ЮЛЧЕТА рожден ден празнуват и не спират да лудуват

• 10 397
  • 303
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Ще ги пробвам август като идем на почивка живот и здраве.В частната по ще се занимават с тях ама айде да видим ка ще тръгнат,че аз все се каня и накрая нищо.Вики на море ще ходите ли?
ЕЕЕЕ базсрамници,нарочно ли не ме искахте? Sad
Хриси ходили с мъж ти да гледа в WC?
нова тема ще трябва,някой да бъде така добър

# 286
  • Бургас
Еххх че хубави клюки  Mr. Green

Честито на Влади на Це дим, да расте здрав и щастлив   :bouquet:0

Честито християнче на Вики   bouquet

Иве и аз не съм пробвала, и няма и да пробвам. Имам купено гърне, но то е колкото да се запознае с мебелировката  Joy Ивчо имаше период в който казваше преди да се изака, ама не искаше да го събувам, все пак на топличко си е друго  hahaha Веднъж два пъти да е пожелал сам уж да ака в гърнето и той само се изпишка и цоппп крачето вътре. Рано ни е.  Naughty
Баткото на 2,5 години се научи за 1 седмица, и не е имал произшествия. Лошото е че на тази възраст ще се падне да е зима  Tired

# 287
  • sf
Ивеееееееееее, не четеш  Naughty  сутринта писах,че в 12 ще сме в Макдоналдс.

Аз ще ходя с децата на море другата седмица, а живот и здраве през септември 4мата. ама още се чудим къде. мъжо клони към Турция. Мен ме притеснява само пътя.

# 288
  • София
Чета,чета ама вие ме дебнете като съм съма с децата,да не мога да дойда.Запетайката е спец.за теб   bouquet

# 289
  • София,
Че няма ли до есента да си казва?Аз мисля че ще е ОК до тогава.Малеее само аз ли не съм правила опити  Embarassed
Joy не и аз - всъщност, аз не я оставям без пампрес, но тя си ака на гърнето и почти всеки път си пишка на него, но в последно време не казва, като има само пиш, само за Акото казва. МАлко ни трябва, ама нещо аз все се мотая, трябва да накупя гащи и сега докато сме тук при баба и да опитам. Днес даже ходихме и купихме ново гърне за тук, че ползвахме едно старо от батко и, но то нещо хич не и е удобно и плаче като стои на него, някак си неможе да и се напасне, потъва и стои много смешно като натръни, сутринта даже я държах докато свърши голямата работа. СЕга купихме едно много интересно като столче и в средата частта се маха и се мие, до обяд немога да я откача от него Joy

ЧЕстит РОжден ДЕН на бате Влади! ДА е най послушният батко, да е здрав, весел и много палав!   bouquet

ВИки честито Ви християнче, а за яслата не му се тревожи, но като се научи не носи там памперси, че после става още по сложно, а за прословутия мързел на лелките да не говорим. Sick
Ох и друго нещо имаше ама вече непомня, сега ще опитам да погледам снимките, дано се отворят, тук нета е под всякаква критика, да не кажа че почти го няма, от сутринат ей сега дойде, а заваля и затрещя, та нищо чедно скоро пак да изчезне, много е гадно.
МАриска успех с детегледачката, дано да намериш най - подходящата, че е много трудно! Hug
ЛЕка работа на всички трудещи се, то неостана много де! Hug

Ей ама какво става немога да публикувам, все ми дава Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор. АМАН Tired сега още три даже, ха спрете се та да публикувам и аз де Mr. Green

# 290
  • sf
Чета,чета ама вие ме дебнете като съм съма с децата,да не мога да дойда.Запетайката е спец.за теб   bouquet

еее супер, запетайка- айде зарад жеста ще ти дойдем на крака в квартала някой ден с децата. ама дали ще е подарък или наказание- не се знае  Joy

# 291
Велина,много сте харизматични с Крис!Добре сте изкарали!  Hug
Морските снимки са страхотни,Дели добре си изкарва!  Grinning
Айде чакам ви в сряда от 19.15ч.-19.30ч. на Бялото,тва е бара на Корнера.Дано не ме оставите сама да си пия коктейлчето.

# 292
  • София
ААААА Яна тази ли сряда?Ако и този номер ми скройте се отказвам да пиша при вас и без това тук няма да ми се трупат мнения а съм главен спамър.Може би ще си измисля раб.време за писане.
Дани ами давай на често и по малко Wink

# 293
Иве, тука мненията не се броят, иначе всичките щяхме да сме с десеторно  Mr. Green В Близнашкия се броят.

За сряда вечер съм онлайн  Laughing мога да взема някого с колата ако не го знае къде е.

# 294
  • София
Е точно това казвах,пишех и аз.Ще си пиша в близнашкия само,а вие ще останете без мен. Mr. Green

# 295
И аз оставям Марти без памперс у нас,но мисля като спре да вали и на вън,но той не иска да си казва и даже като се е напикал си трае,за другото пък съвсем.В на6та ясла питат как е с памперса и не задължават да ги носи.6те се опитам до есента да го махна тоя памперс,но този пусти инат.И на вси4ко вика НЕ ,някой друг има ли този проблем.Дори да иска не6то като го питам първо вика не.

# 296
  • Бургас
Ние пък сме на обратно  Joy  Обичайно първо казва ДА и след секунда ако не иска нещо казва Аааа НЕ НЕ  hahaha Все се шегувам че си имаме най-положително настроеното дете.

# 297
  • sf
Е точно това казвах,пишех и аз.Ще си пиша в близнашкия само,а вие ще останете без мен. Mr. Green

Ние пък ще си родим по едни близнаци, ще дойдем в близнашкия и ти пак няма да се отървеш от нас  hahaha

# 298
Днес явно съм глупава Blush Mr. Green

А за гледането в тоалетната- не го е водил още май, защото ни се струва, че няма да си остане само с гледане, а ще иска и да хваща Laughing.

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 15:53 от Рокси

# 299
Нета ми е ужасен,все спира и тръгва.
Иве,кога можеш ти?Реших да кажа дата и час защото инъче все не се организираме,а съм сигурна че ще си изкараме добре.
Айде сподели и да видим какво може да измислим,без тебе няма да е същото.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт