ЮЛЧЕТА рожден ден празнуват и не спират да лудуват

• 10 389
  • 303
  •   1
Отговори
# 90
  • София
кой август,2---?Тя и мойта ще ше да ги гледа до 1 клас.Ама май градината е по важна.

# 91
Ce Dim ,една приятелка си поръ4а коли4ка от е-бей,но аз не съм наясно как стават не6тата,а и не искам,4е 6те ме изгонят от нас,стига ми и ларедута. Ина4е има доста изгодни не6та,но 100% трябва от митницата да си ги взима6,ако не са от ЕС и ,ако са над 2 кила.
Вики,ако стане  6те се похвали6  Mr. Green ,може бабата да полу4и просветление.
Мъжа ми сега ми каза,4е свекито си била забравила клю4а ,а той не можел да иде да и отвори,а сестра му не знам си къде била.Оба4е аз си направих пас ,да си седи на вън ,хи4 не ми пука  hahaha Един път като отивахме за Рибарица пак ни го направи тоя номер,но мен да не ме занимава изоб6то  Whistling

# 92
  • Бургас
Вики, те пък точно на баба му ли ще кажат? А ти що не им спретна една кавга, ей така профилактично  Mr. Green
Иве, ми щото се получава така че се струпват много хора на едно място и няма възможност да се работи. То добре да става (изтрайва се) ама и вечер да работи... получава се така, че месеци ще си гледаш жената и детето само като спят. Не е човешко. Надявам се да има решение все пак.

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 14:44 от шушоната

# 93
Биваме, мерси!
Влади става учудващо послушен (когато е наспан, нахранен и вс. му е наред  Laughing) - личи му че расте на детето  Heart Eyes
Сами пък е... не съм се и надявала на толкова добричко бебе!!! пу-пу!!! Нито колики, нито зъбки сме усетили - излязоха му вече 2 долу. Но пък все кашлюка и си взехме инхалатор вече, че редовно кашля 'спастично'. Знам от някои от вас, че направо си купувахте инхалатори, за да не ходите по болниците и на второто разболяване и ние си взехме.
Та така, покрай нас...
Поздрави и целувки на всички и весели рожденни дни!!!

# 94
  • София
Макс на Деси беше вчера рожденник.
хм аз прочетох и честитих на макс на ника вчера.
за днес в списъка на страница 1ва пише че рожденник е макс на Деси (мдс) Rolling Eyes
Ако там е грешно и аз бъркам Wink

bubulechkata ама  тя къде живее?

# 95
# 96
  • София
Ехааа Марти страхотни снимки
На какво сядат за хранене вашите деца?Детските столчета или на обикновен или на...?

# 97
  • sf
Виктор сяда в мене  Mr. Green

ох, за събота реших да спретнем кръщене, ама не мога да се свържа с манастира, а всичко друго натамънихме  Rolling Eyes

# 98
Цитат
На какво сядат за хранене вашите деца?Детските столчета или на обикновен или на...?
вкъщи столче, ако няма столче е в движение и идва за по хапчица

# 99
  • София
Правя проучване че ми писна от тези столчета за хранене макар че ги ползваме ама много място заемат.А искам да си сложа лежанката на дивана вече че ми е в детската стая

# 100
и мен ме дразни, но засега го оставям, че ми върши работа. Освен това като яде сам още се капе, но като е на столчето пада на мушамата на седалката или на таблата и лесно го почиствам...ако е на нашата маса ще ми е много по-трудно, а и на него

# 101
  • Бургас
Аз съм със столче, което се закрепя на стола за възрастни, определено ми е по-комфортно. А другия стол го пратих по направление  Mr. Green Ей сега ще пусна снимка само да намеря

ето това като таблата отдавна не я ползвам

# 102
  • USA
Никола е супер сладурчест! Много е пораснал и има много чаровна усмивка.
Кристиан не иска да седи в столчето откакто сме тук и седи на нормален стол и по-точно на дивана в кухнята. Предпочитам високото столче, честно казано, ама нямам много избор.

# 103
  • София
Шушонче гледах ги тези но мъж ми вика няма да стоят в тях ще стават а и може да се обърнат дали е прав?
Някой правил ли е компрес на гърлото с мед?

# 104
  • Бургас
Ми не е прав особено. Като махнеш таблата става нормален стол. Ивайло сам се качва, аз само го ппридърпвам към масата и той се храни заедно с нас. Като иска да слезе се избутва сам с краката и слиза. Само в началото беше по-несигурен, но сега ела да го видиш. Сега се сещам че май имам снимка, ще погледна и ще пусна. Аз лично съм много доволна и с кеф изритах големия стол от вкъщи.

Ето в този албум има много снимки на Ивайло, за съжаление нито една без таблата, май. http://elitosb.multiply.com/photos/album/9/9#
и да добавя че в зависимост от това как ще го сложиш, столчето става на различна височина, две са височините, например ако му сложиш гърба за седалка е по-ниско. Има си и обезопасителни колани и за детето ама ние не ги ползваме, Ивчо сам се обслужва.

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 16:44 от шушоната

Общи условия

Активация на акаунт