резултат от БХС,когато бях бременна беше същият,но ФМ всичко си беше наред.Да то кажа честно,това изследване изобщо не е точно и не знам защо се прави. newsm78

Приятно изкараване на морето на Лу и на Покахонтас.Много слънчеви усмивки и безгрижни морски дни Heart Eyes

# 273
  • Ланкър, планините Овнерог
pokahontas, защо

Цитат
В никакъв случай не искам амнио.

Сестра ми прави преди 1м амнио при риск 1:30 от БХС. Процедурата е около 3-5мин и каза, че е безболезнена, после трябваше да полежи и да си почива. Чакането на резултата е най-тежкото. При нея, слава Богу, всичко е наред. Екстрата от това изследване е 100% сигурност на пола.

# 274
  • В светлината на слънцето
Покахонтас, БХС-то дава много често лъжливи резултати, затова моят доктор директно ме отказа от него - каза, че няма смисъл да си тровя живота излишно. Амниото не е толкова страшно - аз и двата пъти правих направо амнио, за да съм сигурна и спокойна. То наистина дава 100% резултат. Само е важно да го направи опитен специалист с практика в тази област, а не от тези в частните клиники, на които сигурно им се случва веднъж в годината. Иначе не боли, не е неприятно, не е продължително, единственото гадно е очакването на резултата. В МД имат добра практика, а и там не се заплаща, минава по ЗК. В Шейново го прави само Велев и се заплаща. Не се шашкай за БХС-то, стискам палци всичко да се окаже наред и да изкараш спокойна и щастлива бременност.  Hug

# 275
  • Ланкър, планините Овнерог
В Шейново го прави само Велев и се заплаща.

Точно той го прави и на сестра ми. Плати си, въпреки че лекарите й го препоръчаха. Здраве да е, купи си спокойствието.

# 276
Здравейте,не съм влизала от миналия понеделник но си имам основателна причина лаптопа ми се счупи,разбра се в последствие ,че няма да се оправи и ето ме вече тук при вас с нов лаптоп няма да ви изпускам от очи Hug Heart Eyes

# 277
Оооо, Морска, честито ! И ние сменихме компа миналата седмица, изгоря по време на една буря  Outta Joint
Лулу, много слънчева почивка ви пожелавам. Починете си едно хубаво и ела пак да ни развеселяваш с лудориите на Сашко и кака му  Heart Eyes
Пива, ти си голям оптимист  WinkАз по-реалистично гледам на нещата и не вярвам да ме изненада с гениалност.
Анаморф  HugТи знаеш, стискам палци да го израстете този проблем и белези да не останат.

# 278
Покахонтас,стискам палци всичко да е наред,снах ами и на нея резултата и беше 1 към 150 за Синдром на Даун,правиха и амнио и всичко излезе наред.Сега имаме една тримесечна госпожичка.Повечко лежеше след процедурата само,както са казали и другите мами по-нагоре.
Морска честито ново компче,да си ползваш с кеф и да не се разваля Peace
Днес ме е обзел мързела,то си личи се у форума кисна и пиша,изведох детото з амалко пре дкооперацията и толкоз,жега ми е не ми се върви Laughing Mr. Green
А напоследък много ме боли корема и стои един надут все,дори и нищо да не съм яла,то така е от 2 месеца де,и едни болки като преди цикъл.Странна работа,трябва да отида на лекар,някой да има идеи на какво може да се дължи,иначе менструацията си ми е редовна,имам чувството да е от яйчниците,ама пък все да ми е подут тумбака....
Тони и Тото не се знае,може пък генийче да отглеждаш Whistling Wink
Пива верно,че много се кося с Алекс,ама то дълга история,все се намира някой от роднините му да коментира говора му и как така още не приказвал,чак постовете ми четат.
Забравих да спомена Цветито каква голяма мома станала,същинска госпожица Heart Eyes
Вашите деца проявяват ли вече чувство за хумор,малкия много ме разсмива като ние се пошегуваме с него и той вече разбира,че е шега и се смее или когато играем наужким пак.

# 279
Здравейте  Hug
Липсваме много, но сме в Добрич и нямаме достъп до интернет.
Един бърз отчет: ние сме добре, естествено няма как да мине без малки инциденти, но иначе всичко е 6  Peace. Ще ходим до Русе за 1 седмица и после пак за месец в Добрич  Laughing Ходихме на плаж, но Яни не е очарован  Confused Не иска да го съблека и стои облечен на плажа, не иска до водата да отиде, не ме пуска и аз да вляза   ooooh! Иначе по плажа е голяма пустош - никакви хора няма, което мен ме устройва идеално  Crazy
Извинявам се, че не съм чела много назад, надявам се че вички сте добре  Praynig Hug Липсвате ми много  Heart Eyes Весело лято  Hug

# 280
Добро утро Grinning

# 281
Dobro utro i ot men!Izvinqvam se latinicata,no v NBU nqma kirilica. Blush Minavam samo da serviram po edno kafe.

Hubav den na vsi4ki.

# 282
Хубав и от мен  Hug

# 283
Морскааааа JoyЕх ама как знам кога да вляза и да те хвана с новия лаптоп.  Joy Joy Joy
Здравейте на всички, виждам че старите муцуни са тук, нпкои с второ коремче Heart Eyes, други с малко нерви като мен-без;)
Ние сме си все същите-Ванката прави  по 300 бели на ден, не слуша въобще, обаче как растее;)))))
Имаме си всички зъби в устата, без последните 4 кътника, и не казваме нито една дума. Не се притеснявам въобще, защото разбира всичко което му кажеш, носи ти дистанционното като те мързи да станеш, дърпа те да го заведеш на гърнето, като му кажеш да прибере нещо-прибира(ако е на кеф, разбира се)
Не обича много да си играе с други деца, а за играчки да не говорим, но виж тигани, тенджери, ютията, прахосмукачката са постоянно в ръцете му.
Сега ще се върна да почета малко назад и после пак ще се включа.

# 284
 Mr. Green
на вън е баси жегата,аз се чудя дали въобще да излизам ooooh!
Ребусче,вие няма ли да излизате Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 18 юли 2009, 11:01 от Морска

Общи условия

Активация на акаунт