Ето тръгна на море Февруарското дете!

• 11 875
  • 301
  •   1
Отговори
# 30
sky*,  Praynig. Чакаме новини!

Ние продължаваме на не спим - не стига това , ами Вики започна да е кисел по цял ден Sad . В яслата казват ,че мрънка по цял ден. Кога ще отмине това  smile3511

# 31
  • offshore & overseas
sky*, не се притеснявай от пълната упойка! Hug Аз вярвам, че всичко ще мине и ще се забрави за нула време.
Моля се да се случи бързичко, без усложнения и със светкавично възстановяване. А ти не се тревожи!! Praynig

Радост, ужасно е това. Предполагам, че и ти не спиш покрай Вики. Дано да мине скоро. Можеш ли да се обадиш на педиатъра му и да поискаш съвет? На мен нищо не ми хрумва, освен, че е превъзбуден.

М/у другото, и Халюшка напоследък беснее яко, а на мен ми е все по-труно да я удържам... ooooh!

# 32
Не съм спала цяла седмица и започва да ми се отразява и на работата. Тая сутрин Вики се събуди и от събуждането до  яслата не спря да плаче, наистина не спря - това допълнително ме тормози , дано да е период и да отмне скоро  : ooooh!

# 33
  • Стара Загора
Скай, стискам палци всичко да мине нормално и леко. Чакаме добри новини за Ники. Praynig

# 34
  • София
Sky*, стискам палци бързо да се оправи Ники   bouquet

# 35
  • София
Sky, стискам палци силно, силно Hug

И аз съм от блейките, дето не са забелязали новата тема. Радвам се, че сте тук Simple Smile Новото оформление ми харесва. Пести място. По-късно ще прегледам линкчетата.
Алекс вече е с налични всички млечни зъби, макар че последните два доста време не искаха да пробият. Няма обаче строго фиксиран период, когато излиза и последният.
И да си похваля детето - вече не млъква. Говори всичко, забелязва всичко и после коментира. Преди половин година пееше криво - ляво "Мила моя мамо". Сега има доста по-богат репертоар Laughing Ето част:
http://milaalex.multiply.com/video/item/10/10
И една наша изява по ТВ за  кърменето, ако на някой още му е интересно Simple Smile Алекс преди два дни обясняваше на баба си: "Бабо, без цокане не може". И после: "Щом цокам, гъсенце съм" Crazy Защото баба и казва, че гъсенцата непрекъснато папали Joy
Момичета, дайте утре да се видим някъде. Съжалявам за провалената среща в Карлово. Макар че пък същия ден ходих на сватбата на една колежка.

# 36
Sky ,всичко ще бъде наред Hug стискам палци.

Мила-мама  насълзиха ми се очите от това клипче.Говорите толкова сладко и толкова добре,браво на сладуранката.Ние сме много назад с говоренето,чак на моменти вече се усещам как се притеснявам,а знам,че няма защо.
От както имаме нови попълнения в яслата Симо се държи безумно.Вчера реши,че трябва докато вечеря да сложи и на главата си ядене,онемях като го видях.Много разглезен е станал.Мъча се да държа фронта ама незнам до кога ще е така.Не иска да заспива сам вече.Прескача решетката и ме е страх.Нямам си идея ако я махна как да го накарам да ляга.

# 37
Sky, стискам палци всичко да е наред.
И на нас другата седмица ни предстои манипулация под пълна упойка, та и аз съм на тръни. Всичко ми е свито. Сърце, стомах, душа ...
На Пламен ще му е трета пълна упойка, а е само на две години ...

Страх ме е момичета...

# 38
уфф какви ги преживях тази сутрин не е истина.. докато събера документи за хоспитализация и да пусна изследвания стана 10 часа.. и това за операция по спешност... преди да влезем гледат Ники трима лекари - няма го чуждото тяло.. според половината излязло, според другата половина хич го е нямало.. изписаха противоалергични тъй като новата версия е отток от ухапване.. лекуваме си се хомеопатично за сега.. няма голям напредък, но поне вече не се влошаваме.. или просто вече е оттекло на максимума.. незнам.. като капак преди малко вдигна и висока температура.. чакам вече с нетърпение да видя хубавото му дясно синьо оче... Praynig
wish прекрасно те разбирам.. за какво ще го оперират.. няма и как да се избегне

# 39
спадна му оттока и температурата..

# 40
  • Варна
Браво, чаках да пишеш, не смеех да се обадя  Hug
Ние пак кашляме, време ни беше, просрочихме графика с няколко дена  ooooh!
сега гледам в "Да Нет" помпи за нос Baby Vac,  които се захващат за прахосмукачката, та мисля да купя, някакви отзиви?  Thinking

# 41
Милена* тия помпи много разраняват нослетата.Последния път имах проблем от тях.Иначе наистина ги изкарват........

sky*,wish ,милички дръжте се.Силни жени сте,ще се справите. Hug Hug

# 42
Мимс.. интересно звучи.. аз никога не бих си купила, но мисля че на вас би ви помогнало.. води Вики на море да се кали малко да не ти боледува толкова често..

# 43
  • Варна
Вижте, и тук чудя се как би разранило носа  Thinking

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 00:17 от Милена*

# 44
sky, дано вече всичко да е отминало  Praynig

Миленка, моя приятелка има такова нещо - донесе си го от чужбина преди време - казва ,че го ползва от време на време и е  доволна.. Но не мислиш ли ,че колкото повече сополи вадиш , толкова повече ще се произвеждат - те са защитна реакция на организма ...

Общи условия

Активация на акаунт