СЕДМОКЛАСНИЦИ - пред страшния съд

• 22 435
  • 391
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро, е аз съвсем се обърках. Ето какво виждм таязи сутрин в сайта на РИО Варна. Обявяването на оценките до 07.07http://www.minedu.government.bg/opencms/export/sites/mon/left_me … ed_grafik-7kl.pdf

# 91
  • София и там където не се пуши
shiva58 линка, който си ни пуснала е общия и остава да ти се доверим че във Варненското РИО пише обявяване на оценки 7.07 , а какво пише в бележката ви, би трябвало и вашите резултати да излязат в сайта на МОН, заедно със свичките.

# 92
Добро утро, е аз съвсем се обърках. Ето какво виждм таязи сутрин в сайта на РИО Варна. Обявяването на оценките до 07.07http://www.minedu.government.bg/opencms/export/sites/mon/left_me … ed_grafik-7kl.pdf
До 07.07. ще се обявят оценките от изпитите за учениците, които са завършили основно образование.  В тази тема се коментират седмокласниците, нали? Wink

# 93
shiva58, не виждам такава дата. Обявяването на резултататите от приемните изпити е до 2 юли, къде видя 7 юли.
От пуснатия от теб линк обаче виждам, че е объркана самата заповед на министърОТ, където е посочено това, което коментирах по-долу и явно никой, дори да е видял, не е посмял да "го отвори" Joy Joy Joy
Дороти, не става, защото дори третото класиране и записването след него приключва до края на юли. Иначе, вярно, никой не ни задължава да си взимаме бележките и да участваме в класиранията-аз поне не видях това действие да присъства като задължение Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Ох, малко СМЕХ да си направим момичета, че хем искам да видя, хем страх, страх...

# 94
До няколко дни пишеше 02.07. Промяната е отскоро и предполагам , че е заради изборите Twisted Evil

# 95
На това което си ни пуснала, винаги е било 2-ри. Може този линк да си го взела от Варненското РИО, но е общия за страната и от месец (може и повече) си го имам разпечатано до мен.

# 96
Грешката май е моя . Наистина пише след завършено основно образование. А за 7  клас по-надолу и си пише 2.07. ОХ взех да откачам вече #Crazy

# 97
цлед цедми клас  ooooh!
Жива съм  Crazy И вие, предполагам.
Днес ще си получим личната карта на каката. Как бързо растат, а  Wink
Следя дъската.

Печатната греша 07.08. я имаше още когато ходихме на родителска среща, разясняваща ни процедурата. Ама е много трудно да се промени. А ние сигнализирахме, че е допусната грешка (да беше само тя, с мед да я помажеш)

Прясно: "осмокласниците ще бъдат изненадани с нови програми; 9 от авторите по литература отпадат; алгебра и геометрия ще се учат слято"  - от вестник Сега

# 98
не остана време Mr. Green

утре мамите заредени с мента,глог,валериан,,
джинче и тн и тн
това напрежение ще ни умори Mr. Green

# 99
Тази грешка даже не съм я видяла. На фона на общата каша, въобще не се учудвам.

Ние сме в треска тука, чакаме резултатите от НПМГ. Ама малка тресчица, не сме откачили още  Laughing

Черпя по кафе и стискам палци  Hug

# 100
  • София
Аре стига шаш - лято е! Слагайте динята под душа и мастиката в хладилника!  Drunk

Знаток, не вярвай на вестникарските съобщения за новата учебна програма, рано е още. Нали знаеш, че нас ни изненадват чак към 15-20 септември. Mr. Green
Да са ни здрави децата, другото ще се нареди!
Честито за личната карта! Лили ще я носи ли в себе си? Виктория ме изненада, че на много от нейните приятели не им разрешавали да си носят личните карти, за да не ги затрият  Rolling Eyes Аз й казах, че това си е нейният документ за самоличност, да преценява какво да прави с него - глоби обаче няма да плащам и още веднъж на опашка в полицията няма да се редя.

Нагласихте ли вече желанията? Виктория още се помайва. Само бои са й в главата   redecoration

Моите момичета заминават на лагер: Габа още утре, а Виктория - в петък, веднага след изпита.

# 101
  • През девет земи в десета
Леле момичета голямо писане сте му дръпнали,записвам се по средата на новата тема,че съвсем му изпуснах края ooooh!
Днес мисля да отскочим до НПМГ да видим дали са излезли резултатите.
Що се отнася до желанията и нашите още не са съвсем уточнени,обаче човека заминава на море и сега май изобщо не му е до това Laughing

Последна редакция: вт, 30 юни 2009, 15:20 от Пиги®

# 102
Имам едно питане към всички явявали  се на профилиращи изпити в НПМГ.
Ще обявят ли резултатите на сайта им или трябва да ходим на място?

Моля ако имате инфо кажете ми Praynig  че нерви не останаха.

Влязах в сайта им, но там се казва само, че рез. ще излязат на 30.07 след 17ч. ,но не и къде???!?!!!

Последна редакция: вт, 30 юни 2009, 11:21 от mymomgot

# 103
Аз също таях надежда, че ще има информация в интернет, защото да се качи един списък, който така или иначе е набран, не би трябвало да е проблем, но ... Явно ще трябва да се ходи там. Предполагам, че ще е изнесен списък по специалности. Ще има и второ ходене - за служебна бележка. Ако удържа ще го направя направо утре, за да е едно ходенето.

# 104
Имам едно питане към всички явявали  се на профилиращи изпити в НПМГ.
Ще обявят ли резултатите на сайта им или трябва да ходим на място?

Вчера си говорехме с една майка, та не разбрах в съйта ли някъде пишело или е питала, та нямало да има още в сайта публикувани. Явно на място ще гледаме.

Общи условия

Активация на акаунт