Ето тръгна на море Февруарското дете!

• 11 865
  • 301
  •   1
Отговори
# 60
Уиш, да е било това притеснението...пу- пу, бързо възстановяване на малкия герой.
Мартин днес е добре, лудее, дивее, само по пъпките се познава,че е шаркав...Така като го гледам май не са много пъпките, но е още 2-ри ден. Кога да очаквам пика на пъпчасването? Моля се да няма странични емоции. Аз доколкото четох са много противоречиви мненията на лекари и препатили от шарката. Някои твърдят, че морската вода помага, да се мокрели пъпките, други казват, че не трябва. Педка твърди, че е много опасно да не се възпалят и мажем с ментолов спирт по няколко пъти дневно. Ами не мога да се ориентирам кое е правилното, слушам лекаря...  Rolling Eyes За херпес зостер също четох...абе то и с много инфо не е лесно...
Радостче, аз си мисля, че трябва спокойно да действате и да го обграждаш с внимание, ще се отпусне милото дете. Възможно е да е период някакъв, много деца имат такива. Важно е ти да си спокойна,ч е нещата ще се наредя- няма къде да ходят  Wink Стискам палци силно...

# 61
wish запек ли имате? с хемороиди ли ви наплашиха? при кого ходихте във Варна? оплачи се по подрбно..

# 62
  • Пазарджик
Привет момичета!Аз има няма се поизгубя но редовно ви чета.Малкият пак е болен и вече ми писна то и затова много много не пиша че все не ми остава време.Хубав и слънчев ден на всички Hug

# 63
Аз съм карала Херпес зостер като дете. Варицелата я изкарах изключително леко - с 2-3 пъпки. След това обаче херпес зостера си го спомням много ясно , защото адски болеше  Rolling Eyes

# 64
  • София
Я, то имало нова тема  Blush

# 65
wish запек ли имате? с хемороиди ли ви наплашиха? при кого ходихте във Варна? оплачи се по подрбно..
Ми не! Няма запек уж, но на два пъти прокърви много обилно докато акаше. Със съсиреци. Почти напълни гърнето. И уж беше хемороид докато само цапаше кърпичката като го бършех, после станаха фисури, налепи, чудеса... В нашата болница тук веднага изявиха желание за пълна упойка и манипулация и на мен ми настръхна косата. За това потърсихме други специалисти и ни насочиха към Варна и София. Та така... Бяхме при д-р М. Георгиева. Много време и внимание ни отдели тази жена. Обяснява бавно и търпеливо на нас, омагьоса Пламен и той дори не се накриви от прегледа. Доволна съм. В крайна сметка, все пак се оказа хемороид, който се е спукал и според нея Пламен е достатъчно малък, за да се оправи положението само с мазане с крем, сиропчета за размекване и диета, която така или иначе спазваме у дома не само за него, но и за нас. По принцип готвя диетично, без пикантно и запръжки и избягваме сухите храни... До 2-3 седмици трябва да има подобение. Ако не - пак ще мислим, но тази лекарка ми спечели доверието и смятам и занапред да се допитваме до нея.

# 66
  • София
Я, нова тема  Laughing

# 67
Здравейте на всички.Днес Симо пак намръщен отиде на ясла.Този път от нас се започна.Незнам как да реагирам и какво да говоря.Мислех си ,че след 5 месеца би трябвало да е свикнал достатъчно.Днес като го взимам ще поговоря с персонала да не би нещо да го притеснява.

# 68
Здравейте на всички.Днес Симо пак намръщен отиде на ясла.Този път от нас се започна.Незнам как да реагирам и какво да говоря.Мислех си ,че след 5 месеца би трябвало да е свикнал достатъчно.Днес като го взимам ще поговоря с персонала да не би нещо да го притеснява.

Ох , и вие ли  Rolling Eyes. Същата работа и при нас. Аз като започне да плаче, че не иска на ясла започвам да му говоря, как ще си играят, как ще хапне, ще спи и ще дойдем да го вземем и ще си напълним басейна на терасата ( любимото ни занимание от скоро), но без особен ефект за съжаление Sad

И да ви разкажа какво ми се случи  току що:

Говоря си с шефа ми подпряна ( полу - седнала ) на едно бюро. Както си говорим усещам как бюрото поддава назад и в следващия миг  се озовавам на земята : бюрото зад мен разглобено, компютъра на земята, папки, химикали, всичко, а шефа ми пита притеснено :" Добре ли си , добре ли си" .В този момент избухвам в смях, защото си спомням съня , който сънувах през ноща: "Срещам шефа си на улицата, той ме пита "добре ли си", аз мълча, той "добре ли , всичко ли е наред" , а аз пак мълча"  Joy Joy Joy Joy
От днес се пиша в графата сънуваща пророчески сънища  Crazy hahaha

# 69
Аз малко почвам отзад напред да чета, но ще наваксам с новата тема. Имах разни бременни неволи с киселини, но тъкмо си припомних екстрите на бременноста. Закрепихме временно положението и утре съм на преглед. Стискайте ми палци да видим пола на бебо, толкова се вълнувам че сън не ме хваща. Кристиан напредва с адаптацията в градината. Сутрин е леко намръщен, но аз гледам като стане да пeeм разни песнички, гъделичкаме се, давам му да играе на мивката докато си мие зъбите и въобще разни такива отвличащи вниманието дейности, та да не се сеща много да плаче. Вече сме на етап само мрънкане де, а като го взимам е щастлив, показва ми разни номера и вика всички деца едно по едно да им покаже мама - "ето я мамааа". Много ми стана смешно днес като дойде едно детенце и ми вика - "ето дади", защото видя мъжа ми в колата. Просто в един момент се усетих че ми казва "ето"  на български и се смях много, явно моя син ги обучава всички там. Учителките са доволни, казаха че в началото малко гледал от страни другите как играят и не се включвал много, но сега вече участвал във всички дейности, хранел се сам (за мое учудване) и дори всичко си изяждал. Дано все така добре вървим, ако той е щастлив и аз съм щастлива.

# 70
Radostche това при нас е в резултат от новите попълнения.Днес говорех с госпожите.Те така сутрин правели,а ние сме на вълна всичко да коприва ooooh!Казаха да го потърпя,ще мине периода.Как не копира нещо свясно.Последно у нас ми показа как се слага манджа на главата.Да минава другата седмица да изчезваме малко по морето.

# 71
Radostche това при нас е в резултат от новите попълнения.Днес говорех с госпожите.Те така сутрин правели,а ние сме на вълна всичко да коприва ooooh!Казаха да го потърпя,ще мине периода.Как не копира нещо свясно.Последно у нас ми показа как се слага манджа на главата.Да минава другата седмица да изчезваме малко по морето.

Ох при нас има едно много ревящо, не спира по цял ден да плаче! И не си го взимат на обяд, ами седи целия ден... Но при нас странното е ,че той започнал да страни от децата и да не иска да играе с тях!!!

# 72
  • sofia
Здравейте, аз съм Богдана, ама съм логната под сестра ми, че не знам как да я изпиша и да се логна.
Миличките душички колко болести са лепнали, стискам палци това да са ви последните боледувания за тази година. Ние пък донесохме словенски грип и  натръшкахме и племениците. Сега сме здрави и готови за среща. Моооляяя дайте предложения да се срещнем ако имате възможност, така бих се радвала да се запозная с вас лично.
Лек ден ви желая и бързо оправяне на болните.

# 73
Я, аз пък се изненадах какво ли прави "колегата" във февруарската тема  Laughing Поздрави на сестра ти тогава, много ми е симпатична, "срещаме се" в една друга тема  Wink
Мартин вече 5-ти ден е с много, ама много пъпки. Взех да си мисля, дали пък няма да си останат завинаги тези гадни шарении Mr. Green Днес вдигна и Т, но се надявам, че ще вървим към оправяне...
Ух, оплаках се...
С памперса се "борим" по следния начин. Той стои с гащи у дома, пикае в гащите, щото все няма пиш, като го поканя. Следва махане на гащите, щото били опикани и обуване на нови. На два пъти като се напишка в памперс, после го сваля директно, щото бил вече мръсен и тръгва да го слага в коша с мръсни дрехи...Абе пикливи емоции, освен пъпчиви... ooooh!

# 74
Еее, ама вие голям рекорд поставихте по НЕписане. Разбирам, че е сезона на почивките, ама ча' пА толкова...
Ето ви малко морски снимки от нашата почивка: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=399469

Общи условия

Активация на акаунт