ЮЛЧЕТА рожден ден празнуват и не спират да лудуват

• 10 375
  • 303
  •   1
Отговори
# 30
Ами тогава ще чакаме,каво да се прави.Мисля,че не е варицела.

# 31
  • София
Честит втори рожден ден на Нелия!
Честит втори рожден ден и на Макс!

newsm59 newsm59 newsm59

Николай ми е с температура 38,5 чудя се дали може да е варицела.Лошо че не иска да яде и не пие вода много малко.
иве така при нас коки реагира като има проблем с гърлото. дано не е такова при вас. Praynig
а за варицелата - след толкова време ме съмнява да ти кажа, още повече ако нямат и обрив.

адашко, много сладка снимка в подписа си сложила, ама той е толкооова порастнал  Grinning Hug

# 32
  • София
И аз мисля че е късно а и няма пъпка,най много да не съм видяла и да е в косата сега ще ходя да пощя.А и нали им давам шишета да пият вода на воля за Т а те плюят по плочките и се пързалят и падат егати игрите опасни измислят,какъв бой ще ядът май няма да стане по друг начин.Това са неуправляеми деца. Twisted Evil

# 33
Бути, честита радост.Пожелавам ан Нелия безгрижно детство ,много здраве и късмет,а на вашето семейство все такава всеотдайност и любов.Весел празник   bouquet Hug
Иве, и аз мисля че не е варицела,много време мина,ако разбира се не са били контактни след това с друго дете PeaceЕва вдигна Т чак на 3-ият ден  HugПрегръдки на малките разбойници Heart Eyes

# 34
  • София
ох спам ама
ками овцата ти много ме кефи нали съм го казвала и друг път ама направо ми оправя настроението като я видя да подрипва така бодро- бодро  Laughing Laughing Laughing

иве, коки пък с едни кутии ме притеснява- вади си едни пластмасови кутии да кажем от сладолед и си ги реди така че да се покачи да види какво има на плота на шкафа, е да ама пода е с плочки а това чудо се пързаля, как щеше да се размаже един ден, направо във въздуха го хванах.... Rolling Eyes а твоето е и по 2... ooooh!

# 35
  • Бургас
Уффф  тая варицела, няма ли най накрая да спрат да боледуват  Tired
Ивееее, моя шеф все се шегува, че и от сутринта да ги нашамариш профилактично все им е малко и все е имало за какво  Joy Аз не споделям напълно. Ивчо ми е послушен, ама за баткото важи с пълна сила  Crazy

Адашко мерси  Heart Eyes

А Ивчо много обича да се катери по барплота и да виси с главата надолу  ooooh!

# 36
 Честит Рожден Ден на Макс!
Честит Рожден Ден на Нелия!

Болни4ките бързо да се оправят и ве4е да няма болести до есента Praynig
В4ера ходихме в една пицария сре6ту Джъмботот и отвън има6е пло6тадка и дори,когато заваля дъжд Марти не иска6е да се прибира и ба6та му го държал под дъжда да види,4е е мокро ,а той не ,та не и като ми го вкара вътре бе6е вир вода.Не знам кой е а бой пове4е.А на6ите приятели понеже нямат деца и го обърнаха на смях ,а на мен ми се изправи косата  Crossing Arms

И друга дилема имам сега,предлагат ми работа по специалността,но за мижави пари (450) ,а аз преди взимах по4ти три пъти пове4е и много се 4удя,а и 6те трябва да се моля в яслата да го вземт сега.Направо 6те ми гръмне главата от мислене  ooooh!

# 37
Привет
Бути честит празник  Hug  bouquet Hug Много здраве и щастливи игри да споделите с Нелия   bouquet  bouquet  bouquet
Иве  Hug пиши как е Ники
bubulechkata ще вземеш правилното решение Simple Smile
по-късно пак
  bouquet

# 38
  • София
Спадне до 37 и пак след час вдигна 38Т док казва че може от имунстимулантите да сме подтиснали варицелата,но и тя не е сигурна.Ей това незнане ще ме побърка.Вода и сок пийна много малко и 100 гр пюре изяда няма апетит.

# 39
  • sf
Иве, не го карай да яде- предлагай му повече течности. Сега организма се бори и не му трябва ядене.
Може и вирус да е, а може и варицелата да е. До някой ден ще сипо каже

# 40
  • София
Не съм го карала да яде,по скоро го карам да пие сок вода чай само сипвам в различни чаши да происка ама глътне 2 глътки или въобще не иска.Туй ме тревожи. памперса беше 100 кл за 2 часа,което не ми харесва.

# 41
  • София,
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕКРАСНАТА НЕЛИЯ!
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА МАКС!

БУти Весел празник   bouquet
ками овцата ти много ме кефи нали съм го казвала и друг път ама направо ми оправя настроението като я видя да подрипва така бодро- бодро  Laughing Laughing Laughing

КАми тая овца наистина е много сладка  hahaha

Иве, дано не е нещо сериозно  ooooh! ех тия болести мира няма от тях  Sick

# 42
  • USA
Честит Рожден Ден на Нелия и Макс! Много да са здрави и усмихнати!  nbirthday newsm67

Привет и от нас. Ние се видяхме с Галена и Кая за малко. Кая е много нежна и много хубаво говори. Само дето Кристиан не се спря и не можахме много да си говориме Simple Smile. Най-накрая видях центъра на София след 2 години. Хубаво е, ама си има нужда от измиване, Витошка ми се видя доста по-кафява отколкото си я спомням. Градинката пред Народния много ми хареса, на Криси също.

Иве, много неприятно за температурата. Аз си мисля, че някакъв вирус е пипнал. Защо те притеснява пълния памерс? Според мен е добре повече да пишка да изкара вируса. Ще му дойде желанието за пиене, не се тревожи. Нали няма разстройство, значи няма опасност от обезводняване. Аз също си мисля, че не е варицела, поне не от срещата в Смехурко.

Шушонче, много сладък е Ивчо, ама като ти видях аватара и си помислих "близнаци"  Laughing.

Буболечката, ако си харесваш специалността и ти се работи това и има перспектива ми звучи добре. Разбира се, това си е финансово решение, което трябва да вземете с мъжа ти. Каква е специалността?

# 43
Иве,дано се разминете с 6арката  Praynig

А за мойта работа отпада,за6тото директорката на яслата ме отряза да го вземе по-рано,а те спе6но търсят 4овек,така 4е няма какво да се 4удя ве4е ....

# 44
ЧЕСТИТИ 2-ГОДИНКИ НА НЕЛИЯ!ЖЕЛАЯ МНОГО УСМИВКИ И ИГРИ!  newsm59 Tada babydust7
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАКСИ!МНОГО ЗДРАВЕ И СИЛА!  nbirthday  party023 Tada
Иве,ако беше шарка все щеше да извади някоя пъпка след тази темп.Но и вируса си е неприятен,дано не се усложнява и мине бързо!Пиши как е Ники.
Днес децата са много нервни.Самият факт,че навън обикаляме като изпуснати понеже е пълно предимно с баби гледащи децата си.И те като видят Никола изпадат в паника,крият си децата.А им обеснявам,че вече не е в карантина,но полза никаква.Аз като гледам поне месец ще си влачи следите от варицелата и все ще сме като прокажени ли.  ooooh!
Чета новата книга на П.Коелю,но нещо не ми върви хем е трилър пък аз обичам трилъри и криминалета.По порция на ден,спат само час макс.

Общи условия

Активация на акаунт