Раждане вкъщи 4

• 38 256
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
  • София
 Grinning  bouquet
ЧУДЕСНО УЧАСТИЕ Мег!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Свекървата току що ми каза, че ако беше гледала това, преди моето раждане, щеше да е много по-спокойна   Joy
Поздрави Peace

# 631
А онлайн не може ли да се гледа някъде?

# 632
Момичета, благодаря   bouquet
Знам си аз, че като сложа костюм и токчета и всички започват да ми вярват  Mr. Green
В маймунската тема Алегрина Мактубиан е дала връзка, където ще го качат утре най-вероятно и ще може да се гледа онлайн. Включването е от 16:10 до 16:30, т.е. втората част на предаването към края.

# 633
Момичета, благодаря   bouquet
Знам си аз, че като сложа костюм и токчета и всички започват да ми вярват  Mr. Green
В маймунската тема Алегрина Мактубиан е дала връзка, където ще го качат утре най-вероятно и ще може да се гледа онлайн. Включването е от 16:10 до 16:30, т.е. втората част на предаването към края.
А как се казва предаването, че аз ги гледам в Нетерра на запис и ги търся по име, дано го има  Praynig

# 634
Здравейте, момичета! Много благодаря на всички за отговорите, мненията и подкрепата. Hug
Вчера писах, писах подробно на всеки коментар и накрая дъщеря ми изключи компютъра и не можах да публикувам нищо, а после нямах възможност да пиша още. Затова накратко и извинете ако пропусна нещо:
Още преди да забременея се интересувах от домашното раждане, вярно, че чак последните месеци на бременността по-сериозно, но все пак се чувстам малко или много подготвена. От мъжа ми съм зависима финансово т. е. той трябва да плати за ваната т. е. това няма да се случи Sad . Ако нещата станат вкъщи и нещо се обърка или се притесня аз, братовчедите живеят до нас и веднага могат да ме закарат до болницата. А най-хубавото е, че вчера говорих със сестра ми (тя е 2г по-малка от мен), споделих за желанието си да родя вкъщи и я помолих да бъде с мен в този момент, за да не съм съвсем сама. Тя първо помисли, че се шегувам, после каза, че съм луда, но накрая каза, че въпреки че не е на моето мнение ще ме подкрепи и да разчитам на нея. Радвам се, защото ако детето е с мен, ще има кой да му обръща внимание, а когато дойде бебчето, ще има кой да ми помогне със смяната на чаршафи и други такива "санитарни" дейности, както и да ми подаде нещо и т.н.
За фистулата и аз се притеснявам, но (благодаря за линковете  bouquet ) ето че има жени, които раждат така, въпреки този проблем, а и все си мисля, че в болницата нищо няма да направят по този въпрос...
Мег, много ще се радвам да се свържа с твоя хомеопат, дано може да направи нещо... Ще ти пиша на лични!
С нетърпение чакам да гледам предаването по ТВ 7! Дано по-често има такива, за да не ни смятат за луди и сектанти...

# 635
   Поздрави за представянето ти и от мен, Мег! Беше удоволствие да ви гледам.
Надявам се лампичката да е светнала у повече жени.
   Останах изненадана, че раждала жена, пък било то и болнично, няма представа от
това какво и се е случило по време на раждането - имам предвид някои реплики на водещата.

# 636
  • София
Малко завой в темата, но да ви разкажа какво ми се случи  Simple Smile . Миналата нощ сънувах, че раждам в къщи  Grinning . Всичко беше много детайлно, чак не можах да повярвам, че нямам бебе като се събудих  Joy ...
Та, така...според вас дали има нещо, или по-скоро е игра на въображението ми  Rolling Eyes? В смисъл може ли да се вярва на образа на бебето, пола и така нататък. Аз мечтая за момиченце, а напоследък все по-често несъзнателно, но много натрапчиво си мисля, че първото ми дете ще е момче, даже май се примирих с тази мисъл  Rolling Eyes .

Хе, хе, сетих се за някои мои сънища....вие в самолет раждали ли сте? Joy Не знам вече колко деца съм родила насън и на колко места, а като бях бременна с дъщеря ми непрекъснато сънувах, че раждам момченце. Laughing
При мен , обаче, сънищата са резултат от нещата, които съм чела, видяла, за които съм мислила през деня, които съм чувствала...просто през нощта в главата ми се вихрят такива сценарии, че "бедна ми е фантазията", чак се уморявам от многото дейности насън . Laughing
Всъщност в будно състояние "сънувам" по-добре.
Вчера, например, се приготвям сутринта да излизам, поспирам за малко да погледам навън през прозореца на кухнята, поглеждам си часовника - 9,10ч., въздъхвам с особено вълнение и през ума ми преминава мисълта :"Племенницата ми се роди!".....зачаках да ми се обадят и няма нужда да казвам в колко часа са извадили бебето, нали?  Laughing (често ми се случват подобни "сънища" - взех да им свиквам  Mr. Green)
Знам, че не е по темата, но не устоях на изкушението да ви се похваля...Усещането да съм леля ми е много ново и различно, и  ми напира отвътре да разгласявам новината. Embarassed За раждането на сестра ми не е мястото тук - важното за мен е, че са добре, а единствения ми дерт в момента е за успешното  кърмене на малката Боряна, което още не е започнало...

Лорчето, успешно и леко раждане ти желая, където и да решиш! Peace

Хубав ден на всички, отивам да търся линк към предаването по ТВ 7...

# 637
  • София
http://vbox7.com/play:9ff66b1c

Мъжа ми го качи във вбокса.
Мег, ако имаш нещо против, ще го махне.

# 638
maminkavania, честита племенница!!! Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Били-сан, блатодаря! Чудесно е, че сте го качили на общодостъпно място Simple SmileSimple Smile

Лорче, пусни предаването на сестра ти и да видим после дали ще е малко по-спокойна Simple Smile

# 639
  • София

Благодаря много...направо озарихте деня ми! (водещата ми се видя добронамерена и откровено шашната Mr. Green)

# 640
Меги, много си готина! Мартин какъв е кротушко...
Били-сан, благодаря  Heart Eyes

# 641
Меги, супер си!   bouquet
Били-сан, благодаря!

# 642
Страхотно! Благодаря!

# 643
Момичета, благодаря Simple Smile

Взех присърце проблема на Лорчето, понеже е много неприятен, независимо от предстоящото раждане и писах на Клер. Има решения! Simple Smile Засега ми написа няколко неща, но помоли и хора от мрежата си да се включат с предложения. Когато получа всичко, ще постна тук предложенията; вярвам, че ще са ценни!

Котката Марта, може ли накратко да обобщиш какви са рисковете за бебето в този случай? И евнетулано какво се прави стандартно в болница при такива случаи. 

# 644
Гледах предаването, много беше хубаво, Мег Grinning

И това, което исках да ви споделя е, че говорих с мъжа ми да го подпитам как би възприел идеята за раждане вкъщи (макар че никога не съм мислела, че ще е против) и той доста бързо се нави Mr. Green Направо ми се приражда, но все пак смятам да се въздържа още няколко години. Взех си книгата Silent knife, която споменавахте тук и ще си чета и ще се подготвям психически.

Общи условия

Активация на акаунт