ЮЛЧЕТА рожден ден празнуват и не спират да лудуват

• 10 375
  • 303
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Честит Рожден Ден на Нелия, Макс и Максимилиан! newsm59

Много здраве, усмивки и щури игри за днешните рожденици!

Иве, най-вероятно е вирус. Бързо да се оправя момчето. Hug

Вчера Гого се прибра от детска градина със синьо-зелено око. Докато се разберем как е станало и къде се е ударил бях тръгнала към някой кабинет. Пострадал е носа - челен сблъсък с оградката до пързалката, която не видял. Сега ще ходи цвят лилав, т.е зелен.

# 46
Честит рожден ден на Нелия и Макси да имат най прекрасното детсво и да са много щастливи.  bouquet
Иве има някъкъв вирус пак Сашо нали беше два дни с Т без да има нищо друго после му мина сега и Пешо е така.
Яна много щастливи са децата на снимките и на Кико празника е във вихара си. Peace

# 47
Здравейте, мерси за пожеланията!  Hug

Искам да почерпя виртуално за РД на Макси  Heart Eyes

# 48
  • USA
Момичета, кажете откъде мога да си намеря хубава рокля? Рокси, спомням си твоят аватар преди време и че беше казала за някакъв магазин..

# 49
  • София
Велина, каква рокля точно - всмисъл официална или ежедневна. На първо сешане ми идва наум Елизабет (на Витошка), и в Дика има хубави понякога, а и на много други места, де, ама кажи какво търсиш.

Честит рожден ден на Нелия и Макс! Много здраве, късмет и весели игри!!!  newsm59

На мен тази овца също ми е много весела, ама малко изморена ми изглежда, да ти кажа, Ели  Wink

Ники как е, Иве?

# 50
Яна,не се ядосвай.По принцип бабите са ужасни и много досадни,но всеки се пази,все пак е лято и никой не иска да му се развали по4ивката.Не им обръ6тай внимание.

# 51
  • Варна
Добър ден !
Не знам дали вярвате в падащи звезди, но аз за първи път видях през август 2006г. някъде нависоко в Еленския балкан  Simple Smile Пожелах си момиченце  Laughing Днес ви черпя по случай втората и годинка и си пожелавам само да ми е жива и здрава:

Тъй като за мен днес пак е двоен празник, и мама има рожден ден , малка почерпка и за нейно здраве:

Дано днешния хубав за мен ден донесе и много късмет и здраве за Горан  Praynig Днес е неговата операция в Германия  Praynig
Честит рожден ден и на Макс и Макс   bouquet Да са живи и здрави!

# 52
  • София
Буути, просълзи ме, да са ти живи и здрави и двете!

# 53
  • Варна
Понеже съм много разсеяна напоследък  ooooh!благодаря ви от сърце за пожеланията   bouquet

# 54
Бооти и на мен ми стан много мило като прочетох.
Поздрави и за майкати да е жива и здарва.  bouquet

# 55
  • София,
БОти, поздрави и от мен за майка ти! ДА ти е жива и здрава и тя! Много щастие и късмет!   bouquet

Иве как е Ники, успя ли да поспи, даваш ли нещо за Т. Наистина има някакъв летен вирус само с висока Т, дано бързо се оправите, давай на Ради повече витаминки и нещо имуностимулиращо да не пипне и той.  Hug

Буболечката жалко че директрката не се е съгласила да вземе МАрти на яслата, гадно е че не ти е влязля в положение, той всъщност нали е приет на ясла аз доколкото си спомням newsm78, жалко за работата все пак, но пък може и да е задобро, дано да изкочи някое зайче с четири пет цифри пред нулата, пожелавам ти го от сърце.
Аз пък днес съм доволна, че поне успях да се наредя и аз на опашката за мижавите 35,00лв. детски надбавки на дете Sick, всъщност успях да подам документите, но дали ще взимаме още не се знае. newsm78 Е време е все пак, досега съм взимала само за Ицко и то за една година може би, не повече. ТОва нащо не е държава, много се дразня понякога,не е редно така да орязват децата нали всички са бъдещи граждани на тая тъпа държава, защо обвързаха и тези пари с доходи и то БРУТНИ,  #Cussing out

# 56
  • София
Излезнаха 2 ситни пъпки с връх на сгъвките на крачета.Като се събуди имаше 39----Още нищо не съм дава осен хомеопатчното му.Ще ходим при хомеапата тя ще прецени.Гол играе и му даваме по малко вода.
Бути Praynig за Горан

Последна редакция: вт, 30 юни 2009, 16:51 от Ива&СиЕ

# 57
Ооо, Иве  Hug

# 58
Уинкс, роклята ми беше от Union level- сега в нета намерих, че магазинът e на Витошка 63. Струваше около 120 лв по спомен, преди година. Иначе добри рокли, относително официални, има на Tони М, едно магазинче в пресечка на Витошка, срещу бившия ресторант Петър Първи. В Дика също има хубавинеща, но обикновено са ми една идея по алтернативни от търсеното ( но аз имам малко особен вкус). В МАкс Даниели също, но там са скъпички повечето, поне според мен.   Ако си търсиш компания за шопинг съм насреща Blush
При нас каръщината продължава  с пълна сила, в неделя мъжът ми счупи задното стъкло на Смарта, което днес ни смениха срещу скромните 320 лв. Почвам да завиждам на хората, които чупят просто чаша или чиния, у дома напоследък не се чупи нищо, за по малко от 300 кинта Mr. Green И за капак от понеделник съм на работа, където имам опасения, че ще ме набутат с някои не особено приятни задължения. Но какво да се прави, тепърва се връщам, ще е нужно време да се наредят нещата. Нагло ми се стори да питам от днес още за отпуска, дано да нямам проблеми.

Честито на рожденниците, много здраве, щастливо детство и щастливо бабство   bouquet

# 59
  • sf
Честито на днешните празнуващи!

Кико спа 3,5 часа - направо умрях от скука, всичко си свърших  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт