ЮЛЧЕТА рожден ден празнуват и не спират да лудуват

• 10 379
  • 303
  •   1
Отговори
# 60
 ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА НЕЛИЯ И МАКС Да са много здрави и игриви  newsm51
Бути, да е жива и здрава майка ти!  Hug Дано и аз видя падаща звезда, ще знам какво да си пожелая  Wink
Иве  Hug
Ува, неприятна случка е имал милия Гого  Hug

# 61
Вилме да са ти живи и здрави рождинничките.
Ника, да те радва малкия ти мъж и да е голям късметлия.
Аз ходя на работа и съм на една торба с хапчета. Възпали ми се едното уше и гърлото и т.н.
Иве, звъня ли на доктора ви? ( видя ли,че в адамс има промоция - плащаш едно взимаш друго безплатно)

# 62
  • USA
Рокси, мерси! Аз си мисля в събота да ходя, ако искаш може и заедно. Трябват ми и официална и неофициална рокля. Не знаех, че ще започваш скоро. Аз като се върнах на работа открих, че много са ми променили позицията, точно с неща които никой не иска да прави. Дано при теб да не е така.
Иве, дано леко да мине.  Hug
Буути, и мен много ме разчувства. Под щастлива звезда да е родено момиченцето ти.  Hug И на Горан дано му провърви.  Praynig

# 63
Нали го знаете вица, за първата брачна нощ на Манго и Айшето. Манго казал  "Айше, дано да си девствена", а Айшето - "Дано, дано, ама едва ли"  Mr. Green
Че и моята работа натам клони Laughing ама живи и здрави да сме.  Аз искам да си взема някоя дрешка за работа, поне да ми е густо на душата, че съм се барнала.

Давайте снимки от рожденните дни.

Ето няколко от Поморие, но още не мога да се преборя с настройките на апарата ни и далечните се размазват Embarassed .

# 64
  • София
Честит рожден ден на прекрасната НЕЛИЯ! Да е здрава, все така нежна и да е гордост на мама и татко!  newsm59 ЧРД и на майка ти, Бути.   bouquet
Успешна операция и бързо възстановяване на Горан.  Praynig
ЧРД на Макс и Максимилиян! Прекрасно и безгрижно детство.  nbirthday

Иве, на вирус ми намирисва.  Confused Софи беше със същите симптоми. Най-вероятно го дразни гърлото, затова не иска да яде и пие.
Ува, съчувствам ти.  Hug Вече имам уплах и от най-безобидното падане. На такива неща се нагледах тези дни...

Да се похваля. Изписаха ни днес. Ще си допиваме АБ вкъщи. За махане на гипса чак на 3 август  ooooh!, ще го носи точно 40 дни.  Sick Дано само всичко да е наред.  Praynig Вчера ми звъня въпросната госпожа, която не ми се обади. Не й вдигнах телефона.  Crossing Arms

Последна редакция: вт, 30 юни 2009, 20:22 от Герката

# 65
Иве какво ви каза докторката.
Днес Сашовия приятел дето са все заедно се ошари,сега и аз ще очаквам включване. ooooh!

# 66
  • София
Видя пъпките ама те много ситни и то в памперс зоната,каза че до утре ако не станат арицелени ще е вирус.То и аз незнам какво е камо ли тя  Joy Иначе тя е вирусолог и каза че не е изключено да е след 21 дневния период варицела.
Отивам да ги усмирявам,тази вечер дано легна нареме

# 67
  • USA
Рокси, само тази със светкавицата е на фокус. Нещо с фокусирането има проблем. Може би скоростта е ниска.  На "Авто" ли снимаш?

# 68
Честит рожден ден на Нелия! Да расте здраво и щастливо дете!
Честит рожден ден на Макси!Много здраве и безгрижно детство! (Веси, пиши по-честичко  Wink)
Бути, да е жива и здрава майка ти!   bouquet

какви са тези шарки по никое време  Shocked ужас, на мен нали варицелата ми е любима...вчера дадох мед на Никола за първи път, в резултат на което целите му ръце и крака са обринати и хем ми каза педиатърът, че е от меда, аз пак чаках да станат с връхче...

Герка, по-добре ли е Софи вече! Много целувки  Hug

Иве, каквото и да му е на Ники, бързо да минава  Hug

Бубе, отговарям с малко закъснение на въпроса за отбиването - аз все още очаквам да се случи чудо и да си се отбие сам...та така засега

От първи август се връщам на работа, а Никола ще го гледа баба. Не е много свикнал с нея, но тя е много мила, ходи по гайдата и се надявам да я заобича. Нямам идея обаче как ще го приспива...сигурно ще плаче за мен първоначално. Днес го оставих за 15 мин в един клуб да отида до вкъщи, точно си влизам в нас и ми звънят от клуба, нашият в истерия. Като отидох там го бяха извели навън с количката, че не искал да се успокои. Вярно, че в този клуб за първи път ходи, тайничко се надявам като си  е вкъщи и в прака, тоест в позната обстановка, по-лесно да свикне с отсъствието ми...

Накратко да разкажа за морето: изкарахме си много хубаво - от трите места, където бяхме препоръчвам само Иберостар в Златни пясъци. Магнолиите в Приморско е прехвалена работа (или може би така ми се стори, защото го сравнявах с Иберостар). Иначе си починахме, определено ми хареса на море през юни,  има доста предимства за детето, като по-празни плажове, по-слабо-слънце (като в същото време нямахме един ден без плаж), по-малко туристи по улиците вечер...водата си беше по-хладничка, но ние и тримата си се къпахме и не сме имали оплаквания от това.

Галена, супер изглежда хотела  Peace

# 69
Уинкс, на авто, но този апарат плаче за кофата. Само дето все нещо го преварва в списъка с разходите  Confused
Марти, аз ти гледах снимките още оняден, личи си че е било готино. Водната пързалка на аквапарка ли е? Сега виждам, че Никола е чудесен танцьор Grinning
Да те успокоя за спането, Ники също не беше заспивал никога без нас, но в градината макар и трудно първия ден спал около 40 минути, а втория вече нормалният за него час и половина. Явно умората си надделява и заспиват малките човечета.

# 70
това звучи успокояващо  Grinning пързалката е в аквапарка в Приморско. Опитах се тук да дам линк към албума във фейсбук, но нещо не стана  newsm78 (а уж е публичен)

# 71
  • София
Аз не съм видяла снимки Марти.
Пак е с Т моя ще трябва още два часа да стоя будна за да дам лекарство.Да се показва какво е че откачам.
Баба свеки ще дойде в четвъртък,направо не ми се вярва.
Мама му видях ги аз тез намаления ама ме е страх да взема без да сме имали дали ще уцеля и то 2 . newsm78 ти какво ще споделиш? а имате ли от кларкс че и там не е лошо?

# 72
Добро утро!
Тази нощт неможах да спа,Надина нещо е настинала.Боли я гърло,запушен й е носа и разбира се дерматита й е яко влошен та се чеши цяла нощт и чак към 4ч. сутринта заспа,но аз неможах.
Иве,надявам се да не е шарката!А ако е вирус да минава бързо!Чакам и аз какво ще излезе.
Ува,много неприятна случка с Гого!Дано му мине бързо!Просто имам чувството,че като ги направят тия смесени групи лятото и съвсем му изпускат края.При вас смесиха ли групите,аз засега не я пускам в смесени,но като почна работа един прекрасен ден сигурно ще се налага.
Марти,много се радвам че писа и нямам търпение да ви видя някой път,поне снимки на Никола!  Hug
Велина,аз миналата година си взех от Дика дрехите за кумуването,имаше доста изчистени и елегантни неща,но добре че беше намаление.  Wink
Бооти,страхотна почерпка!И аз бях убедена,че ще имам момченце втория път,много го исках!  Heart EyesЧакаме снимки от празника!
Хриси,вие тръгнахте ли на яслата или неостана време?В Поморие съм била преди 6 години и ми хареса градчето,но плажа тогава беше много мръсен.Инъче ''Варвари'' е на близо.  Peace

# 73
И от мен добро утро  Hug
Опитах се да посрещна изгрева /покрай другото за което станах/ но от блоковете нищо не се вижда  Confused Друго беше на устието на Камчия....река, море, любофффф
Желая хубав ден на всички   bouquet Аз ще се потрудя още малко преди да са станали мъжете

# 74
  • На края на вселената!
поздрав за Мая и за всички останали
http://www.vbox7.com/play:c8ee7000

Общи условия

Активация на акаунт