ЮЛЧЕТА рожден ден празнуват и не спират да лудуват

• 10 398
  • 303
  •   1
Отговори
# 105
  • USA
Благодаря ви много за препоръките за магазини. Записвам си прилежно с надеждата, че ще мога да ги посетя.  Mr. Green
Голяма изкуквация в този дъжд.  Rolling Eyes
Иве, за какво е този компрес?

# 106
  • София
Питам за Ники че хомеопата каза да направя щом е ял мед,а му е червено гърлото,малко се чудя нали съм умница Гица.
Искам снимки на роклите Велина

# 107
Марти,страхотни снимки!Излъчвате енергия и слънце!  Hug
шушонче,Ивчо е като сънчо-много сладък!
Ох,тва столче пета година ми виси в хола,нямам търпение да се отърва от него.Никола яде пред компа в мен или на масата на канапето.Малко носталгично ми става като се разделям с бебешките принадлежности,но какво да се прави.
Дъжда и бурята бяха страхотни.Но събудиха децата,а те мене-едва излязох от съня си.Сега гледам стерио.Всеки ден едно и също,днес,утре,вчера...

# 108
  • София
марти наистина много хубави снимки, личи си че сте си изкарали добре!
цункай бонбона от нас!
 Hug

днеска наминах през мотивите, имаше много сладки роклета за по 50-60 лева, ризи за по 20-30 лева, колани за 15-30 лева
намалението е до 50% за доста неща. куцото е че са останали само големи размери, ама наистина големи... Rolling Eyes

за столчето и мен ме дразни, макар да съм му намерила място където да ме дразни най-малко  Laughing миналото лято купихме едно което се закрепва на масата, супер удобно е когато не сме си вкъщи да сме с него иначе пада едно мазане. а вкъщи го оставям на воля да пълни таблата Grinning

адашко това столче отде го взехте и до каква възраст е удачно? аа и колко парички? Peace

# 109
Ех,Ели мечтая си и аз за работа близо до Мола.Толкоз офиси има там,дали ще ме вземе някой,хихи.В обедните почивки да ходя на лов по намаленията,мечти,мечти..  Party

# 110
Привет-мривет!
Марти, както винаги страхотни снимки  Heart Eyes
Аз пък искам да работя в Бизнес-парка, че ми е наблизо. Хич не ми се пътува в тая лудница до центъра  Naughty
Я да питам вашите дечица имат ли вече по 20 зъба и последните пак така ли избиват с рев и кривеене. Мариян е още с 16, но 2 нощи много жално проплаква, та се  чудя дали е то тях или нещо сънува  newsm78  Но пък и апетита му пак рязко намаля..

# 111
Вики,за кой манастир ре6ихте ?Ние ре6ихме да е след рождения му ден кръ6тенето и се събират към 15 4овека гости,направо не ми се мисли какво извайдане 6те става,4е мъжо не 6те да 4ерпим в къ6ти  Tired
elpet,тя е в Зап. Парк,а ние в Суха река.
Марти има 20-те зъба,даже му избиха и о6те 2 ,от онези,които излизали към 2,5 г  Mr. Green
Много хубави снимки,така ми се ходи ве4е на морееееееееее

# 112
  • sf
Ама те не са ли 20бр зъба с тия 4 ,дето излизат към 2,5 г?  newsm78

За Чекотински манастир се каним, ама не се свързвам. Там искаме, защото селото ми е наблизо и после ще врътнем една скара, а и там спим. Завиждай ми - ще бъдем само ние с децата и кръстницата с мъжо й и детето й  Mr. Green
ако не намеря никой обаче от манастира, ще звъня в Етрополския- все ми е тая де ще е, само да го направим,че отлагаме от миналата година.

и все забравям да се похваля,че съм в платен отпуск до 11.09.

Тия мойте откачат- обуват ми обувките с токчета и се гонят в коридора. Изумително е как Кико тича на токчета без да пада  hahaha  Идва му отвътре  Wink

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 18:30 от donsita

# 113
  • На края на вселената!
Здравейте и от нас  Hug
На Кати тази седмица й избиха три зъба - два кучешки долу и един втори резец долу. Другия втори резец долу го няма. Както и последните 4 кътника. Тези последни 4 кътника които трябвало да избият на 2,5г при Лина избиха на 3,5г - гаранция франция. Надявам се поне резците да пораснат, че й викат още зайче.

# 114
  • София
Велина немски знаеш ли?

# 115
  • USA
Поназнайвам, но не съм голям експерт.  Mr. Green

# 116
  • София
Ще ти пратя едно нещице на лични да го видиш,да кажеш как ще се преведе на анг.Две думи само е.

# 117
  • София
Общо 20 броя зъби би трябвало да имат децата / които в последствие ще бъдат сменени/. 6-тите/постоянни/ се появяват след 5, 6-та година. Това според учебниците. Изключения винаги има. Peace
 Точно ден преди рожденния ден проби последния 20-ти зъб при Виктор. Обаче расте все още, респективно лигавенето и хапането си остава. Crazy

Интересни идеи сте предложили за готвене на дечковците. Ще се възползвам, благодаря. Hug

Днес няма да ви казвам какъв дъжд ме пра. От един момент нататък престанах да заобикалям и прескачам локвите, нямаше смисъл. Трябваше да прибера и Гого от градина и да го опазя поне малко сух. Прибрахме се и всичко спря. Да си имам късмета. Grinning

# 118
20 зъба ми звучат като мираж:) На Никсъна му расте 13я в момента  Rolling Eyes

Аз днес бих всички рекорди по каръщина, бих път до Лозенец, за да си взема ремонтирания плот, а се оказа, че съм забраила някаква бележка ( за капарото), та не ми го дадоха. Оттам тръгнах към Кауфланд, а по пътя ме заплющя такъв дъжд, че едвам успях да мина слепешката през кръговото на Руски паметник, пуснах аварийките и спрях на една спирка. После при снаха ми на гости, оттам на Кауфланд, откъдето направих удара на годината, една люлка, каквато отдвна исках, при това намалена на 20 лв. Ето такъв тип- http://smehurko.com/catalog/images/814.jpg - само че е гъсеница, зелена с оранжеви рога.
 Мисля това да му е подаръка за РД, ще взема още нещо малко евентуално, защото той я налази още от тая вечер.
Иначе имаше и намален някакъв детски кът ( 99 лв), видя ми се като масичка със столчета и някакви джаджи по тях, но нямах време за по подробно оглеждане (а  и ми се ще да взема дървени).
Черешката на тортата беше като се прибрахме, гаража ни беше наводнен до  глезените и се наложи да прекарам час и половина в метене на вода. Добре че съседката от гаража срещу нашия и тя метеше, та си правихме компания.
За рожденния ден- в петък- съм в малка дилема, времето не предполага планувания от мен пикник  Tired
Донси, и Ники много се кефи на едни мои обувки с токчета. И други обува, но едните са му особена слабост. Доста време седяха на горния рафт на библиотеката в хола, че много ме дразни как трака и шляпа  с тях.

# 119
  • София
ДУ
Рокси,тези за плота са гадове много пъти съм се разправяла с тях.Егати монопола егати чудото.Те все едно нямат записано че са взели капаро,много тъпо.Страхотна е люлката искам и аз такава воите им харесва и по клубовете се люлят но Кауфланд нямаме наблизо.Много ми се искаше да присъстваме на вашия РД,защото е готина идеята а и компанията.Но Ники не е оздравял а времето.
Моите са с по 18 зъби.

Общи условия

Активация на акаунт