Кодове по време на намаление - Ла Редут - 31

• 46 178
  • 688
  •   1
Отговори
# 375
  • близо до морето
Ето един код и от мен вчера съм го получила http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=6b81131455741f4c08

# 376
  • София
взех си поръчка от 27ми от пощата

А това което е за тази тема е:
незнайният номер на жилетката в моя случай е 50/52 и е доста голяма, но хубавка според мен и определено топла... Добре че снаха ми ще ражда през декември, та се надява мда й свърши работа по зимните месеци  Peace

# 377
Митницата в София дали работи в събота?

# 378
  • София-Младост
Митницата в София дали работи в събота?
Не.

# 379
  • София

незнайният номер на жилетката в моя случай е 50/52 и е доста голяма, но хубавка според мен и определено топла... Добре че снаха ми ще ражда през декември, та се надява мда й свърши работа по зимните месеци  Peace
С кой код ти е поръчката за 50/52 размер?

Код 20044 дава подарък сешоар.

# 380
  • Бургас
а този сешоар някой получавал ли го е заслужава ли си 5 евро доставка

# 381
  • Бургас
Надали-все пак е пресен кода май  Rolling Eyes Но пък 10лв за сешоар...ако не е с дифузер, концентрираща приставка, студен въздух, йонизиране и изправяне на косата, тогава го нИ щЪ  Whistling

# 382
  • Пловдив
Сешоарът е много хубав - преди 2-3 години го пращаха подарък - е, не е с дифузер, но си работи безпроблемно  Peace

# 383
  • In The Middle Of Nowhere
Може да не откривам топлата вода, но сешоара дава и някакво намаление  Whistling

# 384
  • София

незнайният номер на жилетката в моя случай е 50/52 и е доста голяма, но хубавка според мен и определено топла... Добре че снаха ми ще ражда през декември, та се надява мда й свърши работа по зимните месеци  Peace
С кой код ти е поръчката за 50/52 размер?

Код 20044 дава подарък сешоар.

32115 - може обаче и друг номер да изпратят....

# 385
знае ли някой как може да се избигне тая такса която е процент от сумата или нещо такова

# 386
  • София-Младост
знае ли някой как може да се избигне тая такса която е процент от сумата или нещо такова
Никак.

# 387
Сега го пробвах /кода за сушовара/  с ей тез чаршафета http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6211232& … ue&ksource=-1 - дава намаление 25% /сигурни ли сте, че с него не върви и депилатор като дар:Р/.
пс. докато изчитах последните страници рих с копита от смях:)))

# 388
Аз съм нова тук,но и аз рих с копита Laughing,особено за "2 тигана-дабъл аванта" hahaha Joy
И за да не спамя с чат,да питам и аз като всички:може ли код за подарък+БД? newsm78Ако е възможно,ще се радвам да го посочите.
примерно калфка,или хавлийки да си пусна и отделно подарък newsm78
нещо само това не ми е ясно.. Tired

# 389
20044 на мен ми дава 20%на новата колекция есен-зима 2009/10+подарък сещоар Hug

Общи условия

Активация на акаунт