Ето тръгна на море Февруарското дете!

• 11 853
  • 301
  •   1
Отговори
# 45
  • София
sky, как е Ники? Мина ли вече всичко?
wish, стискам ви палци Hug
Сложих малко снимки на Алекс, ама нещо не се справих с надписването newsm78

# 46
  • Варна
....
Миленка, моя приятелка има такова нещо - донесе си го от чужбина преди време - казва ,че го ползва от време на време и е  доволна.. Но не мислиш ли ,че колкото повече сополи вадиш , толкова повече ще се произвеждат - те са защитна реакция на организма ...

Ммне, не мисля така, убедена съм че са резултат , гад, която искам да спестя на дъщеря си, ако бяха водни не бих им обърнала чак такова внимание, аз по принцип капки и стеримар не ползвам, но зелените, дето не дават възможност да диша и кашля и повръща от тях....  #2gunfire
Мерси все пак за мнението   bouquet

# 47
Мила - да мина всичко.. само дето ме уплашиха..
Миленка, не мисля че с тази помпа би се разранило.. то хич не влиза навътре в нослето..
Радостче не се произвеждат повече само защото издухваш.. верно е трябва да се лекува първопричината, но ако  не може да спи вечер от хрема би могло да му осигуриш няколко часов сън с тази помпичка..
аз не бих си я купила, защото Ники не би ми позволил да му помпам с това.. това което най много ме удиви, е спокойствието н детето във филмчето.. просто моето дете не би седяло дори в една стая с такъв уред.. отделно, че моята философия за лечение е малко различна..  

# 48
Привет момичета...ние се завърнахме от морето...изкарахме страхотно, времето беше чудесно и сме доволни. Утре съм на работа, край на почивката.
А сега отчет- Мартин вече е с пълен к-кт зъбки, късно изби първия, но ето,ч е вече сме със всички. Определено последните 2 кътника- долни доооста го мъчиха, те все още растат де, но да ви кажа зверска работа...едва избутват венеца, някак си дори изглежда болезнено  Sad
За помпичката да се изкажа, аз бях поръчала такава, но като разбрах, че се прикрепя към прахосмук, анулирах поръчката. Купих подобна, на Nosefrida, с помощта на маркуче, секретите се изсмукват от друг човек (като разбира се, не стигат до устата), така може да се регулира степента на изсмукване и е по-нежно за детенце. От Пигис хаус го взехме едно време, сега не знам дали ги има, че не ходим там.
С памперса сме доникъде...пишка си където свари, но кофтито е, че като го каня да пишка, казва, че няма или не иска да ходим.
Честито на бадемче, стискам силно палци.
Скай, поздравления за темичката. Преживяла си ужас, разбирам те. Марти също вече има 2 манипулации, та те разбирам и съчуствам и се радвам, че отминават нещата.
Мартин от днес е с варицела...Стискайте палци леко да минава...
Ох, още неща исках да кажа, ама стана дълго...

# 49
е кажи го де..!

# 50
Здравейте и от мен.Сега се сетих,че май на Симо тия дни забравям нощния памперс.Не съм в кондиция май,но пък е за добро явно.Ако продължим така ще остане 1 който нося в яслата да спи там.НОООО едва ли ще се преборя с лелките .

скай радвам се че всичко е наред при вас  bouquet Hug

# 51
  • Варна
....
...
Дай малко насам  Mr. Green, аз не съм карала, много ме е страх, ама трябва да се минава от ред, колкото по -скоро толкова по-добре, то си е неизбежно зло  Sick

# 52
....
...
Дай малко насам  Mr. Green, аз не съм карала, много ме е страх, ама трябва да се минава от ред, колкото по -скоро толкова по-добре, то си е неизбежно зло  Sick

Вече има ваксина срещу варицела. Може би е по-добрия вариант за възрастни , които не са я карали, особено жени в детеродна възраст. За съжаление, обаче трябва да се купи от Гърция .

Нашите патила с яслата продължават. Вики не иска да ходи там. Лелите казват, че като излизали да играят на двора, си седял настрани и не искал да играе с другите деца. Бил неспокоен и с нетърпение чакал, да дойде някой да го вземе .... Не знам вече какво да направя !  Confused Cry

# 53
Radostche  пита ли ги дали има причина за това нещо?Понякога са на периоди,ние от 2 седмици не искаме да влизаме.Не плаче но е много тъжен и сяда на земята.Почвам да си мисля,че като не може да приказва и му е тежко.Дано греша.

# 54
  • Варна
Вики много трудно свикна с яслата, тръгна януари, до началото на март, повръщаше всеки ден от непрестанен плач, и госпожите казваха след всяко ядене, изтръпвах като дойдеше време да я взимам:"Какво ще я правим тази Вики...." (така поне се научи да яде сама, не дава да я хранят, освен аз) После всичко си се нареди, след като започнаха с песните и танците, тя е първа там и много и харесваше, ходи с желание. Сега от две седмици, пак се влачим с рев, обяснявам си го с новите дечица от новия прием, мънички са и много плачат, а на глезана само това и трябва, блика солидарност от всякъде, ама ще отмине..  Peace

# 55
Вики много трудно свикна с яслата, тръгна януари, до началото на март, повръщаше всеки ден от непрестанен плач, и госпожите казваха след всяко ядене, изтръпвах като дойдеше време да я взимам:"Какво ще я правим тази Вики...." (така поне се научи да яде сама, не дава да я хранят, освен аз) После всичко си се нареди, след като започнаха с песните и танците, тя е първа там и много и харесваше, ходи с желание. Сега от две седмици, пак се влачим с рев, обяснявам си го с новите дечица от новия прием, мънички са и много плачат, а на глезана само това и трябва, блика солидарност от всякъде, ама ще отмине..  Peace

Дано да си права. И ние имаме нови деца в групата - много палчат. Според лелеите причината е ,че е болен - настинака или нещо такова. Но ако е така, нали ще е кисел и вкъщи.  При нас нещата се расзвиват по подобен начин. Беше свикнал, ходеше без проблем, полсе се раболя и след като оздравя започна този кошмар! Sad

# 56
Ники пък ми се гевези у дома.. не мога да му свикна, защото никога не се е глезил... и това само на мен, на никой друг.. тази седмица е у дома и много му липсват децата от яслата..

# 57
  • София
....
...

Вече има ваксина срещу варицела. Може би е по-добрия вариант за възрастни , които не са я карали, особено жени в детеродна възраст. За съжаление, обаче трябва да се купи от Гърция .

И аз четох за тази ваксина, но за съжаление не е  разрешена в България.
А по-добре не си и помисляй че трябва да се разболееш, за да минеш от ред - след като Ники изкара варицелата след  това се разболя баща му. Даже не мога и да ти опиша каква мъка беше голям човек да го гледаш 6 дни с постоянна темперетура. Липсваше му здраво място по цялото тяло от пъпки. Накрая изпи някакви конски дози антибиотик и вече втора седмица се възстановява от лекарствата. Направо си е ад. По-добре да те пропусне ако е възможно.

Цвети специално за Ники като беше болен много ни помогнаха капки и кремче Фенистил -  не се е опитал нито веднъж да се почеше. А ако има много пъпки попитай вашата лекарка за кремче ацикловир, за да не се увеличава инфекцията.

Покрай двамата болни вкъщи от шарка мога да ви препоръчам да се къпете  по-често, но не с продукти съдържащи сапун и не се мажете с широко препоръчвания ментолов спирт.  Определено не спира сърбежа, а болките са ужасни.

# 58
Здравейте! Ние сме на почивка, която скоро свършва и след 10-ти съм на линия, ако има варненска среща. Децата си изкарват много щуро, както винаги, а ние с Владо сме обслужващ персонал.  hahaha Режимът е извън всякакъв контрол, акането и пишането също. Вчера докато вечеряхме Ясен се появи мокър до ушите, добре полят с градинския маркуч.  Joy Всеки ден се преобличаме по няколко пъти, пуста вода - голяма слабост.
Скай, радвам се, че лошото при вас е отминало.  Peace
Wish, стискам палци и за вас.  Hug
Милена, варицела по-добре не се моли да карате, заради херпес зостер.

# 59
Момичета, благодаря за стиснатите палци! Току що се връщаме от прегледа във Варна и слава богу е по-малкото зло. Сега започваме едно продължително лечение на дупето с мазане, диета и разхлабващи сиропчета и да се надяваме да не се повторият тия кървища! Simple Smile
Олекна ми на душицата! Simple Smile
Поне за сега...

Общи условия

Активация на акаунт