Ето тръгна на море Февруарското дете!

• 11 876
  • 301
  •   1
Отговори
# 75
 Joy Joy Joy явно тази тема ще е най дългата.Ние в събота пътуваме за морето.Прогнозата за времето е чудна.
Богдана, добре дошла при нас мила Hug

# 76
  • София
Цвети, много е готин къдравелко Мартин  Hug

От известно време Ева започна да бие децата по детските площадки.  Гони ги от пясъчника, граби играчките, шамаросва, скубе, крещи  Rolling Eyes С обяснения не постигам успех, с изваждане от играта-също. Дано е период, защото вече ми е мъка, когато тръгнем навън. Като пъдар съм  Confused

# 77
Beti аз в такъв период му ограничих играта с групи деца.. най-много до 1-2 я сведох.. мина бързо..период е.. както и всичко от тук нататък.. Ники обръща купи и чаши, за да прави смешно на децата в градината.. в чудо са се видели с него.. обяснявам - файда няма.. ами чакаме да мине..
Цве чудесни снимки.. а на Мрати косата му много се е накъдрила.. Ники не седи в басейна (имаме като вашия).. иска само в Мойето и не можеш го измъкна от там без кандърдисване.. на плажа се тътри по дупе да прави път за колите.. не мога да му изпера банския от набития пясък.. трябват ни поне 20 квадрата само за нас да не притесняваме никой.. ама не се впрягам много, че и на мен ми пречи вонята на цигари на плажа ама никой не се съобразява с мен..

# 78
Лелеее, сещам се за плажа в Черноморец- гъз до гъз (ама кой ни карА да ходим там, градинския е 100 пъти по-широк)...пафкат си, хвърлят си смрадливите фасове на пясъка и ...аз реших, че наказанието ще им е да се правя на луда ако Мартин хвърля пясък...Абе трудно ми беше, де...щото той пък верно реши, ще ще го прави и умрях от срам. Правих забележки, карах се, ама ефект- нъцки. Мартин пък едва го водехме на плажа, искаше "у дома", на плажа се кефеше да седи на брега, хем е в морето, хем не е- страх го беше да влиза наътре. Кофи, лопатки, да лее вода му дай...а като отидохме на широкия плаж се утепа от търчане по брега. А на теснотията мрънкаше, некомфортно му е било и на него в гъчканицата.
И Мартушът пошляпва...говоря, говоря, пъдарствам и така.

# 79
Логнах съ нормално, и ний бяхме в период да се биеме, ама тука братовчед му е в същия период и като му върна няколко пъти и нашия спря да се бие. Сега само целува мометата.
Айде и аз да се оплача от българските градинки. И аз съм пушачка, ама си хвърлям фасовете в коша, па тука у село обеля, майките не знаят точно какво е предназначението на коша. Ужас значи, направили им супер градинки, сложили им кошове на всеки две пейки, ама файда нема, семки, зрънчо опаковки и секви боклуци направо на земята, фасове с лопата да ги ринеш. нашия в къщи прибираше всички боклуци и фасове дето срещаше, ама те малко. А тука и то горкото се отчая и спря да чисти.
Аз молих, ама никой не мъ чу. Айде да се срещнем. Ако никой не може тогаз здраве да е, ама много ми се ще да се срещнем, айде в неделя ако можете, казвайте къде е най-удобно. мооляя.
Приятен ден на всички.

# 80
  • София
bzepic, аз съм насреща за среща в неделя Wink

# 81
И аз съм НАсреща-ЗА среща в неделя Wink

# 82
  • sofia
Супер, значи станахме 3
казвайте къде е най-удобно и в колко часа, за нас е удобно коло 4-5 следобеда.

# 83
  • русе
Цвети, чудесни снимки  Peace  А Марти е страшен пич!
И ние в събота пътуваме към морето, само дето още никъде не сме резервирали  Confused

# 84
bzepis спокойно и аз изпаднах в същия шок от софийските детски площадки. Ама такъв си ни е манталитета явно, все ревем че никой нищо не прави, ето хората направили хубави места децата да играят, ние ги рушим и мърсим упорито. Аз на няколко пъти правих оборки, докато пушачките ме гледаха подсмихвайки се, но след месец вече беше толкова мръсно че просто спряхме да ходим на любимата ни площадка.

# 85
  • София
И аз ще се присъединя май към срещата. Морето ни се отлага за неопределен период Sad
Като час може би 10? В парка Заимов?
Цвети, Марти е прекрасен!!!

# 86
Ма, вие пък така ме изчервихте...благодаря ви за думите... Embarassed Hug
Аз съм ОК през цялата неделя, няма проблем сутрин или следобяд. Казвайте на вас как ви е удобно? Заимов е добра идея, има нова площадка там, всъщност май е от преди, но са я завършили. Преди изв. време гледах, че са я заградили да я дооправят. Ако кажете пък в Борисовата? Давайте да се организираме  Joy (все се сещам за вица еййй), защото много ми се ще да съберем децата. Марто вече ще е "свободен", утре му изтича карантината. При всички случаи ще се консултирам с педи след утре какво се случва.
Та какво ще кажете за неделята  Thinking

# 87
bzepic, много бих се радвала да се запознаем Simple Smile И ние ще дойдем, ако не сме щукнали нанякъде.
Мила, хареса ли ти лекцията? На мен ми дойде леко обща, но пък не знаех реда на планетите и това ми беше много полезно, сега ми е по-лесно да разбирам някои работи.
Цвети, наистина е много чаровен Марти, като Малкия принц Simple Smile
Вчера се запознах с още едно домашно родено човече - толкова са различни... Simple Smile

# 88
На мен парка на свободата (туй ли е борисовата) ми харесва повече, хем е по-удобно откъм транспорт за мен, хем съм му обещала патета да му показвам (ако още ги има). Сутрин май е по-добра идеята, че после да ги гътаме да спят. Дайте да се уговорим за сутринта 10, пък ако може борисовата ще е най добре. И сестра ми ще се присъедини.
Бягам о гостита и ще ви чета пътьом.

# 89
 Sad Понякога като чета за тия срещички и ме е яд ,че не живея в София.Трудно ми е да изляза извън града сама с детето...а и съм на работа.

Общи условия

Активация на акаунт