Кодове по време на намаление - Ла Редут - 31

• 46 140
  • 688
  •   1
Отговори
# 585
  • В La Redoute и по света
За дюшека има ли код който да работи, че се убих да търся по сайтовете които давате, а не намирам?
26921 не ми хваща.
Благодаря.

Ако си минала 5 поръчки мисля, че няма да ти хване. Нали е само за нови клиенти (брои се до 5-та поръчка).
Аз имам такъв проблем с единия си профил, и не ми хваща кода за прахосмукачката, въпреки че имам само една поръчка от него.

Ако не си минала 5, пробвай с друг код, матрака можеш и от Метро да си го купиш ако държиш. Затова, по-добре не се терзай, ами пробвай с някой друг, пък който хване  Hug
Ето ти актуалните кодове

# 586
Добро утро,искам да попитам сак лафума в кафяво и тюркоаз хубав ли е т.е. дали си заслужава да пускам поръчка с него,Също така саковете оксбоу дали се хващат с някакви кодове и какви

# 587
Също така да попитам,понеже пробвах някакъв код-27588 и той ми намали зимната колекция и ми дава подарък:LOT 2 PIECES-SET BAGAGA A
какво ли ще е това newsm78

# 588
За дюшека има ли код който да работи, че се убих да търся по сайтовете които давате, а не намирам?
26921 не ми хваща.
Благодаря.

Ако си минала 5 поръчки мисля, че няма да ти хване. Нали е само за нови клиенти (брои се до 5-та поръчка).
Аз имам такъв проблем с единия си профил, и не ми хваща кода за прахосмукачката, въпреки че имам само една поръчка от него.

Ако не си минала 5, пробвай с друг код, матрака можеш и от Метро да си го купиш ако държиш. Затова, по-добре не се терзай, ами пробвай с някой друг, пък който хване  Hug
Ето ти актуалните кодове

Аз ако исках щях да си го купя, ама ми се искаха тенджерките  Rolling Eyes И да нов акаунт е и пак не хвана кода.

# 589
26921 не ми хваща.
Благодаря.

Ето ти актуалните кодове

Аз ако исках щях да си го купя, ама ми се искаха тенджерките  Rolling Eyes И да нов акаунт е и пак не хвана кода.

Ясно, може би има проблем наистина, защото и аз не мога да поръчам прахосмукачката, както ти казах Sad
По-скоро изчакай малко и при някоя следваща поръчка. Въпреки, че тогава може да ти пристигне матрака, а не тенджерите. Май по-рано някоя мама сподели, че с кода за матрак й е пристигнал матрак.   bouquet

# 590
Който продава матрак нека да ми пише на ЛС.

Simple Smile Simple Smile

# 591
Момичета, имам една чуденка.
Някой, който е поръчвал от 1 акаунт матрак или прахосмукачка, или друг такъв код за нови клиенти, има ли право да поръча с друг такъв код?
Т.е. пускате матрак, получавате го. Втора или 3-та поръчка поръчвате прахосмукачка?
Можете ли да приложите 2-ри преференциален код?

# 592
  • София
Unicorn
Да, може. Две поредни поръчки при мен от 1 акаунт. Първата - прахосмукачката, втората - матрака. Стига кодовете да са активни в момента, а подаръците налични.

# 593
Unicorn
Да, може. Две поредни поръчки при мен от 1 акаунт. Първата - прахосмукачката, втората - матрака. Стига кодовете да са активни в момента, а подаръците налични.

Благодаря мила!   bouquet
Значи не е това проблема. Проблем има явно кода за прахосмукачката в момента.

# 594
Ю.Николова , на мен кода за тенджерите веднъж ми го приема, веднъж- не. И  промяната идва само от разместване на артикулите в кошницата. Като ми излезе надпис, че не го приема, просто го вкарвам наново. Дано успееш Peace

P.S. Току що сложих и матрака в кошницата- кода си работи. Какво ще дойде, обаче, е друг въпрос Whistling

# 595
  • близо до морето
Някой има ли снимка на тези жилетки? Че се чудя с кода за тях ли да си пускам поръчката или с друг?

# 596
здравейте ,момичета доста време ме няма6е .Може ли някой да ми каже има ли действащ код за куфара и БД. Благодаря

# 597
здравейте ,момичета доста време ме няма6е .Може ли някой да ми каже има ли действащ код за куфара и БД. Благодаря
http://www.momentofpeace.net/2009/la-redoute-2until-end

# 598
http://www.momentofpeace.net/2009/la-redoute-2until-end

айде стига вече, по хиляда поста в една тема се дава линка на кодовете, темата стана много разводнена

# 599
Преди имах един линк  със снимки на подаръците,но сега не ми се отваря.
Има ли някъде снимки на подаръка КУПа или 6 чаши ако съм разбрала вярно Става въпрос за кодове 29939,10812 и 10804.
Пращат ли още от раничките Найк?

Общи условия

Активация на акаунт