Раждане вкъщи 4

• 38 241
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
Мег, браво, мила. Чудесно предаване и колко много информация се изля в тези няколко минути - безценно. А ти и малкият сте сладури и половина.
Как може да се вярва на мазни себелюбящи доктори които пропагандират как женското тяло е толкова опасно за бебето и как раждането е ужас, който не може да мине без техните ръце да дърпат и режат където не им е работата!

Дано поне няколко жени да са гледали без предубеждения. Тях със сигурност си ги докоснала.

# 646
Мег, разкош! Много ме изкефи спокойствието, което лъхаше от теб. Абослютно съгласна с Шийла. Единствено леко ме притесни кръстосването на ръцете ти отпред в няколко момента от разговора - чисто психологически, сякаш се предпазваш да не кажеш цялата истина.
Искам да се запознаем на живо!  Hug

Дано да успееш да помогнеш на Лорчето!  Peace

# 647
Вечерница, блаодаря Simple Smile
И аз гледах, че много говоря с ръце... Rolling Eyes Целта ми беше, човек докато гледа да го обгръща едно чувство на спокойствие, увереност и щастие - ако съм я постигнала, ще съм много доволна Simple Smile

Засега не виждам причина, нещата при Лорчето да не станат както тя ги иска. Клер ми даде страхотни съвети за нея, а и хомеопатията ще помогне Simple Smile

# 648
и аз преди малко гледах записа на предаването, много добре се е получило, мисля, че това е посоката за нещата.  Меги,  Hands Clap. Според мен си постигнала каквото си искала Simple Smile

# 649
Благодаря на Били-Сан за линка   bouquet и на Евридика за личното съобщение.  Hug
Аз все още чакам да се зареди, за да го изгледам цяло, а не накъсано. Много бавна е тая работа.  Whistling Но ще стане.  Crazy
Чакам с нетърпение вече.   Flutter

# 650
Благодаря на Били-Сан за линка   bouquet и на Евридика за личното съобщение.  Hug
Аз все още чакам да се зареди, за да го изгледам цяло, а не накъсано. Много бавна е тая работа.  Whistling Но ще стане.  Crazy
Чакам с нетърпение вече.   Flutter

И аз и аз  Grinning . Почти до половината се е изтеглило, след час и половина- два ще мога да го изгледам.

# 651
Що толкова много време ви трябва? На мен ми зареди за има няма 20 мин.  Thinking

# 652
Вечи, вбокс в щатите е кошмар просто.  Confused
При мен се зареди и го изгледах току-що, но мисля, че не е цялото предаване. Мег по средата на думата спря. Wink Пише, че е уж 16 мин и 23 сек, но на 10 мин и 29 сек стигна до края и спря.  newsm78

Искам да го пусна това филмче в темата на зозима "Бихте ли родили в къщи", че там има едни неориентирани, дето се напъват и ме изнервят.    Crazy

# 653
Кюбит, то го има вече пуснато там. Мисля, че в едно от мненията на Сова, но със сигурност го видях  Peace

# 654
Кюбит, то го има вече пуснато там. Мисля, че в едно от мненията на Сова, но със сигурност го видях  Peace
Да, Совата е, защото Параход го пусна в отчетната септемврийска тема и предполагам, че оттам го е копнала.

# 655
А, пропуснала съм явно.  Crazy

Моля ви, кажете ми колко минути е предаването. Повече от 10 и половина не ми показва, а пише, че е 16.  Confused

# 656
Кюбит и аз го чаках 2 часа да се зареди цялото.
И при мен пише, че е 16 минути, но успявам да видя само първите 7 и половина.  Sad
Защо така не се зарежда цялото?
А слайдбара седи целия запълнен в розово - все едно че се е изтеглило...

Но все пак от това, което видях - Мег, наистина много добре представяш нещата. Браво!!! И аз мисля, че това е пътя...

# 657
Меги,  добро представяне, браво.  Hug

(Кюбит, ами 16 минути си е - предполагам , че нещо връзакта се бъгва, що ли ?  newsm78 )

# 658
Меги, на два езика не намерих конкретни насоки за тази ситуация.
Мен би ме притеснила опасността от инфекция. най-добре е мехурт да остане цял възможно най-дълго, бебето да се аспирира и по принцип в болницата биха контролирали левкоцити и CRP (inflammation marker) ежедневно поне за няколко дни, ако решат да изчакат и да не включат веднага АБ (което е по-вероятно).

# 659
Коте, много ти благодаря за тази информация!!  bouquet Клер ми е пратила няколко начина за намаляване на риска от инфекции, а аз знам, че и хомеопатията може да го направи. По ред причини е много вероятно Лорчето и бебето й да попаднат в болница до 24 часа от раждането и ако тя не подпише информираните съгласия за себе си и бебето, може да даде само съгласие да се следят въпросните показатели и да се чака.

Общи условия

Активация на акаунт