...за пиърсинга, татуто и още нещо- 15

• 88 107
  • 785
  •   1
Отговори
# 450
Туп и аз в темата.

От два месеца съм с татуиран бръшлян на левия крак. Хората ме спират по улиците, за да ми правят комплименти. Не бях очаквала чак такава реакция...
Снимка, снимка, снимкааааааа  Crazy Mr. Green Party

# 451
Туп и аз в темата.

От два месеца съм с татуиран бръшлян на левия крак. Хората ме спират по улиците, за да ми правят комплименти. Не бях очаквала чак такава реакция...
Снимка, снимка, снимкааааааа  Crazy Mr. Green Party

И аз искам  yesyes  Joy

# 452
И аз ще си правя тату даже час си записах ще ходя в понеделник,боли ли много искам да бъда поготвена психически  разкажете малко татуировката ми няма да е голяма но аз съм бъзлива от игли колко влиза иглата пръскат ли предварително с нещо на самото място което ще татуират.Надявам се че ще ми отговорите.

# 453
И аз ще си правя тату даже час си записах ще ходя в понеделник,боли ли много искам да бъда поготвена психически  разкажете малко татуировката ми няма да е голяма но аз съм бъзлива от игли колко влиза иглата пръскат ли предварително с нещо на самото място което ще татуират.Надявам се че ще ми отговорите.
Не боли чак толкова. чувството е много вълнуващо и болката не е като когато си болен. мен лично на козметик като ми почистват лицето ме боли повече  Mr. Green в началото докато свикнеш с типа болка, е малко странно.
Успех и чакаме снимки  Peace

# 454
Бях ходила да си правя временно тату и човека вика ви жените сте по издръжливи,вика ма то много гадно да си махаш космите с епилатор вика по добре да ме татуират от колкото да се махат косми с епилатор не знам до колко е вярно.

# 455
  • София
Бях ходила да си правя временно тату и човека вика ви жените сте по издръжливи,вика ма то много гадно да си махаш космите с епилатор вика по добре да ме татуират от колкото да се махат косми с епилатор не знам до колко е вярно.

Привет!

Много зависи къде си избрала да се рисуваш, но като цяло изобщо не е толкова болезнено, колкото си представят хората и татуистът е бил много прав, като е казал ,че процедурите с епилатор са по-неприятно изживяване от татуирането (казвам го от позиция на човек с общо около 30 часа прекарани под машинката ). Най-безболезнено при мен беше зад ухото, на дупето и по гърба - когато ми правеха него съм заспивала на кушетката заради дългото време в една позиция и звукът от машинката, та щом може и да сънува човек,значи не е толкова страшно. За тази зад ухото се бях приготвила да стискам яко зъби, но там още-по леко мина, усещаше се вибрацията само и почти никакво убождане. Единственото по-неприятно усещане беше на ребрата под гърдата, понеже кожата явно е твърде чувствителна и е по-скоро като при порязване с хартия, но не е нещо, което няма да ти понесе, особено ако татуировката няма да е твърде голяма. И разбира се адски важна е нагласата,ако много я искаш, еуфорията така ти вдига ендорфините че не боли почти никак.  Надявам се да съм била полезна, ако имаш други въпроси, драсни на лични и ще обяснявам подробности .

Поздрави

# 456
  • Варна
Успях да намеря снимка с що годе правилен ъгъл! Има и продължение по-надолу, но нямам подходяща снимка.

Зззверчето ми  Party

# 457
 Честити татусчета на всички! Много са хубави  Hug

Малко помощ ако може за мен. Може ли да ми кажете точно какво пише на татуто на Джоли с кръста Rolling Eyes Embarassed
http://tattoo.blog.bg/photos/17988/original/jj.jpg

# 458
Честити татусчета на всички! Много са хубави  Hug

Малко помощ ако може за мен. Може ли да ми кажете точно какво пише на татуто на Джоли с кръста Rolling Eyes Embarassed
http://tattoo.blog.bg/photos/17988/original/jj.jpg
Според мен означаяа: "Знай си правата!", ама не съм много сигурна, точно за татус какво значи.

# 459
Tака е, но не е на кръста

ето

# 460
Jeny, може би има предвид на коремчето надписа под пъпа, където има плътен кръст до него newsm78

# 461
Jeny, може би има предвид на коремчето надписа под пъпа, където има плътен кръст до него newsm78
От латински е : Quod me nutrit me destruit  - Това, което ме подхранва, също ме унищожава

# 462
ей , и аз искам да видя бръшляна... Mr. Green

# 463
  • Марс
ей , и аз искам да видя бръшляна... Mr. Green

Е то вече върволица чакаме, ама тц, само ни подхвърли "кокала" и избяга  Mr. Green

# 464
Благодаря Дами, нещо не мисе нрави текста. HugНамислила съм друго вече/текст/ .С половинкатаще ди го татуираме и двамата и псоле ще сложа снимки Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт