АВГУСТинчето добро учи се да кара колело

• 12 251
  • 295
  •   1
Отговори
# 45
Крокодил,накарай Боян да се изпикае в гърнето пред Лючо,белким му просветне Joy
Joy Joy Joy Карах го преди седмица- не щя! Laughing
Въпросът е дали да му се карам/пошляпвам  ,че не иска да пишка в гърнето или да продължавам с добрия тон. newsm78 Определено знае ,че там е мястото за пиш ,но явно не му допада. Thinking

Последна редакция: вт, 30 юни 2009, 19:22 от крокодил

# 46
  • София
Кроки,Райън също не иска да пишка в гърнето.... виж за акането си казва и от 1 месец вече ака само там! Peace

# 47
Кроки,и Ивон ми прави така 2 седмици,обаче взех да я оставям с мокрите гащи,там където се е напикала и и обясних,че ако не пишка извън гърнето,няма да и е мокро на дундата и тя някак си престана Rolling Eyes

Иначе на нас,не всяка втора,а всяка първа дума ни е "Не". ooooh!

Фетица,страхотни сте:)))

Последна редакция: вт, 30 юни 2009, 22:52 от ***Ади***

# 48
Здравейте  Hug

Ние се завърнахме от моренцето, прекарахме си чудно  Flutter Времето беше прекрасно, Неди сравнително слушаше Wink Не му хареса да се къпе в морето, но пък се порови доволно в пясъка  Crazy Ето снимки на който му се гледа http://www.facebook.com/photo.php?pid=1961380&l=dc48030aee&id=736823885

Аз вече започвам да се замислям за рожденния ден на малчо, че остана само месец до тогава, нали сме на 31.07..Харесах едно-две клубчета, та ще ги проучвам от утре.. Party

Поздрави от нас   bouquet

За пишкане и акане в гърне - прави го когато му скимне, но не винаги  Rolling Eyes
Бибата отказахме на морето, даде я на един папагал от едно заведение  hahaha Казаха му, че е бебе, той му я подаде, аз я скрих и от тогава е спокоен, че я е дал на Роро  Joy
Тръшка се умерено, но адски дразнещо  Close "Не" и "Няма" са основните му реплики  Tired
Това е от нас  Heart Eyes

# 49
Крокодил,има една мацка ,която идва при нас в морската от време на време,че тя ме светна как била накарала нейния да ака в гърне...е успяла е,като му е показала как става номера,и сега детето си ака в гърнето Crazy Кроки според мен запази добрия тон,защото пък може на пук да ти прави,знаеш ли Flutter
Кроки,още нещо щях да те питам,вашата хомеопатка какво хомеопатично дади на Лъчко Thinking направо конституционното или първо му дади друго за прочистване на организма newsm78
толкова сте на пред,ние още се туткаме с памперс Crazy

явно всички са в фаза НЕ и НЯМА Outta Joint

# 50
Аааааа Морска,я раздуй-какво стана на хомеопата?

# 51
Ние Слава Богу ,не сме в тази отрицателна фаза.Доколкото знам ,започне ли детето да казва НЕ и НЯМА ,значи навлиза в нова фаза на развитие.Бебето вече се превръща в самостоятелна личност и не бива да му налагаш обратното!Чрез отрицанието ,развива характера си. Party Та ,затова ние все още сме бебета. Crazy
Морска ,ние отидохме с кашлица и хрема ,тя ни даде симптоматично ,не конституционно -Ферум фосфорикум и Лъчо много бързо се оправи.Но за определяне на коституционно каза ,че към 2 часа ще е интервюто. ooooh! Все още не сме се решили да отидем. Разказвай при вас как мина! Simple Smile

# 52
ми как,нормално мина,малкия не спря да прави бели Joy на него му дади 1м,4 гранулки нещо с Т беше Иви ще кажи днес говорих с нея,ама като не ги помня тея хомеопатични,странни имена имат Joy каза,че това ще прочисти организма му от бронхитите които е правил и лекарствата които е пил,а след месец да отидем на контролен да му даде вече конституционното,каза,че може би е фосфор ,но тогава ще говорим пак Rolling Eyes ще видим какво ще стане,не ми каза да ли ще има някакви странични реакции,ще видим..

# 53
Здравейте, Hug
ще ме прощавате хич нямам време да чета как сте. Погледнах само последните няколко поста.  Embarassed
Иначе ние сме добре. Успяхме да остскочим до морето за малко, колкото детенце да се порадва.
Ако ви се гледат снимки:
http://www.avgustki.snimka.bg/album.php?album_id=189228&pid=13270636
Божо се тръшка доста вече, но нали е нормално гледам когато мога да не му обръщам внимание. Общо взето няма ли публика сценката приключва.
Още сме с памперс и биберон - залъгалка. Не смятам да се опитвам да ги махам преди раждането на бебето, защото четох, че пак ще си ги иска. Така, че живот и здраве към края на лятото ще се опитам поне памперса да махна окончателно.  Той иначе казва вече, разбира, но просто не ми се занимава. Embarassed С биберона ще е по-трудно мисля. Да видим. Иначе е един слабушко, не се храни много, гледам поне плодове да яде пък за другото не го тормозя. Незнам вашите как се хранят, но на нас основното ни е Данонино. Просто умира за него. Последно като му вземаха кръв /бях доста притеснена заради това хранене и си викам, че няма начен да не е анемичен/ хемоглобина му беше 130. Така, че се поуспокойх и съм го оставила на свободен режим. Когато и каквото иска. Виж за шоколади и вафли не важи това, общо взето освен по някакво голямо изключение такива работи не яде.
Иначе аз тези дни съм все с контракции, да видим дали ще изкарам до термина.
Стоя и си мисля, че точно след месец ще навърши 2 години. Кога мина това време, все едно вчера бях бременна и го раждах. Grinning

# 54
  • вкъщи
Морска сигурно ви е дала туберкулин.
Айде дано ве4е няма болести.

# 55
май такова беше Rolling Eyes

# 56
И аз така си мисля.На нас предната хом. ни даде туберкулинум.Но нещо не се сработихме с нея (А и Лъчо издивяваше от нея) и я сменихме.Сега като се замисля ,може би точно това лекарство прогони всички болести и настинки ,а аз си мислех ,че е от Бранхо-Ваксома. newsm78
Валерия ,прекрасни снимки- хубаво сте си изкарали на моренцето!Като те гледах с коремчето ,направо ми се напълни душата Heart Eyes

# 57
явно всички са в фаза НЕ и НЯМА Outta Joint

Ааа, ние още не сме навлезли в тази фаза, защото не говорим  Laughing Но пищим за компенсация  Whistling

Валерия, щом анализите са добри, не се притеснявай. От жегата си губят и апетита. Антон също е почти изключително на мляко и няма липса на витамини Wink

# 58
И ние поспестяваме от яденето-яде предимно сутрин и следобедната закуска.Манджите определено ги избагва.
Само се дразня,че тук по двора като излезем и майките като вземат да копуват едни Снаксове и Бонбони и да ги бутат на децата по ръцете за да не им пищят,ейййййййй ужас.
Вече се чудя къде да я замъкна Ивон,да не се тъпче с тея боклуци ooooh!

Валерия,много,много сте сладки.Изобщо не си толкова напълняла,колкото разказваш Crossing ArmsТи вече си в 9-ят, нали?Как успяваш да се справяш с Божидар и да гониш с тоя тумбак незнам.Аз сега едвам и насмогвам на Ивон да я гоня по улиците,пък с корем,не знам как бих се оправяла newsm78Като знам колко се пазах когато бях бременна и колко ми се спеше Mr. Green

# 59
  • София
Валерия,прекрасни сте!  Heart Eyes Hug
Хайде малко остана  Party Леко раждане миличка  Praynig Hug

Райън сега заспа,а аз постягам багажа за морето  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт