Ето тръгна на море Февруарското дете!

• 11 895
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Дано застигне всички желаещи  babydust7  Hug
AvrorA , забелязала ли си, че има разлика в  китайските календари  Thinking В едни сайтове се посочва точна  възраст, в други според месеца на раждане на майката се прибавя 1 година .... така ту се оказва верен за Данка, ту не.

# 226
  • Стара Загора
Грийн, честити ти чертички и лека бременност  Hug
Айде, коя е следващата ?  Wink Мммммм, бързо да си признава Whistling
Ние вчера се завърнахме от морето. Ивка тази година се страхува от водата и не скача така безстрашно като миналата.
 На брега си седеше и не искаше навътре. Но забелязвам, че детето ми е много послушно като сме на почивка. Върнем ли се - почват се номерата  Mr. Green Разбира от хубавото  Laughing
От днес е на ясла, пък ние с тати - отпускари  Laughing Ми тъй де и Асан е човек  Sunglasses
В сряда съм на консултация и тогава ще дам отчет за бебока.

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 23:01 от Сиер

# 227
Лелее тук се раздвижило  Twisted Evil и се напълнило с тумби  Laughing
 Бадем на мен пък тези календари и китайски и японски и там всякакви ми познават Стоян, обаче всеки различно казва за бебето, много странно.

# 228
Ох Цвети ще ме предадеш ти - усещам я аз тази работа.. Айде да помоля всички тумбаци да пуснат термини на лични да им направя табличка.. че да знаем кога да чакаме почерпка..

# 229
  • София
Sky*, когато ми потвърдят термина ще пусна едно ЛС  Peace

Марти е принципно кротко и адаптивно дете. Има си разбира се своите "недобри" периоди, но ние не му се връзваме много. Сега например е във някаква фаза на отрицание "а ла искам да искам ама не знам какво искам", придружено с гръмогласен рев. Това се случва само вкъщи, не го правил навън, Слава Богу. Вчера например отказа да вечеря манджа, а искаше торта. Понеже аз му казах, че ще яде торта само ако вечеря друго преди това, настана кански рев, който после премина в някакво друго сърдене, затова че баща му седнал на стола пред компютъра. В крайна сметка го успокоихме, но все пак не стана на неговата и по този повод си легна гладен...
Надявам се този предиод да го премине преди да се роди бебето, за да не се утежни положението с появата на новия човек.

П.С. И да се похваля, че со кротце со благо, преборих решението на лелките и Марти ще си остане и тази година в старата група, с неговите си приятелчета от яслата.

# 230
  • София
Рали, честито  bouquet Пожелавам ти всичко да мине по вода Hug.

# 231
те нейните деца са за пример, а сина и е от кротък по кротък.. Марти такъв ли е?

Вярно е  Grinning
Първи приятелчета са. Ревност не е изпитвал като се появи бебето, само ходеше с един биберон в началото и искаше да му викам "моето бебе", но му омръзна за 3 дена.
Вече като по-големи се заиграват много и всъщност не съм им нужна до момента, в който трябва да се яде. Калоян много я пази и колкото по-големи стават, толкова по-загрижен става и той.
Добри деца, нямам оплаквания  Laughing

# 232
  • Варна
Бреййй бравос, хубавите новини как бързо "подуват" темата   bouquet, Честито Теди, и за Бадемчето не знаех, честито на всички всъщност  Hug И аз искам, ама не мога  Confused, чак напролет, ако ми се усмихне късмета  Rolling Eyes отново..., така че Beti , чудесно те разбирам  Peace

Аз след месец "отпуска", съм плътно на работа, понастинала, Виктория и тя, няма празно, какво ги правят в тези ясли, не знам. Sky-че трябва да си поговорим на четири очи за лекуването с хомеопатия, че вече само с нея не съм опитвала, само че кога ще стане не мога да кажа, сама на съм на работа, няма мърдане

# 233
на среща съм, но теб незнам как ще те пречупя за тази хомеопатия..

# 234
При мен за честитки е твърде рано.  Grinning

# 235
Кой знае, може да не е  Mr. Green

# 236
  • Варна

При мен за честитки е твърде рано.  Grinning
Ама съм блейка  Mr. Green, ех дано дано,  Peace
....Рали исках да напиша, дано изляза пророк  Peace

# 237
oo Мактубиан.. много си мъчалива напоследък.. да не криеш нещо.. знаем те че искаш 3-чки

# 238
Ако го крия ще да е и от себе си  Flutter (Засега ми се струва, че имам нужда от поне 3годишна пауза от бебешки работи)

# 239
Цвети ето сподвижник за втора вълна.. Мак е с нас.. бъди силна!
п.с. дрънкам си да изпиша темата, че взе да ме дразни от кога я влачим

Общи условия

Активация на акаунт