Безплатни програми за разговори с чужбина и България

• 78 575
  • 160
  •   1
Отговори
# 120
Ето 1 с безплатна България...но има месечен абонамент освен закупения кредит
а аз си ползвам Justvoip maj stana 0.03€
Само да споделя,че когато го ползвах/макимум по 10 мин на ден/ от един момент нататък/след месец може би/,незнаеш точно колко време можеш да говориш.Един ден прекъсва на първата или втората мин,на другия говориш 5 мин,на третия 10.И след като ти прекъсне разговорът и ти изписва ,че нямаш наличен кредит,после до края на деня неможеш да използваш програмата-чак на следващия ден и ако имаш късмет си провеждаш разговорът нормало,ако не-  прекъсва на 1-2 мин.И в крайна сметка се отказах от voipzoom.

# 121
  • The QC to be!!!
Lozeva mersi   bouquet

Moрска Сирена, какво плзваш?

Дорет, ето какво намерих за от ЮК: http://www.voipguides.info/89/free-calls-to-over-55-destinations/

# 122
  • ENGLAND
Baby* мерси много, ще пробвам   bouquet
И аз като Лозева какви ли не програми ползвах, но най съм доволна от Justvoip, макар вече да е 3 с.

# 123
  • The QC to be!!!
Девойки - открих х-Америка  Grinning  Направих и няколко обаждания и за сега съм доволна  Grinning Ще кажа как е по натам, имат и апс за телефони, което е супер.

# 124
Baby* ползвам justvoip и съм мн доволна.

# 125
Скайпа си ми е идеално средство.Говоря си с кой,когато поискам и напълно безплатно.Естествено компютър...компютър.Всичките ми приятели и познати,ползват Скайп.Доволна съм. Peace
И аз така Peace

# 126
  • в колонките
Ние от няколко години сме абонати на Forthnet /в Гърция сме/  за интернет и стационарен тел.  плащаме по 40 евро/месец. Говориш колкото искаш и по което време на денонощието да е за тази сума.Също така за тази сума говориш с целия ЕС,както САЩ и Канада.Доволна съм,че правя много разговори/служебни повечето/.Скайпа също е вид решение,но само ако искаш да размениш някоя дума с близки хора.Един мой познат пък по Скайп-а си говори с Бразилия и Аржентина служебно. Grinning

# 127
В началото на темата(преди две години видях,че съм писала)ползвах Скайп.Продължавам успешно и безплатно да си го ползвам.Тогава все пак купих няколко кредита,но от две години разговарям с роднини и приятели само на Скайп и то доста редовно..И съм си доволна... Peace

# 128
всеки, който разполага с компютър, знае, че през скайп може да се свърже безплатно с друг компютър.
Мисля, че темата е обаче за евтини разговори към стационарен или мобилен телефон в БГ. Някои от потребителите имат роднини, които нямат пц и съответно интернет А връзката през скайп към стационарен телефон, нито е най-евтината, нито най-качествената. поне при мен се появява някакъв шум...дори, когато се  свързвам към компютър. Peace

# 129
  • The QC to be!!!
Azalee  Peace точно, аз това имах в предвид. Вече 2 седмици ползвам goober и съм повече от доволна. Нямам шум, свързвам се веднага, харесвам ми техният апликейшън за телефона, и така ги ползвам. Може и през компа, но лично на мен ми е по удобно през тел. За цената им - смятам, че е изкл. ниска и вкл. повечето държави в ЕС както и Бг.

Скайп изкл. България от месечната си тарифа за ЕС както разбира се и вдигнаха месечните си тарифи и на мин. Но явно това е било стратегията за новият им стопанин.  Confused

Аз за сега ще карам с goober пък след време ще видим.

# 130
Връщам една стара тема. Въпросът ми е:
Коя програма в крайна сметка е най-изгодна за разговори със стационарни номера в България? За скайп било 10 евро за 2 часа, което ми се вижда доста скъпичко.  newsm78

# 131
Аз от няколко години ползвам internetcalls (www.internetcalls.com), доволна съм.

Kъм Германия, Дания, САЩ и доста други държави е безплатно към фиксирани мрежи до 120 дни след закупуване на кредит.
До България е 2,9 цента към фиксирана мрежа.
Тук са тарифите: http://www.internetcalls.com/en/calling-rates.html

Последна редакция: пн, 03 окт 2011, 10:52 от sunlight7

# 132
а от кои страни се ползва?аз съм в швейцария и искам да с еобаждам до българия.дали става?

поправям се,защото видях,че се сваля на компютър,а не минава през телефон.....явно за всички става.

# 133
Маритка, има възможност да мине и през телефон.

При регистрация добавяш свой мобилен телефон. Например моя е с немски. От този регистриран телефон се набира тяхна централа в Германия (в случая), последван от български  номер.
За избирането до България е 2,5 цента на минута, а за избирането на централата (която е фиксиран номер) цената ти зависи от тарифния план на твоя мобилен.

Би трябвало да стане и от Швейцарски мобилен, през тяхна централа в Швейцария. Провери в сайта.

Надявам се обяснението е разбираемо Wink

# 134
мерси! схаванах горе-долу.ако прочета още един път и седна да го направя хептен ще се светна,но се чудя дали ми е достатъчно евтино.аз говоря все още на 25 рапена (швейцарските монети) на минута,а 21 цента май си е толкова.на мен към мобилен телефон ми трябва.баба ми така и не намери начин да си вкара домашен:(

Общи условия

Активация на акаунт