Кодове по време на намаление - Ла Редут - 31

• 46 166
  • 688
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Помня,че преди време някой искаше размяна на тенджерите за надуваемия матрак.Оказва се,че имам един в повече.Ако някой от София е съгласен да пише на лични.

# 406
  • насън...
в момента има ли работещ код за подарък за стари клиенти, освен жилетката и сешоара?
а някой да има реф. номер на кърпите в друг цвят, че имам вече мнг в бяло...?
благодаря...

# 407
в момента има ли работещ код за подарък за стари клиенти, освен жилетката и сешоара?
а някой да има реф. номер на кърпите в друг цвят, че имам вече мнг в бяло...?
благодаря...

бихте ли споделили, кой е кода подарък за сешоара newsm78

# 408
разбрах , кой е кода, благодаря за страхотната тема  bouquet

# 409
Моля ако някой може да ми каже от къде да взема шаблон за писмо за поискване на чека от 20 евро. Благодаря Ви предварително.

# 410
  • Перник
Имам чек за 5 евро, от поканата на приятел, но не ми го приема. Дали грешката е в мен, може би не слагам правилните артикули. Пробвах с ралични неща - от зеления сектор, от червения, само с кръгли цени и не става. Не че е болка за умиране, но пък защо да не става newsm78

# 411
Момичета, кажете ми къде и какво да пиша, за да си получа чека за 20 евро от приятел, моля ви??? Praynig  bouquet

# 412
Момичета как се поръчваше машината за хляб може ли да ми помогнете  Praynig

Ако разбереш как се поръчва машината за хляб пиши плз.

# 413
  • Пловдив

Преди време имаше машина за хляб която се поръчваше с реф. номер, но отдавна не съм я виждала. Иначе ето тази машина в момента е на добра цена http://www.laredoute.fr/vente-machine-a-pain-500-a-750-g.aspx?pr … &numberpage=2

# 414

Преди време имаше машина за хляб която се поръчваше с реф. номер, но отдавна не съм я виждала. Иначе ето тази машина в момента е на добра цена http://www.laredoute.fr/vente-machine-a-pain-500-a-750-g.aspx?pr … &numberpage=2

Имаше и код, който я намаляше на 9,90, но не мога да намеря кой беше newsm78 А някой може ли да помогне за 20 евро от приятел че не съм ги получила Praynig

# 415
Ето този код получих,  Praynig моля някой да каже за какво се отнася/да преведе де/

Vous venez de passer une commande sur le site en profitant des meilleures
affaires de l’été… et nous espérons que vous êtes satisfaite de votre choix !
Savez-vous que la nouvelle collection Automne-Hiver est déjà en ligne ?
Pour la découvrir en avant-première, nous vous proposons :
   20 euros offerts dès 75 euros d'achats*    

Femme
Bébé / Enfant
Ado
Homme
Lingerie
Linge de maison
Meubles / Déco
   65250    
   Profitez de votre offre spéciale nouvelle collection    http://ad.zanox.com/ppc/?12621111C1452709100T&ULP=[[http://www.laredoute.fr/achat-nouvelle-collection-ah09--n1.aspx?categoryid=59552345&omniturecode=001RR0002]]

# 416
Мисля, че ти дава намаление 20 от 75 евро от новата колекция за изброените категории.

# 417
ей здравейте, поръчвал ли е някой наскоро куфара с колелца, изпратиха ми кода с куфара и се чудя дали ще го пуснат него или раничката найк. Моля ви, споделете, че утре пускам поръчката

# 418
  • на морето
20044 на мен ми дава 20%на новата колекция есен-зима 2009/10+подарък сещоар Hug
До кога е валиден този код?
И тук да попитам:малкият ми запиля някъде фатурата от поръчката с код 10е и сега нямам как да я снимам,за да получа 20е.Има ли смисъл да си ги искам или изобщо да не си правя устата Thinking Някой получавал ли е тези 20е без да праща скенирана фактура?

# 419
И аз се интересувам от код ,който да намали машината за хляб-ако знае някой-нека помогне

Общи условия

Активация на акаунт