АВГУСТинчето добро учи се да кара колело

• 12 259
  • 295
  •   1
Отговори
# 60
И ние поспестяваме от яденето-яде предимно сутрин и следобедната закуска.Манджите определено ги избагва.
Само се дразня,че тук по двора като излезем и майките като вземат да копуват едни Снаксове и Бонбони и да ги бутат на децата по ръцете за да не им пищят,ейййййййй ужас.
Вече се чудя къде да я замъкна Ивон,да не се тъпче с тея боклуци ooooh!

Оооо, и мен много ме дразнят такива мами. Дойдат в парка и наизвадят от чантите разни боклуци за ядене, а това моето, нали е стръвно - като се залепи за хората и се блещи в ръцете им. Срам ме хваща ! Да призная ли, че на два пъти ми носи бисквитки, набарал ги от някоя отворена чанта  ooooh!

Като знам колко се пазах когато бях бременна и колко ми се спеше Mr. Green

Адичка, бременното си е бременно, и май втория път умората е още по-голяма. И аз лежах като пуряк по цял ден, ни готвех, ни се занимавах с малкия. Добре че мъжът ми беше у дома, че да се занимава с него.

# 61
Валерия,страхотни снимки,мацка,ай де не остана Hug

Крокодил,коя ви беше предната хомеопатка newsm78

Тони и Тото,таквиа са,моя като види пуканки и ходи и си проси Joy

ох много съм гладна,ям буквите Crazy

забравих да ви кажа,че от вчера моя хубустник е на 'марш и къш' гони децата ooooh! Joy

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 14:34 от Морска

# 62
  • В светлината на слънцето
Здравейте Hug Малко се поизгубих, че ми се беше насъбрала работа и бях от среща в среща. Ама наваксах де. Heart Eyes
Фетица, успях да видя само една снимка, но то е защото нямам регистрация. Неди е много сладък. Hug
Валерия, прекрасна си с това коремче, а Божидар е невероятно мило и нежно дете.  Hug То наистина не остава вече. Леко раждане ти пожелавам. Hug
Хайде и аз сега да се изкажа по разните въпроси.
Не и няма Сашундера почни не употребява. Отвреме навреме Не-ка, но го прави с категоричната мисъл да ни изпробва. Казва "Не", поглежда те с едни усмихнати, хитри оченца и така, гледайки те продължава да прави белята или нещото, което не бива, очаквайки съответната реакция. Ако му се скараш, се залива от смях и продължава. А ако тръгнеш да го гониш пък, направо умира от кеф и тичайки повтаря" Гони, гони". Crossing Arms Иди възпитавай в такава ситуация, ако си нямаш работа. Mr. Green
За биенето - по площадките не посяга на децата. По-скоро се пази много умело. Ама то така е, има си опит човечето от каката и знае кога замахването е от обич, кога заради едничкия бой. Виж, у дома, когато кака му нещо настъпи към него с определени лоши помисли, веднага надува гайдата, търси закрила от нас, но и я пошляпва вече доста смело. Обаче се научи диването да хвърля разни предмети, когато е ядосан. И някой ден ще вземе да счупи нещо, което да му се изсипе на главата. ooooh! Уф, ще трябва да се отучваме от този навик.
За тръшкането - тръшка се на земята, ляга по гръб и реве. Това най-вече като не стане на неговата. Обикновено гледам да го заиграя с нещо друго и така става най-лесно. Ако не му обърна внимание, става, надува още по-силно гайдата и идва да се овеси на краката ти. Но го прави рядко де.
Яденето и Сашко тези дни не яде много на обяд. Дори закуската често оставя наполовина. Виж, за следобедната вече е озверял от глад и дава зор. Както и за вечерята. Иначе е перманентно гладен, но то е за авторитет само. Реве постоянно за коричка хляб (одрязана задължително с "но", тоест нож, иначе не я признава) или бисквита. Не че ги яде, понякога дори не гризва, само ги разнася из апартамента. Виж, нещото, което категорично не отказа е "иян" (айран) и кисело мляко.
За мамите с близалки и зрънчовци - ей, побеснявам направо. Ние имаме прекрасна детска площадка точно пред блока ни. И се събират едно около десет и повече деца на възрастта на Сашко. Като половината са само от нашия блок. Обаче излезе някаква тъпа мода, пусната от една мама и една баба, да се купуват зрънчовци, чипсове, снаксове, близалки и прочее гадости за децата. Но като купуват не купуват едно за детето си и евентуално да почерпят някое по-напористо детенце, а купуват по две големи найлонови кесии, пълни с такива глупости. Идват, изваждат ги на една от пейките, отварят всичко - тоест поне десетина вида храни, и се започва пушене на цигари и тъпчене на децата. И заради този навик много майки си дръпнаха децата от площадката, включително и аз. Просто не ми е приятно всеки ден да предлагат на децата ми неща, които аз изобщо не им давам. Та сега по тази причина ги водя в градинката на ИЧС, която пак е до нас, но не е точно пред прозореца ни като тази.  ooooh!
Ох, оспамих темата.  Embarassed Mr. Green

# 63
Морска, успокоявам се; Но моя май на кражба го избива и толкова рано, представи си  Laughing
Лулумба, както го описваш, преди да дойда тук, съм живяла много близо до вас. Беше на улица Постоянство, 41 блок, а с бабата хазяйка и до днес много се обичаме и я навестявам винаги, когато се прибирам. А за мамите в градинката - това постоянно ядене на сладко не им ли убива апетита на децата ? Не е хубаво да се яде между основните хранения, от там идва и проблема със затлъстяването при децата по-късно.
Аз се чудя какво да правя в тази адска жега и съм все във форума.
Днес се и постригах като момък, поднових се и с една къса поличка и съм тип-топ. Айде, пофалих се и аз.

# 64
  • В светлината на слънцето
Тони, точно на "Постоянство" съм. Буквално на гърба на ИЧС се пада блокът ни.  Grinning Давай снимка на новата прическа.  Heart Eyes За яденето между основните хранения си много права. Аз съм абсолютно против и давам само плодове. Нещо друго само в мноооого краен случай.
Ле-ле, тук преди малко какъв потоп се изсипа. Гледаме си от балкончето на офиса улицата и се чудим как ще я преплуваме - водата е буквално до коленете. Естествено, сега и транспортът ще даде тотална фира. И ще стане една... Crazy

# 65
Верно голям потоп  ooooh! Тук в Заимов падна и гръм  Confused По повод дъжда Неди спи вече 4-ти час, така притъмня, че все едно е нощ....Ехх как ми липсва плажа и моренцето сегааааааааа  Whistling

# 66
Аууу, Лулумба, следващото лято непременно ще се видим тогава. Дано и бабата да е жива и здрава и да ме дочака.
Завидях ви благородно за дъжда. тази вечер и тук трябвало да падне порой, чакам го.

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 18:08 от Тони и Тото

# 67
ммм,ам чи секси си какво,само каква е тая сивата коса,я малко по младежко тип шоколад Wink Crazy Тони и Тото сега да не ми се разсърдиш,малко ми мязаш на уная певица дето пее за кафето Crazy

оф,къде този дъжд бе,нас само ни заобикаля,морската градина пожълтя от всякъде Tired

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 17:46 от Морска

# 68
Здравейте!

Валерия--Страхотни сте!Много хубави снимки! FlutterОще малко остана Peace Peace !Стискам палци всичко да мине бързо и на финала --ЗДраво бебче!!!!!!!!!!!!!!! Hug Hug Hug Peace

Тони и Тото--Много ми допада цвета и прическата! Peace Peace

ooooh! ooooh!ЛЕЛЕ  какъв порой само ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

За яденето на снаксове---близалки--и всички разновидности на зрънчото--НАПЪЛНО СПОДЕЛЯМ ВАШИТЕ МНЕНИЯ!
Като сме навън при децата неминуемо ми се случва да отказвам разни неща !Последното беше --Фъстъци ooooh!

Ох да Ви се оплача че свекър ми е в МВр болница и утре ще минава на скенер но май диагнозата не е никак добра! Tired Tired Outta Joint Outta Joint
Толкова неща ни се струпаха на главата последно време сега и това!
            Е няма повече да ви натоварвам по този въпрос!

Когато мога пак ще пиша!
Хубава вечер!

# 69
ммм,ам чи секси си какво,само каква е тая сивата коса,я малко по младежко тип шоколад Wink Crazy Тони и Тото сега да не ми се разсърдиш,малко ми мязаш на уная певица дето пее за кафето Crazy
Ааа, мен не ме е страх да остарея, Морска.  WinkМного си харесвам сивата коса.
А за певицата, защо да се сърдя ? Не я познавам, но може да е готино момиче  Wink

# 70
Ааа, мен не ме е страх да остарея, Морска.  WinkМного си харесвам сивата коса.
А за певицата, защо да се сърдя ? Не я познавам, но може да е готино момиче  Wink

Готина е да,с шоколадов цвят на косата и ще си същата като нея Wink

поздрав http://vbox7.com/play:41487abf

# 71
Тоничка,страхотна си Heart Eyes

Дивена,дано не етова което предполагате Praynig

Ивон заспа.Днес беше изключително порядъчна-пу-пу.Успях и едни гюведжета да спретна Hug

Тук дъжда нямаше и капка,обаче майка ми вика в Сф е било Ад.Сега ще зяпам по новините Shocked

# 72
Благодаря ви много момичета. Дано всичко да е наред и бебчо да е жив и здрав, само това се моля. Днес бях на преглед и явно събитието ще е скоро.
Иначе баткото да си го похваля, че е много добричък. Вече всичко разбира, говори, гали ми корема и говори на брат си. От време на време има кризи, но нали е нормално за тях в тази възраст. Гледам да не се изнервям много макар хормоните да бушуват и вече да съм ужасно нервна и уморена. Добре, че мъжа ми много ми помага. Поел е повечето грижи по Божидар. Heart Eyes

# 73
Добро утро
 уф няма ли едно фрапенце,че вече кафенце не мога да пия
Валерия, леко раждане ти пожелавам. Това е много важно ,че ти помага мъжа. smile3501
 Аз не знам как ще се оправям,от сега съм се притеснила.Моя е по цял ден на работа и докато си дойде ,то деня минал.
Фр. Тони много ти е хубав цвета на  прическата,ами ти си си момиченце
Ех, море море... да идва края на месеца та да си бием шута от тука поне за месец
 Хайде   до скоро

# 74
Добро утрооо!  Grinning
оох, все време няма, докато попрочета това-онова и не остава време за писане.
Добре, че няма глоби и неизвинени отсъствия  Mr. Green
Мойто дете много рано става- 6.30-7.00! А тази нощ какво му стана, като се кукна в 2.45  Shocked , аз тъкмо си бях легнала, тръгна да слиза, доу доу /долу долу/, пусна тв да гледа телетъбис, абе луда работа, едва съм го замъкнала обратно в леглото!
Сега ми се спи, а той си играе с топката, гризка ябълка и хич не му дреме на човека  Whistling
Аз ако имам второ малко бебе това ще ми е проблема- безсънието! В тази връзка, видях тумбачето на Валерия- много добре изглеждаща и с прекрасно почти 2-годишно синче! Да е леко раждането, явно скоро ще е голямото събитие!
И ние чакаме раждането на бебе- на братов4едка ми, може би след около седмица. А ако се роди, когато ве4е сме се прибрали, ще е супер  Simple Smile Летим към Бг другата неделя, дано всичко е наред, че кацаме в ръмънско  Crazy
В4ера накупих още бебешки работи- всъщност за идващото бебе и за моя Сами. Тук сезонните намаление започват официално в събота, но ве4е иманамаление и уважихме Адидас, Ориджинал Маринс, че и аз намазах яко  Mr. Green
Тони и Тото, ма ти като истинска французойка- тънка, снажна! Комплименти! Ама и аз бих била за едно шоколад4е  Mr. Green нали не ми се сърдиш  Wink Hug
Исках да ви пусна малко снимки, ама не знам дали ще можете да ги видите от фейсбук  Thinking

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 13:56 от comasca

Общи условия

Активация на акаунт