ЮЛЧЕТА рожден ден празнуват и не спират да лудуват

• 10 400
  • 303
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро!
Хриси,ако знаеш че искаш таква люлка щях да свиркам.  Laughing Ние нямаме място за нея,нямаме място за нищо вече.Колебая се дали и за мен има място в тая къща.  Confused
И аз много исках да дойда на рождения ден в парка,но се опасявам да не уплаша някой с Никола,който още си има белези.Доста причиних и ще чакам да се изчисти напълно преди да се покажа.Но всеки слава богу е все по-добре,все по-изчистен.Дано само хубаво вече от нас.  Hug Сигурна съм,че въпреки времето ще изкарате приятно,то какво е нужно на едно дете-торта и поне още едно,две деца за компания.  Grinning Сега мисля така,но инъче все не ми се получава.Мъжът ми се изживява като мъченик по тия партита,последно ме заплаши че ще вземе Никола на рожденния му ден и ще идат само двамата на сладкарница,а после ще му купи подарък и така-щял да се зарадва толкова,колкото и на мойте партита.  Mr. Green
Напоследък все ми се спи,времето ме побърква.Само ми се чете,зареждам се с книги и всяка свободна минута чета,което пак вбесява мъжът ми.За него ако не върша нещо по къщата или по децата не съм ефективна и се дразни.Чувствам се като все едно съм на работа,а шефа все следи за глоби и кривее в постоянно лошо настроение.Облекчение ми е като излезе сутрин на работа,но тук като остана сякаш всичко ми е на заем.Той е все нещастен и нагрочен както и аз,неразбирам защо неможем да живеем и да се радваме на живота като повечето хора като нас.Някакъв вирус ни е нападнал.

# 121
  • София
ДУ ранобуднички Heart Eyes
Аз явно съм преспала, защото снощи коки ме приспа но сутритна грам нямах желание да ставам Tired

бубулечката, голямо разкарване щеше да падне, свеки да си отваря очите повече Naughty

за кръщене говорите... нашето миналата година беше по-грандиозно от РД- правихме го вкъщи, имаше поне 30 човека, поръчахме кетъринг за улеснение и беше доста добре. но беше и лудница.
затуи помислете добре как да стане и опцията нейде навън не е за отхвърляне Laughing

коки от вчера са сборна група и нешо явно му е терсене, лелята каза че следобеда се разплакал нещо.... остава само и другата седмица на детенце и няма да ходи повече за тази година, чак септември, живот и здраве Praynig

янче много мрачно звучи семейното огнище така както го описваш... имали ли сте време само за двамата без децата? не е ли възможно да ги оставите поне за 2 дни на някой за да си обърнете внимание и да се върнете в онова време в което  сте били само двамата, влюбени и радващи се на най-малкото, стига да сте заедно? дано скоро ви просветне, ти си толкова ведра, че ми е мъчно като гледам какво чувстваш Hug

хрис, честита люлка, и аз исках такава, но цените ме отказаха Rolling Eyes а за намалението не съм знаела, хем ицо вчера ходи до дружбенския кауфланд да пазарува Crossing Arms

# 122
  • София
Яна незнам как да ти помогна.Мила  Hug Не че в къщи е розово,такава буря ми се задава над главата,мъж ми и баща ми скоро ще "разбридат кошарата"и то заради жената с която живее баща ми,какво ли му е направила,вече немога трезво да мисля а и децата малки.Спирам че ме е яд и ревнах

# 123
добро утро  Grinning
Янче, как звучиш само.....имаш огромна нужда от откъсване от ежедневието.Септември когато и Никола тръгне на ясла ще разтовариш, сигурна съм че тогава тъжните мисли ще изчезнат и ще започнеш да гледаш по друг начин на всичко около теб  Hug
Ели, а сега Коки кой ще го гледа???
Аз утре ще ходя да запиша Ева в яслата
Това време много ме дразни, напарво ми убива желаниято за всичко,само ми се лежи и мързелува  Rolling Eyes
Марти, страхотни снимки, Никола е станал още по чаровен,изглеждате много щастливи  Hug, а ти просто сияеш  Grinning
Ева има всички зъби, без последните кътници Peace

ее, Иве, не така  Naughty, бъди оптимист, всичко ще е наред  HugКак е днес Ники????Т поддържа ли ?

# 124
  • София
Добро утро!

Честито на празнуващите днес рожден ден!

Тези люлки отдавна ги заглеждам в Кауфланд, но скоро няма повод за да им я купя. А и всеки ден след поредното строшено нещо им казвам, че повече играчки няма да им купя. Crossing Arms Освен да си я подаря на мен за РД. Whistling
Днес ми е последен ден с едно дете в къщи. От утре ме чака дъъълга ваканция. Дано оцелея /ем/. Crazy
Сега се чудя къде първо да излезем, предвид и времето навън. Имам няколко неща за доизчистване.

Яна, Hug
Аз често пъти се чудя  на хората навън - изглеждат щастливи, имат време за разходки и игри с децата, имат време за себе си и интересите си. В последствие разбирам че или има кой да помага /за да могат да прекарват достатъчно време заедно/, или нещата само за навън са розови. Все повече се сблъсквам със случаи: "живеем двамата ,ама всеки за себе си". Не искам някой ден и аз да съм така. Винаги има дребни неща, които развалят хармонията. Въпроса е да намерим разумния компромис. Аз още не съм го открила. Rolling Eyes

Лек ден. Simple Smile

# 125
  • Бургас
ЧРД на всички днешни рожденици   bouquet

Адашко, поръчах си го от Данет, след голямо умуване между фишър прайс, едно друго на ОК бейби и това. цената му беше 65 лв ако се не лъжа  Peace

Ние вчера направихме с мъжо една шопинг терапия в Кенвелото, щото имаха 70% намаление, ама Ивчо не трае много много и докато баща му плащаше на касата и той успя даже и да падне по стълбите порядъчно добре Crazy Иначе тия на касите викали на мъжа ми - Това всичкото ваше ли е?  hahaha Пък то всичко на всичко 3 тениски и едно дънки  Joy Ама те едни смешни цени, днес се нареждам и аз на опашката и ще си взема дънки за без пари  Mr. Green

Ува, аз го открих компромиса  Peace пожелавам и на вас да го откриете. На нас също никой не ни помага, много рядко да се включи майка ми, но пък тя много ми помагаше за баткото. Е нямаме време за всичко, но гледаме да балансираме. Баланса за тази седмица е събота и неделя на Аркутино на плажжжжж (дразня ли)

Ивчо на ден по сто пъти повтаря - Мамо пажжж, Тати пажжж? Викаме му - не бе Ивчо сега ще ходим на разходка, пък той - нееее пажжж

# 126
Ува,много точно си го казала.Преди в службата дойде да работи една майка на три деца и беше много странна.Гледаше като сресната,трудно общуваше,все говорише с децата и мъжът си по телефона.Веднъж ми каза,че е стояла години в къщи за да гледа децата сега за първи път почва работа и се опитва наново да се социализира.Повечето възрастни не гворят само за бебешки дупета,стоки и детски болести.Малко се уплаших и се помолих никога да не ми се случи,но се случва.Страх ме е да не мина на другата крайност,да не съм като отвързана после.Сега живея в някаква защитена среда на едно със здравословния начин на живот на децата-ядене,разходки,без спането когато и те не спат като хората.
Иве,според мен мъжът ти е на първо място.Колко пъти са имали конфликти с майка си-мъжът ми винаги ме поставя напърво място и аз него,но наште нямат против.Даже го поощряват и ми повтарят-гледай мъжът си,защото и те са спокойни,когато при нас нещата вървят.Баща ти трябва да потърси баланс,мъжът ти като го види да приеме опитите за тоя баланс.Дано всичко се нареди.  Hug

# 127
  • София
Ками има 37,5-7 незнам,има секрети обаче са на вътре не кашля.
Лошото при нас е че с тази жена се боря вече 15год и ефект никакъв,не искам да се махне от живота на баща ми а просто да не се меша в нашите отношения с него,но нестава.Много е сложна ситуацията и страшна. #2gunfire
Яна права си,но баща ми прави странни неща който никой неможе да си обесни,обичаме много и децата но изведнъж прави каквото тя му каже.Мълчи таи в себе си не споделя с мен,мъчно ми е.Пишеш че мъж ти те поставя над всичко немога да разбера зощо така се държи тогава

# 128
добро утро!

Ян4е,не се депресирай ,може и от времето да е.Като е ло6о времето и аз се сдухвам,не оби4ам да си седя в нас. И ние нямаме много време за нас си с мъжо и то4но за това отиваме сами на море и си позволяваме излизане ве4ер сами събота или неделя.Много си оби4аме Марти,но ,ако не се разбираме и нямаме време един за друг няма да сме пълноценни родители.Мъжа ми иска само като си дойде да има какво да яде и какво да обле4е за работа.Нормално е,а6тото той работи от 8 до 7-8 и е скапан като се прибере.

Ива,просто се стреми по-малко контакти с тази жена.И ба6та ми си има приятелка,но е много свестна,даже гледа Марти винаги,когато я помоля и се разбираме много добре.Вие си знаете ,каквито и съвети да ти дадем 6те бъдат безполезни,ако ба6та ти не се осъзнае,4е те наранява.

Вики,завиждам ти и то много  Mr. Green

# 129
  • sf
Ех, сложна работа с тия жени. Баща ми коко ги е сменял,ама ни една не ми се е мешала. Та ми е все тая с коя е. Сега пък мисли да се мести в Козлодуй  Crazy 

Днес С Вероника заведохме Кико на ясла, взех я с емн малко на работа, после свършихме плануваните задачки,
донесоха ми подаръка от Кока Кола- стекче кенчета и сега отиваме да си вземем братчето  Mr. Green

Времето го дават много тъпо, ама се надявам да не вали и да отпразнувате Рд-тата кой както му е на сърце.
АЙДЕ ИЗчЕЗВАМ

# 130
  • USA
Янче, я кажи ти кога ще се съберем с теб да заведем децата на парк и да пием по един джин и да обсъдим нещата от живота?

Кристиан днес е супер киселяк, а и аз каквато съм търпелива...

# 131
# 132
  • София
Баланса за тази седмица е събота и неделя на Аркутино на плажжжжж (дразня ли)
Да! дразниш ама с хубаво  Laughing Hug

огледах днес един магазин на марсел наблизо до работата че оглеждах за играчки за коки за РД-то. интересни неща има определено за тази възраст а и на сносни  цени. не знам ка ке джъмбото, хипото и другите обаче как са Thinking

# 133
Ей,Иве направо ме разчувства!
Голям фен съм на героите,на книгите които веднага изчетох,на музиката във филма.Отключи нещо в мене цялата тази история.Просто всеки чака човекът,който истински ще го усеща,копнее.Човекът в чийто очи да се огледа и да се види там красив,истински.Но когато не го срещне дълго време просто казва ''да'' на поредния.Правя всичко машинално,заучено и нищо не ме радва истински вече.Чувствам се стара и сякаш всичко хубаво е минало за мен.Не на всеки е писано,ще се отешавам с идеята,че поне като изкупвам някаква карма трупам бонус точки за другия живот.  Joy
Остави това,ами като влязох във сайта на филма и книгата да си изтегля снимка и само от 13г. до 18г.,предимно 14-16г.Леле,аз ли съм най-изкукалата майка на две деца,на цели 31г.  Embarassed
Велина,когато кажеш!  Hug Ей,сега ще ти пусна и мобилния си на лични,ще ми е много приятно!

# 134
  • sf
Яна, вие с мъж ти май имате нужда от временна раздяла.
Аз така преди години се чувствах с моя, все тъпо ми беше, скучно, една неудовлетвореност чувствах и все мислех,че съм се прецакала. Разделихме се за няколко месеца и нещата си дойдоха на мястото.
Но опредлено имах нужда, инак цял живот щях да мисля,че все съм прецакана.
Надявам се и при него да е така  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт