Хриси,ако знаеш че искаш таква люлка щях да свиркам.
И аз много исках да дойда на рождения ден в парка,но се опасявам да не уплаша някой с Никола,който още си има белези.Доста причиних и ще чакам да се изчисти напълно преди да се покажа.Но всеки слава богу е все по-добре,все по-изчистен.Дано само хубаво вече от нас.
Сигурна съм,че въпреки времето ще изкарате приятно,то какво е нужно на едно дете-торта и поне още едно,две деца за компания.
Сега мисля така,но инъче все не ми се получава.Мъжът ми се изживява като мъченик по тия партита,последно ме заплаши че ще вземе Никола на рожденния му ден и ще идат само двамата на сладкарница,а после ще му купи подарък и така-щял да се зарадва толкова,колкото и на мойте партита. Напоследък все ми се спи,времето ме побърква.Само ми се чете,зареждам се с книги и всяка свободна минута чета,което пак вбесява мъжът ми.За него ако не върша нещо по къщата или по децата не съм ефективна и се дразни.Чувствам се като все едно съм на работа,а шефа все следи за глоби и кривее в постоянно лошо настроение.Облекчение ми е като излезе сутрин на работа,но тук като остана сякаш всичко ми е на заем.Той е все нещастен и нагрочен както и аз,неразбирам защо неможем да живеем и да се радваме на живота като повечето хора като нас.Някакъв вирус ни е нападнал.

Пък то всичко на всичко 3 тениски и едно дънки
Ама те едни смешни цени, днес се нареждам и аз на опашката и ще си взема дънки за без пари