ЮЛЧЕТА рожден ден празнуват и не спират да лудуват

• 10 382
  • 303
  •   1
Отговори
# 15
Един бърз запис от мен
Честит Рожден ден на всички, които съм пропуснала   bouquet
Много здраве и щастие   bouquet  bouquet
Герка  Hug
Връщам се на тръстиката  Rolling Eyes

# 16
  • USA
Честит имен ден на всички празнуващи днес! Да ви е живо името!
Много са хубави снимките от рождените дни. Бояна отдавна не я бях виждала, много хубаво момиченце е станала (пупу). Евето си я знаем, че е голяма чаровница. На Кико празника изглежда много хубав.

# 17
  • София,
КИрова честит празник, и дано днес Именика да е във форма - желаем му весело и щастливо детство и много награди и усмивки на танцьора. Hug
МОмичета аз пък случайно разбрах, че Вероника имала право да премине на комисия за ТЕЛК и ако я одобрят и вземем ТЕЛК имало доста облаги за нея Sick, странно ми е защо личната досега не ми го е казала, можех поне детски да взимам за нея, така или иначе не взимам за никой, но защо, яд ме е и днес тръгнах да се оправям с документите, трудно е и изисква много време и нерви, но съм длъжна да опитам заради детето си Embarassed
Стискайте палци да успеем,  Wink
ГЕрка, радвам се за СОфи и ми е чудно, би трябвало след операцията задължително да изпишат АБ, за да предотвратят евентуална инфекция. А за лелките в ДГ пусни едан жалба до директорката newsm78.
И аз така една година тичах по нощите с баткото в Пирогов да му лепят ухото, защото паднал през дена и той така рано към 10 ч. и му течало кръв, но те му сложили лепенка и нищо, като си го прибрахме беше целия в кръв, а раната неспираше да сълзи, та  се наложи да го лепят, но поне не беше нищо сериозно, но много се вбесих на учителките, че не са ми се обадили! Crossing Arms

# 18
Честит имен ден на всички именници днес! Много късмет.
Кирова, поздрави на твоя именник - бързо да се оправя и вечерта да я отпразнува подобаващо! Hug

Момичета, стига с тия истории от градините, че ме плашите.
А аз да си призная, че влязох в редиците на лошите майки - моят пак запуска сополи тоя уикенд и понеже няма кой да го гледа, днес го заведох на ясли и всъщност тръпна тия лели, ще реагират ли адекватно, ако се влоши нещо.  Confused

# 19
Ох,и аз си мисля защо се случва така.Вместо да сме спокойни като пратим децата си в детско заведение,ние се чувстваме зле и тревожни.Как се работи,мисли и живурка така.Трябва някаква промяна,подбор на персонала с цената на по-високи заплати ли незнам,но това не е нормално.Все едно не пращам детето си на място за деца,а в някакво мъчилище.
Вики,хубаво парти!  Hug
Аз днес изкарах сумати часове в кухнята,спи ми се и ми се гади.  Sick
Ей,малко снимки и от нас
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=368651&pid=13230544

# 20
здравейте
Ева не иска да излиза  Laughing,направо се учудвам  Flutter
Вики, Яна, страхотни снимки, личи веселото настроение  Heart Eyes
Хриси, честит имен ден на баткото  Hug

# 21
  • София
ЧРД на патерици на Ади, Калина и Кико! Честит имен ден на Пешко! Да са здрави и безгрижни дечица!!!

Гери, ужасно преживяване!  Hug

Ние в събота вечерта бяхме на сватба край Кърджали, много красиво място и Кая беше във вихъра си вечерта, не спря да танцува, не очаквах да й хареса така. После в десет си заспа, бебефонът хващаше до стаята и ние откарахме до два и нещо. Там беше и Саши на Зорето (и Зорето, де Wink ), та се запознахме, Саши беше и рожденик. Голям е сладур! А мястото е много хубаво за почивка, над язовира, с прекрасна гледка и басейн.

Йоанка и Ева са много красиви с тези рокли, реших да купя и на Кая за рождения ден нова дълга рокля  Flutter

Ах, тази Евичка, представям си я с юмручетата  Laughing

Бубулечката и Иве – да не ви се повтарят страшните преживявания!

Буути, бързо оправяне на свекър ти!

# 22
  • София
Честито на Именниците   bouquet
Вики много свеж РД,догодина ще се възползам от офертата ти.
Яна хубави снимки и децата изглеждат щастливи.
Галена кой е хотела?Дай някоя снимка

# 23
  • София
ей това е, нашите снимки по-късно ще ги кача
http://www.glavatarski-han.com/

# 24
Здравейте!
Досега оправях багажи, че днес бях на работа цял ден. Утре в 5 сутринта тръгваме. Мъжът ми иска рано, за да не му е топло. Ставало му лошо от климатика Rolling Eyes То понеже навън е много топло, де. Но така реши той и сега ще се люпим рано Laughing Ако мога ще ви навестявам и от там, ако не до неделя Wink
Гери, стискам палци Софи да оздравява бързо Hug
Вики, супер купон.
Янче, снимките са мн. готини Heart Eyes

# 25
Добро утро  Hug
Честит празник на BOOTY   bouquet и  nbirthday на Нелия.
Малчо се събуди.. весел ден на всички.

# 26
  • Бургас
 nbirthday newsm67  на Нелия на Буути и Макс на Никка (какво стана всъщност с нея... и тя се изгуби) Желая им здраве и супер весело детство  Hug

Всички малчовци са супер сладки. Ние още не сме решили какво ще правим за рождения ден, а 17-ти си наближава  Crazy В къщи повече от четирима гостенина няма как да събера, а не ми се ходи пак на заведения, пак палячовщини, пак рода накуп Joy

# 27
  • София
Честит Рожден Ден на Нелия!
Честит Рожден Ден на Макс!

Николай ми е с температура 38,5 чудя се дали може да е варицела.Лошо че не иска да яде и не пие вода много малко.

# 28
Иве,има ли поне една пъпка?По принцип преди темп. излизат една-две пъпки поне,характерни.

# 29
  • София
Докторката казва че може и след Т да излезнат,вече съм без теза Laughing

Общи условия

Активация на акаунт