АВГУСТинчето добро учи се да кара колело

• 12 262
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро  Grinning

Въй, много комплименти, много нещо  Sunglasses Казах веднъж на коафьора, че ще се боядисам едва когато сивата ми коса ме накара да се чувстваm стара. За момента случая не е такъв и няма да я пипам. Морска, сладко момиче е тази певица наистина, има голям чар.
Лек ден на всички и дано при вас е по-хладничко...

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 13:35 от Тони и Тото

# 76
Хайде сега едно варненско кафе за събуждане

Весел и прохладен ден на всички!:)
Ние отиваме пак на зъболекар,за втора пломба. Blush Дано в близките няколко години нямаме пак проблеми със зъбките ,въпреки ,че на Лъчо му е страшно приятно на зъболекарския стол. Mr. Green
Вале ,предната ни хом. се казва Капинчева.Тя именно беше възмутена ,че Лъчо на 18 месеца все още е с памперс и кърмаче- това му било развалило дисциплината. Laughing

# 77
  • В светлината на слънцето
Докато кажа добрутро и то станало добър ден. Grinning
Тони, и аз се присъединявам към комплиментите. Много хубаво ти стои късата коса Peace А певицата, която пее Tu Kafe е наистина много готина. Казва се Минерва. Преди десетина дни правих с нея интервю по телефон и е супер готина мацка. На 29 юли ще имат концерт във Варна. Имат още три концерта по нашето море на нещо като мини турне.
Валерия, страхотно е че таткото ти помага. Peace Ще видиш като се появи бебето колко ще се радва Божидар. Хубаво е, че са от един пол и с малка разлика във възрастта, защото това ще ги сближи много. При разнополовите е малко по-трудно - казвам го от личен опит.
Покахонтас, какъв кеф само - цял месец на морето. Heart Eyes Къде ще ходите?
Сонитка (Комаска или Комочанка Mr. Green), определено не ти е скучно със Сами.  Mr. Green Аз за съжаление не мога да видя снимките. Confused Май е крайно време да си направя регистрация във фейсбук. Thinking
Дивена стискам палци да се окажат напразни притесненията и страховете ви. Praynig
Хайде, хубав ден ви пожелавам. И дано дъждът днес е по-малко, че вчера направо плувахме.   sport027

# 78
Здрасти мами!!!

Чак сега се добрах до компа.Нашият тати си дойде и Ивон стана неуправляема,тамън я бях вкарала в някакви релси.Уж я посвикнах да се зайграва сама,да не ми виси по полата,ама на,тати развали дисциплината.Едвам я успах-рееееееееев,да си играели били с татко и с топката,и на басейна....................и на Луната още малко. Laughing

Покахонтас и мен ме е страх от сега още(даже не съм забременяла),как ще се оправям.По ми е притеснено за периода на бременноста,отколкото за после.Осоенно като стана трудно подвижна newsm78Поне се успокоявам,че първото е момиче и все ще ми помогне с нещо,пък и на Детска градина ще тръгне.....Абе както дойде-да сме живи и здрави само Heart Eyes

Сонитка,аз имам регистрация,ама пак нищо не можах да видя.Да не би да е опция "Достъпен за Лични" newsm78

# 79
Ади, да верно че май са с опция само за добавени приятели  Thinking Ти имаш ли баби да ти помагат, ако си с две4ки и има нужда?

# 80
  • София
Сонита,аз също не можах да видя снимките!  Crazy

Адашке,страхотна прическа  Party

Райън сега заспа,а аз започвам да събирам багажа за моренце,че днес тръгваме  Party Party Party
ПОжелавам много слънчице на всички и до скоро!  Hug

# 81
Имам,ама и двете работят.В краен случай,ще пращаме Ивон в Сандански,да се гледат с тукашната баба,но се надявам,че като тръгне на ДГ,ще ми е по-лесно,като изключим болестите ooooh!

# 82
Крокодил,ние сега ходихме при Капинчева Flutter ццц,верно ли,малеее,ох дано си върши съвестно работата ,че вече ми писна от лекари Outta Joint

# 83
Крокодил,ние сега ходихме при Капинчева Flutter ццц,верно ли,малеее,ох дано си върши съвестно работата ,че вече ми писна от лекари Outta Joint
Joy Joy Joy
Дано при вас нещата да потръгнат.Вярвам ,че ще е така.Наше приятелско семейство ходят при нея и казаха ,че от години само при нея се лекуват. Simple Smile
Ние пък сме супер доволни от Елия ,която вие не харесвате. Laughing Дано тази размяна на лекари се окаже печеливша. Crazy
Ах ,Ади ,напълно те разбирам.От няколко дни само за това мисля- колко много ще ми е трудно с две деца. Confused И при всяка моя малка родителска грешка (забравила съм нещо да сложа в чантата на Лъчо,примерно) ,Боян все ми натяква как за едното дете не мога да се грижа ,пък второ искам. ooooh! Отвратителен е!....Но вече гледам е по-благосклонен да говорим по темата.

Момичета ,знам ,че не е за хвалба ,но все пак много искам да си похваля момченцето -днес беше супер щастлив като го водихме на зъболекар.Сам се качи на стола и изпълнява всички команди.Радвам се ,че отидохме толкова рано ,защото кариесите бяха явно много малки и за около 2-3 минути цялата манипулация приключи.Не го пожелавам на никого ,но все пак ,ако се стигне до там- да знаете ,че не е страшно ,а тъкмо обратното! Simple Smile
Димяни ,страхотно изкарване на моренцето! Hug
П.П. Пратете ми паролата на  avgustki в snika.bg ,плийз!

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 16:38 от крокодил

# 84
Кроки, браво на момчето.  Peace Между другото първият зъболекар, който ми направи две малки пломбички в начална училищна възраст беше невероятно мил и внимателен. Аз още имам спомени и то много хубави. Забавляваше ме, хич и не се изплаших. И оттогава ме държи - противно на повечето хора аз не се страхувам от зъболекари и нямам проблем. Страхотно е, че сте попаднали на свестен зъболекар. Peace
По въпроса за двете деца няма да се обаждам. То вие си знаете, разказвала съм вече. Няма повече да плаша, че има и добри стечения на обстоятелствата Mr. Green

# 85
Кроки,мойто мъж няма нищо против,макар че и аз съм меко казано разсеяна ooooh!Страх ме е как ще се справям с 2,но  желанието ми за още 1 бебенце някак надделява.Дано Господ даде в скоро време и да сме живи и здрави,пък като опре яйцето до дупето,ще му търсим колая. Wink

Мами,да ви питам-Вие водихте ли децата на ортопед след като проходиха,защото ние Не EmbarassedА гледам,че на Ивон крачетата седят някак като на Х,от коленцата на долу изглеждат все едно разкрачени.Незнам да се притеснявам ли?По принцип са ми казвали,че до 3-тата годинка се оформя походка,стойка,стъпало,ама знам ли?

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 17:36 от ***Ади***

# 86

По въпроса за двете деца няма да се обаждам.
И аз  Mr. Green Откакто второто пропълзя, положението стана страшно  Sick

# 87
                  Хай! Hug Hug

По въпроса за вторите деца гледам си говорите! Whistling Whistling Whistling Whistling
Вярно е, че е трудно особенно ако няма кой да ти помага/Баби /! Stop Mr. Green Stop Mr. Green
Но пък чесно казано си струва! Peace Peace
На моменти се спречкваме със съпруга ми за разни неща отнасящи се за децата ! #2gunfireНо често аз излизам правата! bowuu bowuu bowuu

Димяни---Покахонтас--Приятно прекарване на моренце чакаме ви после със снимки!  grinning039  car003  grinning039

Сонита,аз също не можах да видя снимките!   Crazy

Ставам че малката трябва да яде!

# 88
Привет на всички от нас с Митко  Hug

Не сме писали тук отдавна, но от време на време съм влизала, за да знам какво става с малките и най вече, за да си сверявам часовника с вас. Общо взето сме на същото дередже  Simple Smile  - тръшка се, проявява характер, обича да яде боклуци ... Мъчим се с гърнето и така.
Много хубави снимки поразгледах тук - прекрасни дечица и красиви майки   bouquet

Аз пък си счупих крака  ooooh!  Един дядо се залетя да ми помага по стълбите в един подлез, дръпна количката и аз се изтъркалях. Паднах върху детето, но то не пострада  Praynig   Отидох при родителите ми да ми помагат с малкия докато съм с гипс и баща ми се подхлъзна на терасата и си счупи и той същия крак  ooooh!  Даже го оперираха. Не ми се разправя как се оправях през този месец. Мъжа ми все по командировки беше. Накрая си махнах гипса по-рано, че да мога да го извеждам на разходки. Куцам смешно и ме боли, но се търпи.
И да похваля Митко - вече язди много добре - има понита в Южния парк - и ще го водя на езда в една детска конна база в красно село.
Това е от нас засега  Peace

# 89
Везничка, ама и ви се е събрало с тия счупвания.  ooooh! Добре, че вече е минало. Иначе има да си куцукаш и усещаш дискомфорт поне половин година, докато съвсем се оправят нещата. Аз преди време чупих стъпало и хич не ми са приятни спомените. Но се оправят нещата и бързо се забравя.  Hug За кончетата - страхотно е.  Peace Много подкрепям този спорт, защото учи хем на дисциплина като при всеки спорт, хем на отношение с животното.  Peace Ние имаме страшно добри приятели - циркови актьори на коне, и като се заседят в София, ще взема да заведа децата. Но техните коне са големи и е трудно за малки деца. Поне ще се порадват на животните.
Ади, много съм несериозна. Embarassed Не заведох нито Теди, нито Сашко след като проходиха. Само преди това. А би било добре. Thinking За крачетата незнам какво да ти кажа.
Сега пък да се похваля от каката. Нали покрай падането и шевовете бяхме прекъснали плуването, та от миналата седмица след като докторите разрешиха, го възстановихме. И от днес вече се отпуска на водата, без да се държи за опора. Треньорът каза, че е много доволен от нея и бързо напредвала. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт