блясъкът на азия пакистан

• 35 821
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Добро утро ,момичета!
Пандичка, надявам се вече да си добре и да ти се размине операцията.   bouquet Че трябва хоро да играеш с Танвир.  Laughing
Monsoon_rain , ще я видим ли и ние тази коза? А рогата допълнително ли са боядисани или са естествени. Сигурно половината коза е от Левски, а другата половина от ЦСКА  Mr. Green
Приятен и слънчев  ден на всички!!!

# 211
С изненада откривам тема за Пакистан и понеже още не съм я прочела цялата, чудя се дали има българки, живеещи там или темата е направена от харесващите страната. Моят съпруг е от Карачи, но живее отдавна в Бг, имаме още няколко приятелски семейства с татковци от Пакистан. Ние с децата още не сме ходили, свекърва ми и съпругата на единия му брат с децата бяха на гости преди четири години. Мен ме е страх да пътувам с всички събития, които се случват непрекъснато, режим на тока и всякакви неуредици. Видях, че Панда е писала в подписа си Пазарджик, и аз съм от този край.

# 212
Марина постоянно живеещи няма,но някой от момичетата омъжени за пакистанци са били там за по -голям или по малък период.

# 213
Значи все пак има няколко пакистански съпруги? Много ми е приятно да го разбера. Прочетох, че сте говорили за дрехи, сладки, ястия... Имам аз от техните дрехи, за децата също ми носят, накити имам, подправки. Съпругът ми ходи по веднъж в годината, понякога и по-често и ни носи от всичко, което харесваме. И снимки от сватби имам /казвам го пак във връзка с дрехите им/ - съвсем истински, на негови роднини, не от Гугъл  Simple Smile Само нямам лични впечатления от страната, защото не съм събрала смелост да отида до там...

# 214
добре дошла Марина!

Бях чела статия за една българка, която се е установила за постоянно там в Карачи, но това е било преди 6-7 години, може вече да не са там. Аз лично съм стояла там общо 9 месеца...по време на атентати и режим на тока  Mr. Green Пандича е била 3 пъти там....Рени също е ходила.

Но да, препоръчвам по-внимателно...дано някога в Пакистан се възцари мир, та да можем да разгледаме тези красиви места от снимките.

Относно съпруги и приятелки на пакистанци бих казала, че вече познавам доста...и дечица...полубългарчера полупакистанчета  Mr. Green

# 215
Ха, както е тръгнало пакистанките ще биете арабките по численост  Mr. Green  аз си оставам малцинство  Crazy

# 216
Е, аз съм щастлива да се почуствам НЕмалцинство сред вас  Mr. Green

# 217
Марина, много са ти хубави дечицата, машаллах, да са живи и здрави.

Даваха по тв за наовднение в Пакистан и жертви имало Sad  хубавите шарени камини плуваха във вода  Confused

# 218
Благодаря! Да, мъжът ми си чете вестника от тук http://www.jang.com.pk/ и ми каза за това.

# 219
Марина, децата наистина са много сладки, да са ти живи и здрави. само дето не мога да разбера от снимките дали са две или три, ама аз съм си порядъчен заплес.

Останалите от пакистанската агитка, къде сте?

Шилан, да знаеш как им се пулих на тези 'камини'. Представях си вътрешността на наводнени къщи и си викам бе аджеба аз камини не съм виждала много в Пакистан. А ти си имала предвид красивите, шарени камиони, които обсъдихме. Но знаете ли какво установих? Разкрасяват си не само автобусите и камионите ами и ......трамваите.....в Карачи.

Изплакнете око:

# 220
аз пък едно нещо не мога да разбера кога е бил този режим на тока,защото там от край време тока работи по няколко часа,защото го продават на околните държави,пък и там е много горещо потреблението сигурно е огромно,но политиците са продали и тока,както и тук ние също продаваме ток,миналата седмица звънях в Пакистан беше техно време 4 следобяд и нямаше ток,вечер го пускат за по няколко часа,не говориме за по-богатите квартали в по-големите градове,но навсякъде другаде тока е с режим от много години.а да не говорим и за водата,там като се ходи само минерална вода,това е съвет,защото водата там е доста по различна и бих казала мръсна от нашата,веднага се получава чревно разстройство

# 221
Ами да, винаги си имат режим на тока, но вместо да го решават, живеят си още в не-знам-си-кой век. Мъжът ми беше там последно през май и ток имаха 3-4 пъти на ден за по 1 час.
Децата са две, едната снимка е от раждането на малката, другата е година и половина по-късно.

# 222
Ха, както е тръгнало пакистанките ще биете арабките по численост  Mr. Green  аз си оставам малцинство  Crazy

Завиждаш ли  smile3533  smile3502 ,споко шиланче -ти си ни кадема  newsm51

марина наистина големи сладури са  smile3521

По новините даваха,че най голямото слънчево затъмнение ще може да се наблюдава от Индия,Пакистан и Япония

# 223
За тока, вярно че винаги са го спирали, но преди не е било като през последната година и половина...спирали са го през определени периоди, когато има най-голямо натоварване, и то за няколко часа на ден. Когато бях там през март 2007 не го спряха нито веднъж. Но след декември 2007 започва жесток режим...всеки ден..първо го спираха на всеки 3 часа, после зачестиха на 2, на 1..и сега доколкото разбирам има ток само по няколко часа на ден...който разчита на някаквъ малък бизнес, има малък цех с машини  и т.н.  се чуди как да свързва двата края, много е ужасно положението вече, пък представете си през лятото на тая жега да останеш дори без вентилатор...

# 224
Марина добре дошла сред нас newsm44 newsm51.Аз съм от Пазарджик както девойките знаят тук.В момента събирам куфари за БГ-пристигаме след 6 дни-УРАААААААААААААААААААААААА. bg newsm81 moresmileТърпение нямам.От щастие даже и камъни в жлъчката ми намериха хахаха. smile3532 smile3532
Девойките аз съм тук ама нали си ма знаете каква съм проблемна  в мойта работа та тези дни разрешавах казуси с мойта шефка.Днеска ми казва -Дани много се радвам че си отиваш в отпуск-имаш нужда от почивка.Басирам се че ще правят party че ме няма хихихихи.Не знаит обаче какво ги чака като се прибера  smile3534 fight

Общи условия

Активация на акаунт