КГБ = Клуб на Готините Баби - 80 :)

• 20 260
  • 447
  •   1
Отговори
# 210
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
ЖАБЧЕ  Желая ти лек път и луди средиземноморски нощи.До любимият винаги е хубаво и приятно.Събери цялата топлина на Испания и донеси мъничко със себе си кгато се завръщаш.

Обещавам , че там жегата била в излишък.  Laughing
44 градуса било , ще се мре от жега , но поне има къде да се разхладим.  Crazy
С мъжО не сме се виждали точно 6 мес. до утре.  Simple Smile

# 211
  • Географският център на България-Габрово
МОНИ Лека пръст и на твят татко.за съжаление родителите са ни свидни,но всеки от нас привършва своята мисия на тази планета и се отправя към други незнайни за нас измерения.

# 212
  • Видин
Добро утро и от мен!

Мони, бог да го прости баща ти! Flowers Rose Flowers Rose

Зиче, отпочина ли си от вчерашните борби с Медунчо? Hug

Делта, добре си ни дошла!Давай да гледаме снимки.Аз направо се влюбих в Родопите.Много е красиво наистина там Peace

Жабче, лек път ти желая и много поздрави на Испания!Да си изкараш страхотно Hug

Дидка, понеделник и вторник лекцийте ни ще са някъде в центъра до министерство на Змеделието./забравих точно адреса как беше Blush/В сряда ще ходим във фонда, така че там ако ми остане време ще ти звънна.Не обещавам на 100%, но ако имам малко свободно време - звънкам Peace

Мъжете ще ходят на рали от 11ч.Аз ще изполвам момента да яхна прахосмукачката Mr. Green

Хубав съботен ден, момичета!  bouquet

# 213
  • тук и там
Янче,нямаше концерт-само пр.изборен митинг в читалището.
Утре съм в комисия и май синът ще си идва да гласува тук,а аз няма да мога да му обърна внимание.Ама така е,когато не предупреждават.Можеше и да се откажа.

# 214
  • Пловдив
ДЕЛТА радвам се че сте си починали добре в Родопите ,там винаги почивката е на ниво и истинска. Hug Hug
ЖАБЧЕ аз си мислех ,че днес ще пътуваш. newsm78 Mr. Green ама нЪл съм си заплес кО да правя. ooooh!
ЖАКИ дано до понеделник когато почва маратона пак да ми минат мускулите ,че да имам сили за нова борба на басейните. Mr. Green Joy Joy Много тежък е 20кг е и тази  постоянна борба с него ме скапва.
Чакам с нетърпение да дойде утре да отида да гласувам  Peace

# 215
                Добър ден ,момичета!  bouquet
                Зиче,продължавай борбата с Медун,а ние морално ще те подкрепяме! Laughing
                Айша,какъв е сега пък този институт дето уговаряте срещата? Embarassed Нямам идея и ако тръгна май ще се уплета из този квартал! Embarassed Знам със сигурност няколко неща там,а за този институт нищичко!
                Мони,лека му пръст на баща ти,да почива в мир!!! Flowers Rose Flowers Rose Flowers RoseFlowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers RoseFlowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
                Лек и спокоен ден ви желая! Peace
                Жабче,лек път ти желая и много испански приключения!!!Много поздрави на Краси и от нас и както не сте се виждали толкова време да връзваме ли коланите? И за колко време? Laughing

# 216
Здравейте, момичета!
Като съм с чужд комп не мога да влизам често, но пък като вляза имам доста за четене и съм доволна.
Вчера след двата турски сериала, с приятелката ми излязохме на разходка в парка, та се прибрахме в 22.30ч. Даже не ни се прибираше. Беше приятно хладно, първо седнахме на пейка до канала/море-езеро/ и гледахме преминаващите корабчета, после отидохме в едно барче, ама пак не ни стигна времето да се наприказваме. Скоро трябва да повторим и потретим разходката!

Жабче, приятно пътуване и престой в Испания! От снимките личи, че е мнооооого хубаво. Поздрави на Краси-старши. Каква ли физиономия ще направи, като те види какво си френче-манекенче! Да пишеш, миличка!

Мони, Айша, Бог да прости починалите!  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Докато пиша, тук заваля. Откога го чакаме този дъжд, да ни разхлади!
Приятен ден на всички!

# 217
  • в малка спретната къщурка
Привет,дружино!
Аз пак съм на тръстиката. Joy
Танита,при нас също вали и то сериозно от 12.30 часа.От кога го чакаме този дъжд Praynig.
Вали,но ние сме на работа и ще чакаме да спре,защото имаме коли и няма как да се отложи смяната.

Жабче,приятно пътуване и весели и приятни приключения с Краси.
Мони,Айша,-Бог да прости родителите Ви. Flowers Rose Flowers Rose

На всички неспоменати-много  bouquet Hug  bouquet

# 218
  • София
Ето ме. Видяхме се с Яга на Хладилника, пихме кафе и си приказвахме за различни работи.
Нещо загърмя и си тръгнахме, тя отиде да работи, а аз се прибрах.
Дидиа, аз излязох рано от нас и не съм видяла въпроса ти. Този институт е в пресечка на Хладилника, близо до спирката на рейсовете 83, 88, 120. Доста хора от Лозенец ходят там и им плащат да изпитват на тях разни нови козметични препарати преди да ги пуснат в продажба. Бях чувала, че е голям зор да се запише човек  за  опити.

# 219
             Айша,все тая  за кой институт става дума  Laughing Тя срещата ви мина вече!  Mr. Green Поне от обща култура ще знам,че има институт ,в който сам отиваш за опитно зайче! Айде,следващия път дано е по-нормално мястото за среща! Или поне по-известно! Laughing

# 220
  • Varna
АлУУУУ Компаниятааааа Hug
Как сте момичетаааа?
ЖАКЛИНЧЕ- и ти като мене луда по Родопите. Де да ви ги пращам тези снимки бе Душо. Във Фейса не съм регистрирана още. Почнах веднъж и ми се видя много дълго за регистрация и го изоставих Laughing
ЖАБЧЕЙЙЙЙ- на добар чааааас wavey
Янче- ще видя как да пратя снимки -гледам, че и ти искаш да разглаждаш Hug
Айша, Мони-светла им памет на родителите ви Praynig

А сега по едн следобедно кафенце, че е caffee time

# 221
  • София
Делта, благодаря за кафето.
Гледам към прахосмукачката, ама само гледам......
Голям мързел ме гони нещо.

# 222
Момичета много ви благодаря.
Прибрах ме се преди малко.
На гробища беше адска жега как не изпука накой.
Извиках поп като запя този човек спиране нямаше.
После в завидението беше хладничко.
Важното е че всичко мина нормално.

# 223
Жабче лек път.
Поздрави на Краси.
Коланите аз ги раздавам. Joy Joy Joy Joy Joy
Кой ще е първи в списака. hahaha hahaha hahaha hahaha

# 224
  • Кубрат/ Пишурка

Делта,ако нямаш направи си албум в snimka.bg.Регистрацията е лесна,а и направата на албум е детска работа!Хем така ще ти се запазят снимките,дори при преинсталация да ти изчезнат от комп.

Общи условия

Активация на акаунт