Раждане вкъщи 4

• 38 237
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
По ред причини е много вероятно Лорчето и бебето й да попаднат в болница до 24 часа от раждането и ако тя не подпише информираните съгласия за себе си и бебето, може да даде само съгласие да се следят въпросните показатели и да се чака.

Мислиш ли, че това не обезсмисля домашното раждане - като имаш предвид отношението към дръзналите да не се подчинят на системата...   ooooh!
(И в НОВА исках да кажа, че всяка жена има правото, а не задължението да се възползва от услугите на системата, но не получих тази възможност.)

# 661
Мислиш ли, че това не обезсмисля домашното раждане - като имаш предвид отношението към дръзналите да не се подчинят на системата...   ooooh!
О, категорично не! Със сигурност ще има не малко упреци в болницата, но силата, която ще я залее след това събите вкъщи и всичко, което ще направи в процеса на подготовка, ще я изолират почти от всеки евентуален тормоз. Тя има и подкрепата на сестра си, която може да бъде до нея в голяма част от времето, а това много много ценно. Simple Smile

# 662
О, категорично не! Със сигурност ще има не малко упреци в болницата, но силата, която ще я залее след това събите вкъщи и всичко, което ще направи в процеса на подготовка, ще я изолират почти от всеки евентуален тормоз. Тя има и подкрепата на сестра си, която може да бъде до нея в голяма част от времето, а това много много ценно. Simple Smile

Това е така, аз се опасявам да не отделят бебето - имаше някой с такава история...

# 663
И при мен като при Ескориал лентата е розова до края, но е 10 мин само.  Confused Опитах от друг компютър през друг провайдер пак само около 9-10 мин зарежда, а уж дава, че е цялото.
Не мисля, че проблема е в нашите връзки, по-скоро е в бъгавите и немощни сървъри на вбокс.  Tired

Имам още един опит да го изгледам през Нетера, да видим дали ще го открия там.  newsm78
Клер, ти успя ли да го изгледаш?

# 664
Аз теглих 2-3 часа през Вбокса и успях да го изгледам цялото 16 мин+.
Много ми хареса, Мег страхотно говориш, Марти е голям сладур ( струва ми се, че доста прилича на теб в лице  Heart Eyes ). Водещата ми се стори доста неинформирана за раждала жена, но поне не беше злонамерена, а и си личеше, че е прочела поне отгоре-отгоре разказа на Меги за раждането.
Кюбит дано успееш да го изгледаш  Peace

# 665
Кюбит, ако успееш през Нетера, ще пратиш ли линк?

Лорчето, как си? Как се чувстваш?

# 666
Меги току-що прожектирах и на половинката интервюто и каза, че те познава от някъде, пита дали не си учила в УНСС  Wink .
Той все повече ме навива за неасистирано раждане, сега съвсем се ентусиазира след интервюто, не мога да го удържа направо  hahaha . Аз се чудех как ще възприеме идеята за раждане с акушерка в бърт сентър, а не в болница... после се нави за акушека у дома, сега пък ново двайсе....де го чукаш-де се пука  Joy .

# 667
Искам да го пусна това филмче в темата на зозима "Бихте ли родили в къщи", че там има едни неориентирани, дето се напъват и ме изнервят.    Crazy
Не им позволявай.  Wink

При мен учудващо се зареди от раз и го изгледах веднага цялото. Това се случва 1 път на 1000. Но беше 5-6ч сутринта канадско време.

А водещата беше толкова неинформирана, колкото аз около и след първото ми раждане.  Wink

# 668
Вери, опитвам се.

Ескориал, дадоха ми достъп до чужд акаунт. Аз нямам личен абонамент там. Не съм сигурна, че мога да дам линк, но ще опитам.  newsm78
Но ще съм много благодарна, ако Мег или някой друг запознат сподели как се казва предаването и от коя дата е, ще съм много благодарна!   bouquet

Това са предаванията, които ми показва на мен:
5 по Рихтер   
Категория 7 звезди   
Парите
Аз мога, аз знам   
Мотоавангард   Репортажът
Време за лов   
Новини   
Следобед с TV7
Вярно с оригинала   
Отблизо   
Сутрин в седем
Говорещи глави   
Отзвук

# 669
Кюбит спомням си, че Меги спомена, че участието и е било около 16 часа, аз бих пробвала с предаването Следобед с Тв7, звучи ми най-вероятно да е то  Peace

# 670
Във вбокс е качено само интервюто, а запис на цялото предаване може да се гледа в Нетера, но е платено - който иска ще му пратя пас и лог, за да го гледа (на лични) Там трябва да се търси някъде в края на Следобед с ТВ7 от 28.09., след кактусите и преди домакинската посуда  Laughing

# 671
Сложих линка към вбокса в моя фейсбук. Интересни реакции се получиха, но ми е странно как точно жени, които са травмирани от раждане и са преживели стандартното отношение, болки и процедури, точно те критикуват избора за по-различно раждане Sad

# 672
Сложих линка към вбокса в моя фейсбук. Интересни реакции се получиха, но ми е странно как точно жени, които са травмирани от раждане и са преживели стандартното отношение, болки и процедури, точно те критикуват избора за по-различно раждане Sad

Трудно е да избягаш от стереотипите...

# 673
  • WA, USA
Аз успях да го гледам цялото от вбокс-а. И се изтегли сравнително бързо. МНого ми хареса. Водещата обаче не съвсем. При положение че беше раждала вече, би трябвало да има престава какво е тапа, води и прочие. Някои жени просто ме убиват Rolling Eyes

# 674
Аз успях да го гледам цялото от вбокс-а. И се изтегли сравнително бързо. МНого ми хареса. Водещата обаче не съвсем. При положение че беше раждала вече, би трябвало да има престава какво е тапа, води и прочие. Някои жени просто ме убиват Rolling Eyes

Да. Аз умрях от смях как пожелава на Меги "много последователи", все едно е гуру на някаква секта  Joy

Общи условия

Активация на акаунт